عزیزم گشتم توی گوشی همچین چیزی نیست.more داره edit اولی رو هم داره اما بعد که دوباره more میزنی edit نداره...چی کار کنم ؟ احتمال داره مشکل از firmware باشه ؟(R1bc002) هستش.
عزیزم گشتم توی گوشی همچین چیزی نیست.more داره edit اولی رو هم داره اما بعد که دوباره more میزنی edit نداره...چی کار کنم ؟ احتمال داره مشکل از firmware باشه ؟(R1bc002) هستش.
اوه اوه اوه این دیگه چه فریموری!!! من اولین باره فریموری با این نام واسه w810 به گوشم خورده . ببینم کی
خریدیش ؟؟ شاید هم از فریمور باشه . اگه گوشیت سریال اصلیه می تونی update بکنیش . ولی اگه سریال چنجه
بده بیرون با 4 تومان واست r4ea031 بریزن ( آخریشه) .
راستی اون روشی رو که من گفتم تو notes امتحان کردی ؟؟؟
عذر میخوام مال من w800 هست واصلی اما مال دوستم که w810 هست هم همین طوریه و توی notes هم نمیشه.اصلا edit>copy all یا edit >paste نداره.(کلا edit نداره!!) باید چی کارش کرد؟
برای اطلاع از firmware های جدید تر چیکار کنم!!!
با سپاس از شما: گوشی w810 xcinguler چه فرقی با w810معمولی داره !!!آخه 20 تومن گرونتره.من خودم تو بازار ازش دیدم.اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سُلام دوستان من می خوام w810 بخرم ولی هر چی گشتم(حتی علاالدین) اصل گیر نیاوردم از اساتید و دوستان خواهش میکنم شماره تلفن های نمایندگی های سونی اریکسون و یا ادرسشون رو بذارن تا برم دنبالش و یه سوال دیگه هم داشتم الان قیمت اصل چنده؟............و اصلا پیدا میشه؟
شما مطمئنید که تو علاالدین رجیسر اصلی نبود !؟
من خودم چند روز پیش اونجا بودم ...
گارانتی سیتادل 325 تومان و گارانتی متفرقه ( رجیستر اصل ) 260 تومان ، چنج هم 235 تومان !
با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
سلام به دوستان
من تو مطالب بچه ها متوجه فلش کردن با باکس و آپدیت کردن شدم.....می خواستم ببینم فرق این 2 تا در چیه البته می دونم که فلش یعنی ارتقای فریمور گوشی ولی در مورد آپدیت نمی دونم چیه و چی کار میکنه؟ببخشید اگه سوالم مسخره است
سوال بدیم این بود که آیا آپدیت هم می تونه مثل فلش ریجستر رو بپرونه؟
راستی از دوستان خواهش مdی کنم در مورد این قضیه قرمز و قهوه ای (رد و براون)بودن گوشی ها یه توضیحات کاملی بدن
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
سلام
ميخواستم بدونم چجوري مي شه وقتي با بلوتوث يه note برات مياد بفهمي از كي برات امده؟
و اينكه اگه قاب w810 رو عوض كنم براش مشكلي پيش مياد (حتي وقتي دوباره قاب اصلش رو روش انداختم ؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)