آره میتونی
واسه من که خودش ریخته بود یه بازی هم توش جا گذاشته بود البته من خیلی مودب رفتم بازی رو دادم بش![]()
آره میتونی
واسه من که خودش ریخته بود یه بازی هم توش جا گذاشته بود البته من خیلی مودب رفتم بازی رو دادم بش![]()
سلام
من میخواستم واسه یکی از اقوام xbox بگیرم و چون چند ماهی کلا بی خبر از همه چی بودم قیمت ها رو که دیدم وحشت کردم
فک نمیکردم با وجود 2تقریبا 2 برابر شدن دلار این همه گرون شده باشن. اونایی که الان از قیمت ها خبر دارن بگن این قیمت ها خوبه؟
slim 250 715T
Kinect 235T
PS3 320gb 690 T
درود بر شما
من بازیهایی مثل Assassin's Creed Brotherhood رو بدون مشکل اجرا میکنم اما بازی COD MW3 وقتی دموی اولش به نصفه میرسه قطع میشه میگه دیسک ناخوانا هست. باز هم آپدیت اومده برای دستگاه؟ (منظورم آپدیت دشبورد نیست!) آخه یک سال هم نشده از زمانی که بیست هزار تومن خرج آپدیتش کردم. این LT3 که چند صفحه اخیر دیدم رو میشه توضیح بدین؟
با سپاس
دستگاه هر سال باید آپدیت بشه.
خودت درود بر شما
والله تا جایی که یادمه این بازی 1.9 میخواست
پس اگه بازی هایی مثل BATMAN AC یا CODMW3 رو بازی نکردی پس شما 1.9 داری بده برات LT3 بریزن
خرجش هم از 15 تومن میشه تا نهایتا 30 تومن![]()
اقا من از دوستان ممنون میشم جواب منو بدن که خودم دستگاه رو درست کنم
بعدش چطور میشه کاری کرد که هر کس سیو بازی هاش رو روی فلش خودش بریزه و با هر سیستمی بازی کرد مشکلی نداشته باشه
به عبارت دیگه من یه مشتری دارم که بازی های تک نفره ی فکری بازی میکنه گاهی که میاد روی همون سیستمی که قبلا نشسته بازی کنه اون سیستم کسی نشسته و باید با یه دستگاه دیگه بازی کنه و خوب اون دستگاه هم سیو اون طرف رو نداره چطور میشه این مشکل سیو رو رفع کرد
ممنون
اطلاعات فلششو میریزه رو کامپیوتر
فرمتش میکنه
میاد کلوپ شما
فلش رو با یکی از دستگاه های شما فرمت میکنه و اول بازی هنگام انتخاب محل ذخیره بازی فلش شو انتخاب میکنه و خلاص![]()
قیمت 360 و کینکت همینه،ولی pS3 320 گیگ الان حدود 620 هستش...................
سلام من lt3 دارم اگه بازی پچ نشده lt2 بزارم تو دستگاه که ایرادی نداره مثلا فلگ بشمو اینجور چیزا ... ؟
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
خوش به حالت من رفتم واسه lt3 تو دستگام بازی خودم بود اونا هم ورداشتنش خیلی مودبانه![]()
من اگه بخوام red dead رو آنلاین بازی کنم می تونم دیگه؟ (lt3)
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
ps3 =570 toman
xbox360= 630 toman
psvita=760 toman![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)