تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 720 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه ممکنه بررسی کنید که توی تصاویر SD هم کیفیتشون مشابه هم هست.

با این تفاصیر اگه از چیزای ظاهری
    ( قاب قشنگتر ، عمق و ضخامت کمتر و حتی صدای بهتر و امکانات اضافی تر و .... ) بگذریم و فقط و فقط کیفیت مورد نظرمون باشه ، بین 50vt30 و 55st30 کدوم را انتخاب کنیم مناسب تر هست ؟ خواهشا کسانی که هر 2 مدل را مشاهده کردن این راهنمایی را بکنند (با تعصب خاص روی vt30 نگیدا ) ممنون
    کیفیت صداشون تقریبا مثل هم هست ... من خودم هردو تی وی رو در یک مغازه مشاهده کردم و باید بگم تصویر vt30 بهتر بود . هر دو رو مود dynamic بودند . البته این تفاوت کیفیت که من می گم خیلی ها که رو تصویر دقیق نیستند متوجه نمیشن
    پس این برمیگرده به خود شما اگه خیلی رو تصویر وسواس دارید و می خوایید تنظیمات تصویرو انگولک کنید و با رنگ ها بازی کنید 50vt30 بگیرید . اگر هم چشماتون زیاد حساس نیست و تفاوت چندانی بین این دو حس نمی کنید 55st30 بگیرید .

در ضمن من خودم شخصا با تصاویر sd این دو پنلو کنار هم تست نزدم . ولی با حساب ریویو های که از هر دو پنل موجوده هر دو باید در یک حد باشند . به احتمال زیاد ویدیو پروسسور هاشون هم یکی باشه
    Last edited by unepus; 03-12-2011 at 13:46.

2. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام

مدل اسپیکرش چی بود ؟ خاطرتون هست ؟

من 3-4 ماه پیش مدل SC-ZT1 را که سوال کردم 1200-1300 می گفت ! اون روز حرفی از 3800 نبود. حدس می زنم این قیمت مدل جدیدش هست که قابلیت ساپورت صدای 3D را هم داره (SC-ZT2)
    بله ممکنه ZT2 باشه چون رنگ بدنش با مدل ZT1 متفاوت بود.

4. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله ممکنه ZT2 باشه چون رنگ بدنش با مدل ZT1 متفاوت بود.
    بله دقیقا خودشه (SC-ZT2)، رنگ یک دست مشکی داره ولی در مدل قبلی رنگ پایه های اسپیکرهاش نفره ای رنگ بود !
    من مدت ها بود که منتظر این مدل بودم اما با وجود چنین قیمت پرتی فقط باید به فکر تهیه از دبی بود. (3800 !!! WOWWWWW)

سپاس

6. 2 کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت اسپیکرهارو میگفت 3800!! البته ناقابل !!!

نمیدونم شاید ........
    چون قیمت اونقدر پرت بود برای یه ست اسپیکر که wow ولی هر چی بود مطمئنم که ناقابل بود
    انصافا گلوم پیششون گیر کرده ولی قیمتش خیلی خیلی تپله .

8. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ممکنه بررسی کنید که توی تصاویر SD هم کیفیتشون مشابه هم هست.

با این تفاصیر اگه از چیزای ظاهری ( قاب قشنگتر ، عمق و ضخامت کمتر و حتی صدای بهتر و امکانات اضافی تر و .... ) بگذریم و فقط و فقط کیفیت مورد نظرمون باشه ، بین 50vt30 و 55st30 کدوم را انتخاب کنیم مناسب تر هست ؟ خواهشا کسانی که هر 2 مدل را مشاهده کردن این راهنمایی را بکنند (با تعصب خاص روی vt30 نگیدا ) ممنون

تمام Review ها مبنی بر اینه که پخش تصاویر SD اوونا با هم برابره ولی در کل Vt30 رو بهتر میدونن . این مسئله دیگه به خودت بستگی داره . اگه من بودم ، قطعا VT30 رو مد نظر قرار میدادم .

درضمن اینکه اوون مسئله Washout شدن تصویر توو زاویه Vertical که در مورد St30 مورد بحث بود در مورد VT30 هم صادقه .

10. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی تا حالا تونسته با vt30 فرمت mkv یا divxhd اجراکنه؟ضخامت vt30 نسبت بهvt20 چهار سانتیمتر کمتره درسته؟

12. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستانی که خریدند تست کنند بیشتر از این فاصله عینک 3D خاموش می شه و نمی شود سه بعدی دید! یعنی 65 اینچ هم بخری بیشتر از 3.2 متر نباید فاصله داشته باشی؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز منكه با سينماي حقيقي مقايسه نمي كنم.تصور تي وي بيشتر از ٦٥ براي شما توي منزل مقدور هست؟اگر مي تونيد تصور كنيد پس بايد ويديو پرژكتور تهيه كنيد كه باز اونم نمي تونه تصويري به اندازه يه سينما بده،بنابراين با توجه به اين شرايط ٦٥ رويايي ميشه مگر اينكه خودتون شخصا يه سينما توي خونه تاسيس كنيد
    دوست گرامی من پست شما را الان دیدم.
    بله تصور سایز 65 به بالا توی منزل مقدوره . اتفاقا خوبم مقدوره . برای اثبات صحبتم این عکس پاناسونیک 85 اینچ در خانه ای در ایران می باشد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با وجود BluRay و 3D , سایز های بزرگتر بهتر هم هست . تو اکثر خونه ها حتی خونه های کو چیک هم می توانید تی وی 100 یا 150 اینچ بزارید و از فاصله نزدیک (البته اگر سورس به کیفیت BluRay باشد) تماشا کنید . پس نتیجه میگیریم که سایز 65 که هیچ سایزای خیلی بالاتر هم دیگه رویایی به حساب نمی آد . الان فقط بحث قیمت مطرحه که اکثر مردم رو مجبور به خرید سایز پایین تر می کنه که البته اونم تو آینده نزدیک حل میشه
    Last edited by unepus; 03-12-2011 at 17:16.

16. 5 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماکه آخرش نفهمیدیم mkv پخش میکنه یا نه ؟کلا چه فرمتهایی رو تونستین اجرا کنید؟

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمی دونم درست فکر می کنم یا نه .اما بنظرم نمایندگی پاناسونیک ایران ( بانیان) خیلی بیخود هست و هیچ پشتیبانی از مشتری نمی کنه .لااقل حس می کنم نسبت به سام سرویس سامسونگ و نمایندگی ال جی خیلی ضعیف تر کار می کنند. کلا به شعور و همه چیز آدم توهین می شه با این خدماتشون. البته اکثر محصولات توی ایران به همین صورت هست.اما این دیگه گل سر سبدشون هست.هرچند ایراد و مشکل ، اولا از دیدگاه خود مردم ایران هست که زیر بار خرید پلاسما نمی رن (چون آشناگی کامل ندارند و فکر می کنند که دیگه قدیمی شده) و دلیل دومش عملکرد ضعیف بانیان هست که نه خدمات خوبی ارایه می ده و نه تبلیغات درست حسابی هیچ جا نمی کنه.ولی در کل نمایندگی بیشتر مقصر هست.مثلا توی اصفهان فکر کنم کلا 4 تا نمایندگی درست حسابی پاناسونیک باشه . اونم انقدر فروشگاهاشون خلوت و دلگیر هست یا آدم نمی بینه یا دلش می گیره اگه بخواد وارد بشه غیر اینا ، اطلاعات فروشنده هاشم که قربونش برم از ننه جون منم کمتر هست .
    خب همین میشه دیگه.وقتی نمایندگی از مشتری پشتیبانی نمی کنه ، پس دیگه نباید هیچ توقعی از شرکت سازنده داشت و مشکلایی مثل حذف فیلتر ، عدم ارایه نسخه های بروز شده برای نرم افزار دستگاه و بنظر من بدتر از همه نبودن تنوع سایز بندی.
    آخه برا VT30 یه دفعه از 50 میره 65 اونم با اوضاع ایران که تفاوت قیمت از 50 به 65 شیب نمودار لگاریتمی رو هم رد می کنه و بیشتر از سرعت نور هست. کاش دستمون بجایی بند بود می شد مدل 55 هم وارد کرد یا لااقل قیمت ها رو منطقی تر کرد. یعنی واقعا هیچ کاری نمی شه کرد که حرف مشتری ارزش داشته باشه و عملی بشه. ؟ !!
    Last edited by manaminjamkharam; 03-12-2011 at 19:22.

19. 6 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •