اقا من نمیدونم شما چرا انقد دنبال پچو اینچیزا واسه جام جهانی هستین . یکمی صبر کنید تا چند وقت دیگه EA رسما بازیهای جام جهانیو میزنهو لذتشو ببرین
اقا من نمیدونم شما چرا انقد دنبال پچو اینچیزا واسه جام جهانی هستین . یکمی صبر کنید تا چند وقت دیگه EA رسما بازیهای جام جهانیو میزنهو لذتشو ببرین
بله
دوباره یه بازی دیگه نصب کنیم. خوب همین الان با یه پچ امکان پذیره چرا منتظر بمونیم ؟ ولی خودمونیم این ورزشگاه آزادی خیلی داغونهو بد طراحی شده.
این بازی که میاد رسمی هستش و با پچ خیلی فرق داره تو این همه تیمها هستش تو همه قاره ها حتی تیمهای ضعیف مثل مالت و ....که باید تیمی رو انتخاب کنی و از مرحله ی مقدماتی شروع کنی تا به جام جهانی برسی و خیلی لذت بخشه...من مال 2006 رو بازی کرده بودم ولی 2010 برا کامپیوتر نیومد امیدوارم اینبار برا کامپیوتر بیاد رسمی باشه نه پچ
یــــــادش بخـــــیر ...
FIFA WORLD CUP GERMANY 2006
2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA
برای جام جهانی 2014 برزیل هم بازی رسمی FIFA WORLD CUP BRAZIL 2014 حتما میاد ...
![]()
کرک ورژن 5 رو بریز
YES
دقیقا . منم نمیدونم چرا ؟ من که فقط واسه اپدیت شدن نقل و انتقالات رسمی این پچ رو میگیرم . تا چند وقت دیگه هم که ارجینال میخرم . خدا کنه سریع قیمتش بیاد پایین .
هــــــــــــــی هیفیفا 12 رو 25 تومن خریدیم همون اول به صورت پیش خرید بعد حالا تازه چند ماه که میگذره قیمتش میشه 70 تومن
![]()
Last edited by Gregar; 14-12-2013 at 23:22.
من بازی رو نصب کردم
فقط آپدیت 1.3 و کرک ورژن 5 رو ریختم و بازی بدون هیج مشکلی با تمام امکانات! اجرا میشه
حالا مونده پچ مودینگوی رو هم دانلود کنم و بریزم تا ترنسفرها و ... آپدیت بشه
یه سوال دیگه از دوستان دارم
من پچ مودینگوی رو بریزم تکلیف آپدیت و کرک چی میشه؟ از اول باید کپی بشن یا نه؟
صرفا نداشتن مشکل دلیل نمیشه که به اپدیتهای قبلی نیاز نباشه . ممکنه نصب درست اپدیتها توی بهتر شدن یه سری جاها تاثیر بزاره که اینطوری شما دیگه اونا رو نداری . به هر حال خود دانی . فکر نمیکنم یک اپدیت 50 مگی که توش فقط فایل patch قرار داره بتونه کار اپدیتهای قبلی رو هم بکنه .
برای پچ مودینگ وی هیچ احتیاجی به اپدیت یا کرک دوباره نیست .
راستی doctor+ رو یادتونه ؟ همون که واسه فیفا 11 پی سی اومد Hybrid Gameplay رو ساخت
من از 12 دیگه خیلی دنبال پچهای این نبودم اما یه نگاه کردم دیدم بدک نیست و مثل اینکه خیلی بازی رو جذاب میکنه . البته من فعلا اون ادیتور کریر مودش رو گرفتم که بشه بازیکنهای کریر مثل youth رو ادیت کرد . مثل تغییر کفش و لباس و ...
اینم محصولات Doctor+ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اگه حتما خواست و تونست این پچ های جالب دیگه اش مثل hybrid رو دانلود کنه .
دوستان یه سوال غیر فنی
به فیفا عادت کردم اما تو حرفه ای دریبل زدن هنوز راه نیفتادم
گزینه ای نداره بشه تمرین کرد؟مثلا داخل pes تمرینو انتخاب میکردی یه گزینش فقط تیم خودت بود و یه دروازبان دیگه راحت همه چیو امتحان میکردی(فک کنم free training بود)
تو فیفا skills داره ولی تمرین به این شکل که راحت خودت همه چیو امتحان کنی ندیدم باشه
فیفا اینو داره؟ اگه نه بی زحمت دریبلی که تو pes واسه انجامش دوبار پشت سرهم RS رو فشار میدن تو فیفا چه جوریه؟اسم تکنیکو نمیدونم همون که توپو میبره پشت پاش و از بالای سر خودش و حریف ردش میکنه
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)