تجربه من از کل این داستان فیبر و مخابرات :
حدودا دی ماه 2 سال پیش بود که بعد از 2-3 بار مراجعه حضوری تونستم با رئیس مرکز حضوری صحبت کنم و بهم گفت که تو خیابونتون FAT هست و فیبر ارائه میدیم اگه بخوای .
درخواست دادم و قرار شد که خبر بدن . طرحی که انتخاب کردم مودم رایگان داشت و مال نمایشگاه تلکام بود
30-40 روز بعد SMS اومد که یوزر پس پنل و خود اینترنت رو فرستاد واسم و هیچ چیز دیگه ای به من نگفتند که چیکار کنم بعد از این . من به امید اینکه تماس میگیرن صبر کردم تا اینکه 10-15 روز مونده به عید دوباره حضوری رفتم مخابرات که بهم گفت خط اماده است و 2 ماهه اینجوریه و باید میومدی مودم میگرفتی و الان مودم دیگه نداریم رایگان . شماره پیمان کار هم داد بهم که زنگ بزن بیاد واست فیبر بکشه .
FAT که تو کوچه ما هست اونطرف خیابونه و فیبر باید از عرض کوچه رد میشد . پیمان کار که اومد دید گفت نه نمیشه و انجام نمیدم و رفت . یه 1-2 روزی تو اینترنت گشتم و به 2-3 شرکت خصوصی زنگ زدم تا بالاخره یکی رو پیدا کردم که گفت انجام میدیم . و بعد از عید قرار شد بیاد و شروع کنه . 10-11 فروردین بود که تماس گرفت و قرار گزاشتیم و اومدن . 2 نفر بودن هم فیبر رو خودشون اوردن هم مدل دقیق مودم رو بهم گفتن و رفتم از مغازه خریدم
حدود 800 هزار تومان مودم شد مدل HG8245H . که هم پورت 1gb داره و هم قابلیت 2 تا phone که استفاده نشد کابلی که برام اوردن دو مدل بود یک کابل 12 تایی که گفت فرانسوی هست و خیلی مقاومه و نزدیکه 50 متر از اون برای رد کرد از عرض کوچه استفاده شد و تا دم اسانسور خانه اومد اونجا یه باکس گذاشت و یه فیوژن زد وکابل 2 تایی رو از طبقه همکف تا داخل اتاق خواب واسم کشید و مودم رو نصب کرد . داخل FAT هم یه splitter گذاشت وفیبر منو وصل کرد به تنها فیبر اکتیو که داخل اون FAT بود . مودم شروع کرد به چشمک زدن و این به معنی این بود که ارتباط فیبر برقراره و فقط باید تو system مخابرت register شه و راه بیوفته . با قسمت فنی مخابرات تماس گرفت و PON Number یا همون سریال مودم رو بهشون گفت و گفت که ست کنید اما مشکل اینجا شروع شد . معلوم شد اون تاری که تو FAT اکتیو بود مال تلفن یکی از ساختمان های نزدیکه و طبق قوانینی که دارن به دلیل امنیتی رو تار تلفن اینترنت فعال نمیکنن . خلاصه پیمانکار رفت و به من گفت باید بری رئیس مرکزبرات نامه بزنه تار جدید فعال شه تا درست شه . دوباره رفتم مرکز و داستان رو تعریف کردم . بعد کلی غر زدن که چرا خصوصی اوردی و اون کسی که من گفتمو نیوردی قبول کرد و درخواست رو فرستاد ولی گفت که رک پر شده و جا نداره و خبر میدم بهت . 1-2 هفته گذشت و خبری نشد . 2-3 بار هم رفتم پیش رئیس ولی بازم هیچ . در اخر تو 195 شکایت کردم و بعد 1 روز تماس گرفتن و همه چیو دقیق پرسید . فرداش دیدم فیبر قطع شد و دیگه چشمک زن نیست رفتم تو کوچه دیدم از مخابرات اومدن و فیبر منو به یه فیبر تکی جدا فیوژن کردن . 1-2 روز بعد تماس گرفت و گفت فیبر رو از پشت مودم بکش بیرون . از داخل مرکز لیزر انداخت تو فیبر و گفت هر وقت نور اومد بگو . بعد 1-2 دقیقه نور اومد و گفت تمام . فیبر رو زدم پشت مودم و user pw که داشتم رو وارد کردم و وصل شد (تنظیمات مودم رو پیمانکار انجام داده بود و سریال نامبر هم این اخر ازم پرسید) . سرویسی که خریده بودم 50mb/s به صورت پس پرداخت بود و سرعت روی 100mb قفل بود . بعد 2-3 ماه به مرکز رفتم و از پس پرداخت به پیش پرداخت تقییر دادم درخواست ارتقا سرعت هم دادم که بعد 1 ساعت شد 200mb . تا امروز به غیر از قطعی سراسری 1 هفته هیچ مشکلی نداشته و stable ترین اینترنتی بوده که تا الان داشتم (5-6 تا شرکت های مختلف adsl داشتم) .