تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3001 از 3195 اولاول ... 20012501290129512991299729982999300030013002300330043005301130513101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,001 به 30,010 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام من فردا می رم دستگاه هم رو lt3 کنم بعدش میتونم آپدیت داشبورد جدید رو بریزم (دستگاهم آخرین ورژن 2 ماهه خریدم)
    آره میتونی
    واسه من که خودش ریخته بود یه بازی هم توش جا گذاشته بود البته من خیلی مودب رفتم بازی رو دادم بش

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

من میخواستم واسه یکی از اقوام xbox بگیرم و چون چند ماهی کلا بی خبر از همه چی بودم قیمت ها رو که دیدم وحشت کردم
    فک نمیکردم با وجود 2تقریبا 2 برابر شدن دلار این همه گرون شده باشن. اونایی که الان از قیمت ها خبر دارن بگن این قیمت ها خوبه؟
    slim 250 715T
    Kinect 235T
    PS3 320gb 690 T

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

درود بر شما
    من بازیهایی مثل Assassin's Creed Brotherhood رو بدون مشکل اجرا میکنم اما بازی COD MW3 وقتی دموی اولش به نصفه میرسه قطع میشه میگه دیسک ناخوانا هست. باز هم آپدیت اومده برای دستگاه؟ (منظورم آپدیت دشبورد نیست!) آخه یک سال هم نشده از زمانی که بیست هزار تومن خرج آپدیتش کردم. این LT3 که چند صفحه اخیر دیدم رو میشه توضیح بدین؟
    با سپاس

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

درود بر شما
    من بازیهایی مثل Assassin's Creed Brotherhood رو بدون مشکل اجرا میکنم اما بازی COD MW3 وقتی دموی اولش به نصفه میرسه قطع میشه میگه دیسک ناخوانا هست. باز هم آپدیت اومده برای دستگاه؟ (منظورم آپدیت دشبورد نیست!) آخه یک سال هم نشده از زمانی که بیست هزار تومن خرج آپدیتش کردم. این LT3 که چند صفحه اخیر دیدم رو میشه توضیح بدین؟
    با سپاس
    دستگاه هر سال باید آپدیت بشه.

6. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

درود بر شما
    با سپاس
    خودت درود بر شما
    والله تا جایی که یادمه این بازی 1.9 میخواست
    پس اگه بازی هایی مثل BATMAN AC یا CODMW3 رو بازی نکردی پس شما 1.9 داری بده برات LT3 بریزن
    خرجش هم از 15 تومن میشه تا نهایتا 30 تومن

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

12

سلام بچه ها
    من گیم نت ایکس باکس دارم اما نا واردم و گم نتم تویسرکانه از استان همدان
    یکی از دستگاه ها ال تی 3 بود و البته فکر کنم داشبردش قدیمی بود
    یکی از بچه ها بازی فروزا را داخل دستگاه گزاشت و وقتی پلی گیم زد بازی اپدیت خواست و اون هم قبول کرد کنسول خاموش روشن شد و خلاصه وقتی بالا اومد یه صفحه ی کد دار بود که زده بود اپدیت استپ شده
    میدونم که دستگاه درست میشه ولی میخوام خودم یاد بگیرم که مشکل از کجا بوده چرا اینطور شده؟
    چون باید دستگاه ها رو خودم سرویس کنم نمیشه هر سری تا همدان 6 تا دستگاه رو بیارم و کلی پول بدم
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    اون از اپدیت منظورش داشبرد بوده یا اپدیت درایو در حالی که درایو من ال تی 3 بوده
    ممنون
    اقا من از دوستان ممنون میشم جواب منو بدن که خودم دستگاه رو درست کنم
    بعدش چطور میشه کاری کرد که هر کس سیو بازی هاش رو روی فلش خودش بریزه و با هر سیستمی بازی کرد مشکلی نداشته باشه
    به عبارت دیگه من یه مشتری دارم که بازی های تک نفره ی فکری بازی میکنه گاهی که میاد روی همون سیستمی که قبلا نشسته بازی کنه اون سیستم کسی نشسته و باید با یه دستگاه دیگه بازی کنه و خوب اون دستگاه هم سیو اون طرف رو نداره چطور میشه این مشکل سیو رو رفع کرد
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اقا من از دوستان ممنون میشم جواب منو بدن که خودم دستگاه رو درست کنم
    بعدش چطور میشه کاری کرد که هر کس سیو بازی هاش رو روی فلش خودش بریزه و با هر سیستمی بازی کرد مشکلی نداشته باشه
    به عبارت دیگه من یه مشتری دارم که بازی های تک نفره ی فکری بازی میکنه گاهی که میاد روی همون سیستمی که قبلا نشسته بازی کنه اون سیستم کسی نشسته و باید با یه دستگاه دیگه بازی کنه و خوب اون دستگاه هم سیو اون طرف رو نداره چطور میشه این مشکل سیو رو رفع کرد
    ممنون
    اطلاعات فلششو میریزه رو کامپیوتر
    فرمتش میکنه
    میاد کلوپ شما
    فلش رو با یکی از دستگاه های شما فرمت میکنه و اول بازی هنگام انتخاب محل ذخیره بازی فلش شو انتخاب میکنه و خلاص

11. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام

من میخواستم واسه یکی از اقوام xbox بگیرم و چون چند ماهی کلا بی خبر از همه چی بودم قیمت ها رو که دیدم وحشت کردم
    فک نمیکردم با وجود 2تقریبا 2 برابر شدن دلار این همه گرون شده باشن. اونایی که الان از قیمت ها خبر دارن بگن این قیمت ها خوبه؟
    slim 250 715T
    Kinect 235T
    PS3 320gb 690 T
    قیمت 360 و کینکت همینه،ولی pS3 320 گیگ الان حدود 620 هستش...................

13. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه N_DRAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    silent hill

6

سلام من lt3 دارم اگه بازی پچ نشده lt2 بزارم تو دستگاه که ایرادی نداره مثلا فلگ بشمو اینجور چیزا ... ؟

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

آره میتونی
    واسه من که خودش ریخته بود یه بازی هم توش جا گذاشته بود البته من خیلی مودب رفتم بازی رو دادم بش
    خوش به حالت من رفتم واسه lt3 تو دستگام بازی خودم بود اونا هم ورداشتنش خیلی مودبانه

داره خودمونی میشه N_DRAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    silent hill

11

من اگه بخوام red dead رو آنلاین بازی کنم می تونم دیگه؟ (lt3)

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

قیمت 360 و کینکت همینه،ولی pS3 320 گیگ الان حدود 620 هستش...................
    ps3 =570 toman
    xbox360= 630 toman
    psvita=760 toman

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •