ديگه اگه مي خواي تعداد كمي واسه دل خودت بزني با قيچي ببرشون با حوصله!
احتمالا دستگاه مشابه چيني هم باشه ارزون تر!
ديگه اگه مي خواي تعداد كمي واسه دل خودت بزني با قيچي ببرشون با حوصله!
احتمالا دستگاه مشابه چيني هم باشه ارزون تر!
سلام دوستان !
من یه پرینتر اپسون C91 داشتم که جوهراش تموم شدن ! نزدیک 9 ماه اینطوری ها هم کار نزدم حالا ارزش داره برم جوهرشو بخرم ! پرینت میزنه ؟
نه عزيز دل.
جوهراشو بخري 4 تا 4000 تومن ميشه 16 تازه اونوقت احتمال 80 درصد هد شما خشك شده و خوب چاپ نمي كنه.
10 درصد بزار خوب چاپ كنه.
10درصد زياد خوب چاپ نمي كنه با چند بار clean راه مي افته.
اين شد 20 درصد.
80 درصد بقيه در صورت گرفتگي نازل هاي هد بايد محلول و جوهر و ...
بيشتر از خود چاپگر هزينه ميشه.
بگذارش كنار !
برو يه hp بگير كه بعد از صد سال هم با تعويض كارتريج ها مثل روز اول چاپ كنه!
با سلام
به نمایندگی hp زنگ زدم -میگه مدل 1522 دیگه تولید نمیشه و فعلا مدل 1212 باقیمت 400 با گارانتی موجود هست اما پرینت دو رو نمی کنه و کارایش از 1522 کمتر هست
اما canon 4380 dn هم دورو اسکن میکنه هم دو رو کپی میگیره هم دورو پرینت میکنه -نظرتون چی هست ؟
سلام
من 1 روز هست که دارم دنبال درایور canon 1120 برای ویندوز ویستا یا سون با پردازنده 64 بیتی میگردم اما فقط 32 بیتی ان هست.
کسی میتونه کمکم کنه؟
واقعا ممنون میشم.
محمد عزیز پرینتر سالمه ولی تحت داس مشکل داره اتفاقا مال مدرسه ست میگن با یک سری کارها میشه با این گونه پرینترها تحت داس پرینت گرفت نحوه کارو من میخوام.ممنون
برنامتون چيه؟ آموز؟
سلام دوستان
ما تو پاساژ علاءالدين هستيم.. من براي خونه و كار خودم كه گاها تو خونه انجام ميدم ، ميخوام يه فكس ، يه پرينتر ، اسكنر ، كپي بخرم... خب درسته كه من تو اتاقم جا دارم ولي اين دليل نميشه كه بيام 4 تا دستگاه بگيرم بزارم تو خونه كه ... لا اقل با منطق من جور در نمياد 4 تا دستگاه جدا.!!! هزينش هم ميره بالا
ما در اصل تو كار پخش گوشي هستيم و همكارامون تو پاساژ هستن كه تو كارهاي پرينتر و .. هستن و گفتم فقط كافيه بگي چي ميخواي تا با كمترين قيمت براتون بياريم.! راستش من كمي فكر كردم و ديدم كه يه چهار كار بگيرم خيلي بهتره..
1- جاي كمي ميگيره
2- همه دستگاه ها در حال اماده باشه و ميتوني از همش استفاده كني و نياز نيست 4 تا پورت usb و برق براش رديف كني
3- هزينش هم بايد پايين باشه
4 مقرون به صرفه است و...
يكي از همكاراي خودمون يه پرينتر سامسونگ گرفته ، اگه راستشو بخوايد ما هممون از ديدن كفيت چاپش سنگ كپ كرديمخيلي بالاست ..
من هم به يكي از دوستامون گفتم كه نمايندگي سام سرويس بود ، اونم كاتالوك هاشون رو برام فرستاد و من از بين اونا مدل 4623 رو انتخاب كردم كيفيتش فوق العاده است و قيمتش بين 295 تا 310 تومانه ولي بماند كه اين دوستمون به من چند ميده..قيمتش براي من پايين تر از اين حرف هاست .. بگذريم!
ميخواستم قبلش از شما دوستان عزيز بپرسم كه كلا اين سري پرينتر هاي سامسونگ چطوره ؟ جوهرش و تونرش و اين دم و دستگاهاش ارزونه ؟ پيدا ميشه؟ نمايندگيش كه گفت يك كلام: سام سرويسه و همين بس كه بدوني تو قيمت ها و پشتيباني كم نمياره و خيلي دم و دستگاهاش خوش قيمته..!! ايا درسته؟
من اين مدل رو بخرم؟
دوستان من لينك اين دستگاه رو تو يك سايت ديدم! ممنون ميشم حتما يه نگاه بندازيد و نظر بديد ... البته قبلش سايت زير رو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[code]http:]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Rasivell; 13-12-2010 at 01:30.
با سلام دوستان
نظر شما در مورد چند کاره اپسون مدل TX510n , TX700w چیه و این مدل ها چطور شارژ میشن . باید کارتریج نو بخرم و یا شارژ میشن و قیمت هر کارتریج چنده ...
.................. دوستان پریننتری با مشخصات زیر میخوام خواهشا راهنمایی کنید
1- پرینت رنگی
2- چاپ دورو
3- سرعت بالا
4 - نیازی به کیفیت بالا ندارم فقط پرینت متن دارم نه عکس
5- کاغذ کش هم داشته باشه خوبه
6- قیمت شارژ ارزون باشه و یا اصلا قابل شارژ باشه
7- جوهری و یا لیزری فرقی نداره فقط از 500 تومن بالا نزنه
8- روی مقوا هم بتونه بزنه عالیه
منتظر نظر دوستان هستم
اسم برنامه رو دقیقا نمیدونم فکر کنم جنیوس یا همچین چیزی باشه که در اون ثبت نمرات امتحانی ژوری ودفترامتحانی ثبت نام دانش آموزان صورت میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)