تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3001 از 3745 اولاول ... 200125012901295129912997299829993000300130023003300430053011305131013501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,001 به 30,010 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هزینه مصرف ترافیک محتوای داخلی آسیاتک رایگان شد

محتوای مخفی: متن خبر 
    شرکت انتقال داده ­های آسیاتک به عنوان مطلوبترین ارائه دهنده خدمات اینترنتی کشور، همواره در جهت تغییر فرهنگ مصرف محتوایی کاربران اینترنت از محتواهای میزبانی شده در خارج از کشور به سمت محتواهای میزبانی شده فاخر در داخل کشور،گام برداشته است.
    به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، در راستای رسیدن به هدف فوق، آسیاتک به عنوان بزرگترین میزبان محتواهای داخلی کشور در Data center خود، با همکاری صاحبان محتوا اقدام به رایگان نمودن هزینه مصرفی ترافیک وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مشروط به لاگین بودن هنگام استفاده از محتواهای موجود)، و وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از تاریخ 1395/05/05 تا پایان فصل تابستان، کرده است.
    لازم به ذکر است که علاوه بر این مزیت که در راستای آگاه سازی مشترکین گرامی نسبت به اهمیت استفاده از محتواهای میزبانی شده در داخل کشور انجام شده است، بیان این نکته ضروریست که این اقدام منجر به افزایش کیفیت و سرعت دسترسی به داده ها نیز می­گردد. مشترکین ضمن بهره­گیری از وب سایت­های داخلی در مصارف محتوایی خود، در فرهنگ­سازی این موضوع، با اطلاع رسانی و آگاه سازی دوستان خود بکوشند تا در این اقدام ملی و میهنی سهیم گردند.

بنا بر گزارش این روابط عمومی، مشترکین توجه داشته باشند که تنها در صورتی ترافیک مصرفی آنها هنگام استفاده از محتواهای موجود در وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت رایگان در نظر گرفته خواهد شد که سه شرط زیر رعایت شود:

• مشترک آسیاتکی برای بهره­گیری از ترافیک رایگان لازم است در سایت فیلیمو از طریق گزینه "ثبت نام" اقدام به عضویت و ایجاد پنل کاربری و همچنین خرید اشتراک از این وب سایت نماید.
    • هنگام استفاده از محتواهای رایگان و غیر رایگان موجود در سایت فیلیمو، حتما" در پنل کاربری خود لاگین کرده و بعد به مشاهده فیلم­ها و سایر محتواها اقدام نماید.
    • در زمان استفاده از محتواهای موجود، به هیچ عنوان از فیلترشکن یا نرم افزارهای تغییرIP استفاده نگردد (این موضوع درخصوص وب سایت آسیا دی ال نیز صدق می کند)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط 2 تا سایته که ! من فکر کردم هرچی سرور داخلی اسیاتک هست رایگان شده

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوتا سایت که اصولا کسی هم استفاده ای نداره ازش!!

کاش لااقل یه سایتی شبیه سافت 98 رو میساختن و میذاشتن دانلود رایگان که میشد حداقل یه ذره بهش امید بست .

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تیتر خبر درست نیست
    منم اول همین فکر رو کردم
    سایت فیلمیو که هیچی اصلا بحثش مطرح نیست
    سایت خودش هم شاید برای گیمر ها بد نباشه
    یه بازی هایی توش هست که شاید به درد بخور باشه

6. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

هزینه مصرف ترافیک محتوای داخلی آسیاتک رایگان شد

محتوای مخفی: متن خبر 
    شرکت انتقال داده ­های آسیاتک به عنوان مطلوبترین ارائه دهنده خدمات اینترنتی کشور، همواره در جهت تغییر فرهنگ مصرف محتوایی کاربران اینترنت از محتواهای میزبانی شده در خارج از کشور به سمت محتواهای میزبانی شده فاخر در داخل کشور،گام برداشته است.
    به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، در راستای رسیدن به هدف فوق، آسیاتک به عنوان بزرگترین میزبان محتواهای داخلی کشور در Data center خود، با همکاری صاحبان محتوا اقدام به رایگان نمودن هزینه مصرفی ترافیک وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مشروط به لاگین بودن هنگام استفاده از محتواهای موجود)، و وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از تاریخ 1395/05/05 تا پایان فصل تابستان، کرده است.
    لازم به ذکر است که علاوه بر این مزیت که در راستای آگاه سازی مشترکین گرامی نسبت به اهمیت استفاده از محتواهای میزبانی شده در داخل کشور انجام شده است، بیان این نکته ضروریست که این اقدام منجر به افزایش کیفیت و سرعت دسترسی به داده ها نیز می­گردد. مشترکین ضمن بهره­گیری از وب سایت­های داخلی در مصارف محتوایی خود، در فرهنگ­سازی این موضوع، با اطلاع رسانی و آگاه سازی دوستان خود بکوشند تا در این اقدام ملی و میهنی سهیم گردند.

بنا بر گزارش این روابط عمومی، مشترکین توجه داشته باشند که تنها در صورتی ترافیک مصرفی آنها هنگام استفاده از محتواهای موجود در وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت رایگان در نظر گرفته خواهد شد که سه شرط زیر رعایت شود:

• مشترک آسیاتکی برای بهره­گیری از ترافیک رایگان لازم است در سایت فیلیمو از طریق گزینه "ثبت نام" اقدام به عضویت و ایجاد پنل کاربری و همچنین خرید اشتراک از این وب سایت نماید.
    • هنگام استفاده از محتواهای رایگان و غیر رایگان موجود در سایت فیلیمو، حتما" در پنل کاربری خود لاگین کرده و بعد به مشاهده فیلم­ها و سایر محتواها اقدام نماید.
    • در زمان استفاده از محتواهای موجود، به هیچ عنوان از فیلترشکن یا نرم افزارهای تغییرIP استفاده نگردد (این موضوع درخصوص وب سایت آسیا دی ال نیز صدق می کند)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واه واه یه جور تیتر میزنه آدم دلش میریزه پاشو جمع کن خودتو دو تا سایت گذاشته با مدت محدود و به شرط خرید اشتراک و هزار جور ادا اتوار دیگه مصرف هم میکنی خدا خدا میکنی حجمتو نخوره

8. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

شرکت انتقال داده ­های آسیاتک به عنوان مطلوبترین ارائه دهنده خدمات اینترنتی کشور
    تظیم کننده این خبر واقعا حالش خوب بوده!!

10. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خب چی کار کنم ؟ خودم هم خیلی راضی نیستم مخصوصا چون قیمتشم زیاده اسیاتک
    ولی این های وب کوفتی ترافیک شبانه رایگان رو برداشته - الانم تنها جایی که بدون محدود کردن ترافیک شبانه داره همین اسیاتک هست
    آسیاتک هم محدود کرده سرعت ترافیک رو تو ساعات رایگان شما اگه صفحات قبل رو بخونین خطی که روی ۱۲ مگ بسته شده و سرعت اسمی ۶ مگ داره تو ساعات رایگان بیشتر از 250 سرعت نمیده ساعتی ۸۰۰ مگ یا کمتر...
    البته برای همه مرکز های مخابراتی محدود نشده برای منم محدود نبود ولی یه ۲۰ روزیه محدود کردن سرعت رو و همینطور ادامه داره.
    به نظرم یه شگرده شما اول دانلود می کنی با سرعت بالا و به دیگران هم توصیه می کنی خیلی ها هم یکساله میگیرن بعد حالت رو سرجاش میارن...

12. 2 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آسیاتک هم محدود کرده سرعت ترافیک رو تو ساعات رایگان شما اگه صفحات قبل رو بخونین خطی که روی ۱۲ مگ بسته شده و سرعت اسمی ۶ مگ داره تو ساعات رایگان بیشتر از 250 سرعت نمیده ساعتی ۸۰۰ مگ یا کمتر...
    البته برای همه مرکز های مخابراتی محدود نشده برای منم محدود نبود ولی یه ۲۰ روزیه محدود کردن سرعت رو و همینطور ادامه داره.
    به نظرم یه شگرده شما اول دانلود می کنی با سرعت بالا و به دیگران هم توصیه می کنی خیلی ها هم یکساله میگیرن بعد حالت رو سرجاش میارن...
    این موقع شب که میشه افت شدید 10 تایی snr من دارم و این خیلی عجیب بود برام که همین الان تماس گرفتم با اسیاتک و گفتند به علت کمبود پهنای باند در بعضی مراکز این مشکل افت snr و قطعی پیش میاد و کاریشم نمیشه کرد منم درخواست کردم که خطم رو از روی 10 مگا بیت روی 8 یا 6 مگا بیت ببندن شاید بهتر بشه وضعیت قطعی خط که هنوز انجام ندادن برام با اینکه مودم رو از نو ریست کردم اما در کل خودشون هم قبول دارن که در بعضی ساعت ها کمبود پهنای باند دارند.

14. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

snr چرا امروز ایقد اومده پایین خیلی نوسان داره قطعی بیداد میکنه این چه وضعشه باز کوسه موسه گاز زده سیما و مینارو؟؟؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

snr چرا امروز ایقد اومده پایین خیلی نوسان داره قطعی بیداد میکنه این چه وضعشه باز کوسه موسه گاز زده سیما و مینارو؟؟؟
    جالب اینجاست SNR من همیشه 10 بود امروز شده 12 ولی با اینحال منم امروز چند باری قطع و وصل شدم خیلی افتضاح شده

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پین 3 گیگ انگار دوباره اومده تو باشگاه
    میشه بیشتر از یکی پین گرفت؟؟؟
    Last edited by android500; 26-07-2016 at 23:10.

18. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •