تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 473 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی داشتم که توی بخش uiq هم گفتم ولی کسی نتونست درست جواب بده
    من p1i رو بعد از هک اشتباهی که فردی در قسمت uiq گذاشته بود و عامل نیامدن بالای گوشی های دیگران هم شده فلش کردم(البته بدور از حسین حمید حامد و ساسان که کارشون حرف نداره)
    حالا بعد از فلش 2 تا چیزش مثه اول نشده حتی مستر ریست هم کردم یکی اینکه گزینه فارسی در منوی ستاپ اس ام اس های پریده و دیگه نیست
    2 کلید چرخک گوشی که برای زوم گوشیم بکار میرفت الان دیگه روی دوربین کار نمی کنه و وقتی میچرخونی برای برایتنش یا دونتراست عوض میشه!!!!!!!!!
    کسی هست کمکی کنه بگه چی کار کنیم
    آیا با آپدیت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rahelehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه می تونی یه اپدیت بکن درست میشه به امید خدا ...

رادیو داره و کارم می کنه حتما باید هنزفری بزنی و بعد تنظیماتش سخته من کار نکردم باهاش ولی منم w580 دارم الان توی سرگرمی(entertainment)هم رادیو هست هم ترک ایدی
    میشه لطفا در مورد نحوه آپدیت کردن توضیح بدین؟

مرسی

3. این کاربر از rahelehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من از تو کلاس هام از صدای استاد با گوشی k800i صدا ضبط می کنم . امروز هم این کار و انجام دادم سایز فایل طبیعی هستش ولی فقط 10 از اون انگار رکورد شده و طول صدای رکورد شده 10 دقیقه می زنه در صورتی که 60 دقیقه هستش . آیا راهی وجود داره که فایل صوتیمو تعمیرش کنم.
    فرمتش هم amr هستش
    یه سوال دیگه هم دارم .من گوشیمو 1.5 سال دارم .آیا آپدیت براش اومده یا نه . منظورم سیستم عاملش هست .

سوال بعدیم این که آیا برنامه ایی برای ضبط صدا وجود داره که از رکوردر خود گوشی بهتر عمل کنه .

ممنون
    Last edited by jorj; 22-04-2009 at 22:40.

5. این کاربر از jorj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فایل با نرو شو تایم تونستم باهاش کار کنم ولی بقیه پلیر ها فقط 10 دقیقه پخش می کنن
    راهنمایی بفرمایید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من از تو کلاس هام از صدای استاد با گوشی k800i صدا ضبط می کنم . امروز هم این کار و انجام دادم سایز فایل طبیعی هستش ولی فقط 10 از اون انگار رکورد شده و طول صدای رکورد شده 10 دقیقه می زنه در صورتی که 60 دقیقه هستش . آیا راهی وجود داره که فایل صوتیمو تعمیرش کنم.
    فرمتش هم amr هستش
    یه سوال دیگه هم دارم .من گوشیمو 1.5 سال دارم .آیا آپدیت براش اومده یا نه . منظورم سیستم عاملش هست .

سوال بعدیم این که آیا برنامه ایی برای ضبط صدا وجود داره که از رکوردر خود گوشی بهتر عمل کنه .

ممنون
    سلام
    اگه از 1.5 ساله که دست نگرفتی که آره فریمور های جدید براش اومده همون (آپدیــــت)
    برای همچین گوشی که جاوا هستش نه فکر کنم برنامه ضبط صدا باشـــه که خوب کار کنـــه

فایل با نرو شو تایم تونستم باهاش کار کنم ولی بقیه پلیر ها فقط 10 دقیقه پخش می کنن
    راهنمایی بفرمایید
    شما با برنامه KMPlayer یا GOM Player .. Media Player Classic استفاده کنید بیشتر فرمت ها رو پشتیبانی میکنن
    موفق باشید!

8. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من گوشي

p990i
    هست خيلي وقتم هست دارمش الان يه مشكلي دارم باهام
    وقتيflip open
    باهاش كار ميكنم بايد چند ميليمتر اونورتر از نقطه مورد نظرم كليك يا لمس كنم تا كار كنه! چه جوري ميتونم درستش كنم تا مثل قبل شه ؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من گوشي

p990i
    هست خيلي وقتم هست دارمش الان يه مشكلي دارم باهام
    وقتيflip open
    باهاش كار ميكنم بايد چند ميليمتر اونورتر از نقطه مورد نظرم كليك يا لمس كنم تا كار كنه! چه جوري ميتونم درستش كنم تا مثل قبل شه ؟
    دوست عزیز شما باید ببری تعمیرگاه هاااا اینجوری دستی خودت نمیتونی یا با یه ضربه یا تکون دادنش درست کنی فکر کنم حالت لمسی ایراد پیدا کرده
    موفق باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahgozare tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    موطن آدمی قلب کسانیست که دوستش دارند

پيش فرض رد تماس در w700

سلام خسته نباشيد گوشي من w700 هست مي خواستم بدونم چطور مي تونم شماره يه نفررو تو گوشي جوري تنظيم كنم كه هر وقت زنگ مي زنه خود به خود رد تماس بشه يا بوق اشغال بزنه يعني گوشي من ديگه زنگ نخوره . مي شه اس ام اس رو هم از كار انداخت ؟ يعني از اون شماره اس ام اس هم دريافت نشه ؟ خيلي ممنون فقط خواهشا سريعتر راهنمايي كنين منو

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

سلام خسته نباشيد گوشي من w700 هست مي خواستم بدونم چطور مي تونم شماره يه نفررو تو گوشي جوري تنظيم كنم كه هر وقت زنگ مي زنه خود به خود رد تماس بشه يا بوق اشغال بزنه يعني گوشي من ديگه زنگ نخوره . مي شه اس ام اس رو هم از كار انداخت ؟ يعني از اون شماره اس ام اس هم دريافت نشه ؟ خيلي ممنون فقط خواهشا سريعتر راهنمايي كنين منو
    براي رد كردن تماس ها از پچ بلك ليست استفاده كنيد.

13. این کاربر از M.R.2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام

من يه K770i دارم! چند وقت پيش يهو نمي دونم چش شد!! ديگه قسمت هاي Games و Application باز نمي شه و وقتي مي خواي اجرا كني، پيغام Operation failed مي ده ....

گوش رو ريست كردم + رم رو فرمت كردم، ولي باز هم درست نشد .... وقتي روي اين دوقسمت، Information رو مي زنم، حجمش 0 b نشون ميده! درحالي كه چند تا بازي و برنامه داشتم.

چه كار كنم؟ آيا راهي هست كه بتونم درستش كنم؟

با تشكر از تمام دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •