تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 752 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه اصلا نگرفتی من چی میگم بله کریتیو هست ولی همه میدونن که 630 از همه مدل هاش بهتره چرا چون ایرانی ها دوست دارند جنسه صداوش بقیشم رتته در مورد سونی هم اصلا حرف نزنیم بهتره akg هم قربونش برم با هیچی درایو نمیشه زینهیسرم که همه از دم فیکه پس همه با هم 630 میخریم و شما زیاد خودتو خسته نکن منم اوایلش خیلی خودمه خسته میکردم lol[COLOR="Silver"]
    دوست عزیز
    متاسفانه پستی که شما تقل قول کردی مربوط به شما نبود.

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

درود .

یه هدفن خوب زیر 40 تومن میخواستم ، اکثر کاربردم هم اولویت اصلیم آهنگ های راک تو تو مایه های آهنگ های Anathema و Placebo , Porcupine Tree و Radio Head و ... هست که برام خیلی مهمه این آهنگ ها رو بتونم با نهایت کیفیت بشنوم ،

صدای بلند و بیس هم اصلا برام مهم نیست ، نه اینکه بد باشه ، متوسط و خوب باشه کافیه . کمترین مصرفم هم آهنگ تکنو و ترنس هست که اصلا گوش نمیدم .

اکثر آهنگ هایی که گوش میدم چیزی مثل راک اسپیس هستن و فضاسازی قوی دارن پس هدفنی میخوام که صدای زیر و بم رو خوب پوشش بدن .

من در زمینه هدفون خیلی کم اطلاع هستم . برای گوشی میخوام ( n82 ) پس ترجیحا سیمش کوتاه باشه . سایزش هم متوسط ( تو گوشی هم نباشه )

مرسی از وقتی که میگذارید .
    چون بیس قوی نیاز ندارید یه نگاهی به محصولات سونی بندازید.

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ایرفون سونی ex35 دارم که ۱ سانتی متر بالای  فیشش مشکل بیدا کرده صدا  قطع و وصل میشه.راهی واسه  عمیرش هست یا باید از خیر  بگذرم؟
    دوست عزیز
    شما اگه هویه برای لحیم کاری دارید:
    میتونید یک فیش استریو 3.5 میلیمتری از فروشگاههای قطعات الکترونیکی تهیه کنید و فیش جدید رو به سیم هدفون متصل کنید.

و اگر هویه ندارید یا . . . :
    1. یک فیش رابط یک به یک استریو بگیرید و از وسط سیمش رو قیچی کنید و به سیم هدفونتون متصل کنید.
    2. ببرید پیش فروشگاههایی که تعمیرات لوازم برقی انجام میدن اونها هم فیش دارن و هم اگه خواستید با هزینه پایین براتون وصلش میکنن که نهایتآ قیمت فیش 100 تومن + دست مزد 400 تومن ، میشه.

شما هم موفق باشید.

3. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست عزیز
    شما اگه هویه برای لحیم کاری دارید:
    میتونید یک فیش استریو 3.5 میلیمتری از فروشگاههای قطعات الکترونیکی تهیه کنید و فیش جدید رو به سیم هدفون متصل کنید.

و اگر هویه ندارید یا . . . :
    1. یک فیش رابط یک به یک استریو بگیرید و از وسط سیمش رو قیچی کنید و به سیم هدفونتون متصل کنید.
    2. ببرید پیش فروشگاههایی که تعمیرات لوازم برقی انجام میدن اونها هم فیش دارن و هم اگه خواستید با هزینه پایین براتون وصلش میکنن که نهایتآ قیمت فیش 100 تومن + دست مزد 400 تومن ، میشه.

شما هم موفق باشید.
    ممنون این لینک هم نگاه کنید بد نیست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    * البته موقعی که میخواین سیم ها رو وصل کنید باید توجه کنید که سیم L , R رو درست متصل کنید چون فیش های استریو از 3 قسمت تشکیل شده : SLEEVE/ RIGHT /LEFT .

5. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ایرفون سونی ex35 دارم که ۱ سانتی متر بالای  فیشش مشکل بیدا کرده صدا  قطع و وصل میشه.راهی واسه  عمیرش هست یا باید از خیر  بگذرم؟
    خودت رو الکی اذیت نکن اگه برات امکانش هست برو یه هدفون دیگه بگیر سیم این مدل هدفون ها خیلی نازک وظریف هست کار کردن باهاشون خیلی راحت نیست(منظورم لحیم کاری وتعمیر هست) و سوکت های داخل بازار کیفیت خوبی ندارند آخرش هدفون با افت کیفیت هم مواجه میشه.
    Last edited by peaceful1; 30-04-2011 at 20:31.

7. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. لطفا توضیح کوچکی در مورد impedance بدید.

من یه هدفون دارم (ep-630) با ایمپدانس 16 اهم.
    و یکی دیگه (HS-120) با ایمپدانس 2200 اهم که البته در واقع هدسته یعنی میکروفونم داره. (دو فیشه هستش)

1- دومی برای کامپیوتر ساخته شده؟ واسه همین اهمش بیشتره؟
    2- عدد دومی عجیب نیست؟ 2200 خیلیه!
    3- اولی رو به کامپیوتر بزنیم خراب میشه؟
    4- دومی رو به دستگاه دیگری که ورودی میکروفون داره بزنیم ایراد داره؟

پ.ن: ep-630 خریدم!

داره خودمونی میشه amirfzr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی همه ی د وستان . خودم لحیم کاریش م کنم اگه جالب نشد به بیشن اد حسین جان مجبورم یکی د گه بگیرم ولی ۳۰ تومن ارز  امتحانشو داره

10. این کاربر از amirfzr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    متاسفانه پستی که شما تقل قول کردی مربوط به شما نبود.

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

چون بیس قوی نیاز ندارید یه نگاهی به محصولات سونی بندازید.

شما هم موفق باشید.
    درود .

مرسی از پاسختون چند مدل رو که در ایران پیدا بشه رو شما بهم معرفی میکنید ؟ قیمتش فقط زیر 40 باشه که نهایت بودجمه .

12. این کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. لطفا توضیح کوچکی در مورد impedance بدید.

من یه هدفون دارم (ep-630) با ایمپدانس 16 اهم.
    و یکی دیگه (HS-120) با ایمپدانس 2200 اهم که البته در واقع هدسته یعنی میکروفونم داره. (دو فیشه هستش)

1- دومی برای کامپیوتر ساخته شده؟ واسه همین اهمش بیشتره؟
    2- عدد دومی عجیب نیست؟ 2200 خیلیه!
    3- اولی رو به کامپیوتر بزنیم خراب میشه؟
    4- دومی رو به دستگاه دیگری که ورودی میکروفون داره بزنیم ایراد داره؟

پ.ن: ep-630 خریدم!
    امپدانس:
    نسبت ولتاز متناوب به جریان عبوری از دستگاه هست. که برای سوال شما معمولآ این ولتاژ متناوب دامنه 0.7Vpp و فرکانس 1KHz به هدفون اعمال میشه و مقامت هدفون اندازه گیری میشه که توی کتابچه هدفون این رقم به عنوان امپدانس درج میشه. در حقیقت به طور ساده میشه گفت امپدانس مقاومت یک دستگاه در حالت جریان متناوب هست.(لینک به شما نمیدم چون جدیدآ دوست خوبم(a.z.p.z) بلافاصله بعد از پست من زحمت این کار رو به عهده گرفتن).

1. نمیشه گفت این هدست فقط برای اتصال به کامپیوتر هست ، می تونید به هر دستگاهی که خروجی صدا برای هدفون داره وصلش کنید. نه مقدار امپدانس ارتباطی به دستگاهی خاص نداره که بشه گفت این امپدانس مخصوص این دستگاه هست.

2. بهتر بود مدل دقیق هدفونتون رو میگفتین. ولی اگر هدفون شما از برند کریتیو هست اون امپدانسی که شما گفتید مربوط به قسمت بیس هست نه هدفون و اشکالی نداره حتی 10000 هم باشه.

3. امپدانس بالا یا پایین باعث آسیب به هدفون نمیشه بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.

4. اگه منظورتون فیش میکروفون هست، نه ایرادی نداره چون توی اکثر هدست ها مدار میکروفون کاملآ جدای از هدفون هست.

630 مبارکتون باشه.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 30-04-2011 at 23:03.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1
    2. بهتر بود مدل دقیق هدفونتون رو میگفتین. ولی اگر هدفون شما از برند کریتیو هست اون امپدانسی که شما گفتید مربوط به قسمت بیس هست نه هدفون و اشکالی نداره حتی 10000 هم باشه.
    بله دیگه کریئیتیوه
    نه منظورم تفاوت بسیار زیادش با 16 بود!!

2
    3. امپدانس بالا یا پایین باعث آسیب به هدفون نمیشه بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
    خب مگه نگفتید امپدانس یعنی مقاومت هدفونه... پس اگر هدفون مقاومتش کم باشه و به وسیله قدرتمندتری نسبت به mp3 player مثل کامپیوتر وصل بشه و جریان قوی ای وارد بشه پس دچار اشکال نمیشه؟

3
    بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
    مفهوم نیست. یعنی با دومیه باید ولوم رو زیاد کنیم؟

4
    4. اگه منظورتون فیش میکروفون هست، نه ایرادی نداره چون توی اکثر هدست ها مدار میکروفون کاملآ جدای از هدفون هست.
    هم فیش میکروفون هم هدفون

630 مبارکتون باشه.
    خواهش میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود .

مرسی از پاسختون چند مدل رو که در ایران پیدا بشه رو شما بهم معرفی میکنید ؟ قیمتش فقط زیر 40 باشه که نهایت بودجمه .
    توی سایت نمایندگی سونی مدلهایی که موجود دارن زده میتونید تماس بگیرید و ازشون قیمت بپرسید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •