دوست عزیز
متاسفانه پستی که شما تقل قول کردی مربوط به شما نبود.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
چون بیس قوی نیاز ندارید یه نگاهی به محصولات سونی بندازید.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز
متاسفانه پستی که شما تقل قول کردی مربوط به شما نبود.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
چون بیس قوی نیاز ندارید یه نگاهی به محصولات سونی بندازید.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز
شما اگه هویه برای لحیم کاری دارید:
میتونید یک فیش استریو 3.5 میلیمتری از فروشگاههای قطعات الکترونیکی تهیه کنید و فیش جدید رو به سیم هدفون متصل کنید.
و اگر هویه ندارید یا . . . :
1. یک فیش رابط یک به یک استریو بگیرید و از وسط سیمش رو قیچی کنید و به سیم هدفونتون متصل کنید.
2. ببرید پیش فروشگاههایی که تعمیرات لوازم برقی انجام میدن اونها هم فیش دارن و هم اگه خواستید با هزینه پایین براتون وصلش میکنن که نهایتآ قیمت فیش 100 تومن + دست مزد 400 تومن ، میشه.
شما هم موفق باشید.
ممنون این لینک هم نگاه کنید بد نیست :
* البته موقعی که میخواین سیم ها رو وصل کنید باید توجه کنید که سیم L , R رو درست متصل کنید چون فیش های استریو از 3 قسمت تشکیل شده : SLEEVE/ RIGHT /LEFT .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودت رو الکی اذیت نکن اگه برات امکانش هست برو یه هدفون دیگه بگیر سیم این مدل هدفون ها خیلی نازک وظریف هست کار کردن باهاشون خیلی راحت نیست(منظورم لحیم کاری وتعمیر هست) و سوکت های داخل بازار کیفیت خوبی ندارند آخرش هدفون با افت کیفیت هم مواجه میشه.
Last edited by peaceful1; 30-04-2011 at 20:31.
سلام. لطفا توضیح کوچکی در مورد impedance بدید.
من یه هدفون دارم (ep-630) با ایمپدانس 16 اهم.
و یکی دیگه (HS-120) با ایمپدانس 2200 اهم که البته در واقع هدسته یعنی میکروفونم داره. (دو فیشه هستش)
1- دومی برای کامپیوتر ساخته شده؟ واسه همین اهمش بیشتره؟
2- عدد دومی عجیب نیست؟ 2200 خیلیه!
3- اولی رو به کامپیوتر بزنیم خراب میشه؟
4- دومی رو به دستگاه دیگری که ورودی میکروفون داره بزنیم ایراد داره؟
پ.ن: ep-630 خریدم!![]()
ممنون از راهنمایی همه ی د وستان . خودم لحیم کاریش م کنم اگه جالب نشد به بیشن اد حسین جان مجبورم یکی د گه بگیرم ولی ۳۰ تومن ارز امتحانشو داره
درود .
مرسی از پاسختون چند مدل رو که در ایران پیدا بشه رو شما بهم معرفی میکنید ؟ قیمتش فقط زیر 40 باشه که نهایت بودجمه .
امپدانس:
نسبت ولتاز متناوب به جریان عبوری از دستگاه هست. که برای سوال شما معمولآ این ولتاژ متناوب دامنه 0.7Vpp و فرکانس 1KHz به هدفون اعمال میشه و مقامت هدفون اندازه گیری میشه که توی کتابچه هدفون این رقم به عنوان امپدانس درج میشه. در حقیقت به طور ساده میشه گفت امپدانس مقاومت یک دستگاه در حالت جریان متناوب هست.(لینک به شما نمیدم چون جدیدآ دوست خوبم(a.z.p.z) بلافاصله بعد از پست من زحمت این کار رو به عهده گرفتن).
1. نمیشه گفت این هدست فقط برای اتصال به کامپیوتر هست ، می تونید به هر دستگاهی که خروجی صدا برای هدفون داره وصلش کنید. نه مقدار امپدانس ارتباطی به دستگاهی خاص نداره که بشه گفت این امپدانس مخصوص این دستگاه هست.
2. بهتر بود مدل دقیق هدفونتون رو میگفتین. ولی اگر هدفون شما از برند کریتیو هست اون امپدانسی که شما گفتید مربوط به قسمت بیس هست نه هدفون و اشکالی نداره حتی 10000 هم باشه.
3. امپدانس بالا یا پایین باعث آسیب به هدفون نمیشه بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
4. اگه منظورتون فیش میکروفون هست، نه ایرادی نداره چون توی اکثر هدست ها مدار میکروفون کاملآ جدای از هدفون هست.
630 مبارکتون باشه.
شما هم موفق باشید.
Last edited by rezaomido; 30-04-2011 at 23:03.
1
بله دیگه کریئیتیوه2. بهتر بود مدل دقیق هدفونتون رو میگفتین. ولی اگر هدفون شما از برند کریتیو هست اون امپدانسی که شما گفتید مربوط به قسمت بیس هست نه هدفون و اشکالی نداره حتی 10000 هم باشه.
نه منظورم تفاوت بسیار زیادش با 16 بود!!
2
خب مگه نگفتید امپدانس یعنی مقاومت هدفونه... پس اگر هدفون مقاومتش کم باشه و به وسیله قدرتمندتری نسبت به mp3 player مثل کامپیوتر وصل بشه و جریان قوی ای وارد بشه پس دچار اشکال نمیشه؟3. امپدانس بالا یا پایین باعث آسیب به هدفون نمیشه بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
3
مفهوم نیست. یعنی با دومیه باید ولوم رو زیاد کنیم؟بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
4
هم فیش میکروفون هم هدفون4. اگه منظورتون فیش میکروفون هست، نه ایرادی نداره چون توی اکثر هدست ها مدار میکروفون کاملآ جدای از هدفون هست.
خواهش میکنم630 مبارکتون باشه.![]()
توی سایت نمایندگی سونی مدلهایی که موجود دارن زده میتونید تماس بگیرید و ازشون قیمت بپرسید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)