رفقا هرکى نت ى روزه مى خواد و تو ماى ايرانسل ثبت نکرده پ. خ کنه بى زحمت
رفقا هرکى نت ى روزه مى خواد و تو ماى ايرانسل ثبت نکرده پ. خ کنه بى زحمت
نه درست گفته 3تا 4 روز زمان میبره شما 2روز یک حجمی بخر اینترنتش رو فعال کن تا بهت تعلق بگیره
Last edited by ALIRK; 18-07-2017 at 00:34.
منم مشهد نه روی FDD نه روی TD نتونستم 6 بگیرم هنوز
منظورتون فکر کنم بایت باشه
بعد نوشتن این پست در اینستا نظر رئیس مخابرات رو شنیدم گفت اگه هم سازمان بخواد حجم رو حذف کنه صد در صد حجم منصفانه میزاره !
اره همین فن اوا میده 2 مگ که سرعتش 256 کیلوبایت هست ماهی 118 تومن ! 24 ساعت بزاری دانلود اندازه یک روزه نامحدود همراه اول نمیشه ! اون ماهی 29 تومن این هم 118 تومن !
کاربرها زیاد امید نداشته باشن
فوری رفتم یک بسته 200 گیگی رو خریدم
دروغه دروغ چند هفته پیش خودم تبدیل کردم حتی شنیدم باید یکم استفاده کنی تا بده بسته هم زدم نداد دروغ مثل همیشه
من مشکل دانلد دارم با مودم E3372 در حالت 4g. مشکل قطعی اینترنت هنگام دانلد.
در حالت 4g ، بعد از گذشت یکی دو دقیقه از شروع دانلد ( از هر سروری) ، دانلدش قطع میشه و کلا اینترنت قطع میشه و هیچ سایتی هم باز نمیشه.
ولی وقتی در تنظیمات مودم، میزارمش روی حالت 3g only ، این مشکل قطع و وصلی کاملا حل میشه و ساعت ها دانلد میکنه.
در تنظیماتش هم میزان آنتن دهی 4g صددرصده.
چرا این مشکل قطع و وصلی دانلد در 4g پیش میاد و آیا راه حلی داره؟
Last edited by Yi Yi; 20-07-2017 at 04:14.
برای منم همین مشکل وجود داره.
تمام کارهایی رو هم که دوستان اینجا گفتند انجام دادم ولی نشد.
بنظر من خود ایرانسل قطع می کنه.
ایرانسل قطع میکنه همراه اول قطع نمیکنه
به به بالاخره یکم سرعت دیدیدم ADSL تا 1.7 مگ بایت سرعت داشتم رتور 4G گرفتم و سرعت تا 6.5 مگا بایت رفتفقط تک کانکشن خارجی
TD-LTD اش هم اشغال بود و اصلا کار نمی کرد با اینکه همه چی درسته امروز پس از یک روز عودت میدم.![]()
این بسته تلگرام رایگان انگار تمومی نداره واسه من 3 بار تموم شده و هر بار دوباره بعدش دادهکلا ایرانسل از اینترنت زدمون کرد اون از بسته های شبانه اون از یک روز اینترنت نامحدود اینم از تلگرام
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)