تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 301 اولاول ... 200250290296297298299300301 آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

4 اولین گل نیکبخت برای استقلال

تیم فوتبال استقلال در اولین دیدار دوستانه این فصل خود مقابل منتخب کرج به پیروزی رسید.

به گزارش افکارنیوز، تیم استقلال از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه در دیداری دوستانه به مصاف منتخب کرج رفت که این دیدار در نهایت با پیروزی دو بر یک استقلال به پایان رسید.
    در این دیدار علی رضا نیکبخت واحدی ۷۵ از روی نقطه پنالتی و احسان پیرهادی ۷۸ برای استقلال گلزنی کردند.

*نیکبخت بعد از بازگشت به استقلال اولین گل خود را برای این تیم به ثمر رساند.

استقلال در این دیدار با ترکیب اولیه سیدحسین حسینی، آرش برهانی، حنیف عمران‌زاده، مهران قاسمی، علیرضا نیکبخت واحدی، محمد قاضی، احمد جمشیدیان، پژمان نوری، فردین عابدینی، یاسین، صادق سرخیل(بازیکن تستی) به میدان رفت.

*حنیف عمران زاده در ابتدای نیمه دوم و آرش برهانی در اوسط نیمه دوم تعویض شدند.

*مهدی هاشمی نسب در دقیقه ۷۰ بازی تعویض شد که پس از آن به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعه نویی دست داد. هاشمی نسب برخورد گرمی هم با حمید بابازاده و ستار همدانی داشت.

تیم فوتبال استقلال ساعت یک بامداد جمعه برای برگزاری یک اردوی آماده سازی هفت روزه به اوکراین سفر می کند.

+

استقلال چقدر به رحمتی پول داده است؟

مدیرعامل باشگاه استقلال مي‌گوید: صدای ضبط شده افرادی را که به رحمتی پیشنهاد 5/7 میلیاردی داده‌اند در اختیار دارد.
    به گزارش بولتن نیوز به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ سیدمهدی رحمتی سنگربان تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه برای مذاکرات نهایی به دفتر علی فتح‌الله‌زاده رفت و پس از نشست با مدیرعامل باشگاه قرارداد خود را برای یک فصل دیگر تمدید کرد. او پس از ثبت قراردادش حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد و به سرعت دفتر باشگاه را ترک کرد. این در حالی است که علی فتح‌الله‌زاده پس از توافق با دروازه بان سابق تیم ملی ادعای عجیبی را مطرح کرد. او که این روزها به شدت سرگرم نقل و انتقالات بازیکنان است، گفت: «یکی از باشگاه‌هایی که از دوستان خوب ما هم به شمار مي‌رود به سید مهدی پیشنهاد قرارداد سه ساله به ارزش 5/7 میلیارد داده است. حتی آنها به دیگر بازیکنان مدنظر ما هم وعده قرارداد 5/1 میلیاردی داده‌اند و 700 میلیون آن را نقد مي‌دهند، در حالی که ما مي‌خواستیم با 900 میلیون آنها را جذب کنیم.»او ادامه داد: «رحمتی زرنگ است و صدای افرادی که به او این پیشنهادها را مي‌دهند ضبط مي‌کند. ما هم صدای ضبط شده او را داریم، اما نمی‌خواهیم آن را منتشر کنیم.»

این در شرایطی است که پیش از آغاز فصل نقل و انتقالات مسوولان سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و سپاهان با وزیر ورزش و جوانان جلسه‌ای را برگزار کردند و برای جلوگیری از انعقاد قراردادهای نجومی به توافق رسیدند. البته فتح‌الله‌زاده در حالی حرف از پیشنهادهای میلیاردی باشگاه‌های دیگر می‌زند که خود استقلال هم در پرداخت رقم‌های نجومی سابقه زیادی دارد. قطعا استقلال هم رقم قابل توجهی به رحمتی می‌دهد که او حاضر شده پیشنهاد 5/2 میلیاردی برای هر سال را رد کند. البته شاید استقلالی‌ها پول کمتری از این رقم را برای رحمتی در نظر گرفته باشند، اما قطعا رحمتی هم به خاطر 700-800 میلیون، پیشنهاد 5/2 میلیاردی را رد نمی‌کند.

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی نیکی و فرهاد سالها پیش
    علی توی عکس شبیه پسرخاله افتاده

FB

4. 12 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض قلعه‌نويي: حيدري جايي نمي‌رود

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هنوز تيم ما کامل نشده و تا هفته ديگر وضعيت استقلال درست مي‌شود.

امير قلعه‌نويي در مورد سفر استقلال به اوکراين گفت: از انجام اين سفر دو سه هدف داريم. اول اينکه تيم را به هماهنگي برسانيم. همچنين قرار است يک ديدار دوستانه نيز در اين سفر داشته باشيم البته با صد در صد تيم سفر نمي‌کنيم اما اردو مي‌تواند از لحاظ اخلاقي، رفتاري و فني به ما کمک کند.

به گزارش فارس، وي در مورد ديدار دوستانه امروز استقلال خاطرنشان کرد: در بازي دوستانه نتيجه مهم نيست بازيکنان دو هفته صبح و بعد از ظهر تمرين مي‌کردند و اکنون خسته هستند. در سفر به اوکراين فشار را کم مي‌کنيم. نفرات جديدي که به استقلال آمدند صد در صد آماده نيستند اما ما را خيلي اميدوار کرده‌اند.

قلعه‌نويي در مورد اينکه چه زماني وضعيت استقلال درست مي‌شود خاطرنشان کرد: تا هفته ديگر انشاءالله وضعيت تيممان درست مي‌شود.

وي افزود: در اردوي اوکراين تا يکشنبه دو بازيکن ديگر به ما اضافه خواهد شد. همچنين دو بازيکن نيز براي تست پيش ما مي‌آيند.

قلعه‌نويي در مورد اينکه وضعيت جباري چه مي‌شود به هواداران گفت: اين موضوع حل مي‌شود.

سرمربي استقلال در پاسخ به سوال ديگري از سوي هواداران در مورد اينکه آيا خسرو حيدري با سپاهان قرارداد بسته است با تاکيد گفت: نه. نه. خسرو جايي نمي‌رود.

سرمربي استقلال در پاسخ به سوال ديگري از سوي يکي از هواداران در مورد اينکه آيا کريم انصاري‌فرد را مي‌خواهد عنوان کرد: نه.

6. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازی دوستانه استقلال و منتخب کرج

عکاس: فؤاد اشتری

تاریخ: ۹۲/۴/۱۳

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

///////
    عکاس: محمد حسن زاده

Last edited by M E S S I; 05-07-2013 at 11:57. دليل: اضافه کردن عکس

8. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مجيدي با استقلال به اوکراين نرفت

کاپيتان تيم فوتبال استقلال تيمش را در سفر به اوکراين همراهي نکرد.

اعضاي تيم استقلال شب گذشته راهي اوکراين شدند ولي فرهاد مجيدي تيمش را در اين سفر همراهي نکرده است.

مجيدي قرار است دوشنبه به اردوي استقلال در کيف ملحق شود.

ماجدي: مجيدي به خاطر مشکل پاسپورتش نيامد

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: فرهاد مجيدي قرار است بعد از حل مشکل پاسپورتش خود را به اردوي اوکراين برساند.

ميرشاد ماجدي در خصوص حضور استقلال در اوکراين اظهار داشت: خوشبختانه از بدو ورود استقلال استقبال خوبي از ما صورت گرفت و در هتلي بسيار مجلل مستقر هستيم.

وي در خصوص دليل غيبت مجيدي در اين اردو گفت: مجيدي قرار است روز دوشنبه به همراه ديگر اعضاي تيم که قرار است به اردو اضافه شوند به اوکراين بيايد.

سرپرست تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا قرار است اين تيم با تيم ديگري در اوکراين بازي دوستانه داشته باشد، گفت: طبق برنامه ريزي قرار است تنها با تيم ديناموکيف بازي کنيم و با تيم ديگري بازي نخواهيم کرد.

Fars

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

14 فتح‌الله‌زاده: حکم توقیف اموالم را گرفته‌اند

افشاي قرارداد يک و‌ نيم‌میلیاردی یک بازیکن
    مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: من به بازیکنی 700 میلیون تومان پیشنهاد دادم اما همین بازیکن از یک تیم شهرستانی یک میلیارد و 400 میلیون تومان دریافت کرده است که 600 میلیون تومان آن بصورت نقدی در حسابش واریز شده است. اینها مشکلاتی است که ما با برخی از تیم‌ها شهرستانی داریم.

به گزارش مشرق، علی فتح‌الله‌زاده که امروز به همراه محمد رویانیان در برنامه زنده ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود در خصوص مسائل مختلف صحبت‌هایی را انجام داد.
    این گفت‌وگو که در برخی از دقایق به شوخی و مزاح هم کشیده شد، باعث شد تا مدیران دو باشگاه پرطرفدار تهرانی در برخی از دقایق علیه یکدیگر صحبت کنند.

به گزارش مهر، علی‌فتح الله‌زاده که در مورد آخرین وضعیت جذب بازیکن جدید برای تیم فوتبال استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: دیروز امیرحسین صادقی به دفتر من آمد و بدون اینکه حرفی از پول بزند، قرارداد سفید امضا کرد، من هم بخاطر معرفت این بازیکن اتومبیل لکسوس خودم را به وی دادم.
    وی در پاسخ به این پرسش که چرا مانند سال‌های گذشته، امسال بمب خبری نترکاندید؟، افزود: پارسال 15 بمب خریدم و امسال در حال تعمیر آنها هستم، فعلا بازیکنان استقلال با چک‌های برگشتی ما حال می‌کنند در حالیکه پرسپولیسی‌ها از سوار پورشه شدن، لذت می‌برند.

مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: حنیف عمران‌زاده بهتر از هر کس می‌داند که چقدر طلب دارد، خودش جایی مصاحبه کرد و گفت به دفتر فتح‌الله‌زاده رفته بودم تا دعوا کنم ولی یکدفعه نمی‌دانم او چه چیزی گفت که بی‌خیال شدم و قرارداد را امضا کردم.

وی همچنین در خصوص چک‌های برگشتی خود خاطرنشان کرد: بخدا شب‌ها خوابم نمی‌برد زیرا از بازیکنان خجالت می‌کشم و نمی‌دانم چکار کنم. من 10 روز استعفا دادم و رفتم اما در این فصل مهم نقل و انتقالات کسی جلو نیامد تا کارها را پیش ببرد. اگر در این شرایط تیم را رها کنم و بروم مدیرعامل بعدی که می‌آید، می‌گویند فتح‌الله‌زاده با این همه بدهی تیم را رها کرد و رفت. اصلا یک سوال دارم چرا شما مدام می‌گویید یک مدیر که موفق است باید برود؟

مدیرعامل باشگاه استقلال در این خصوص اضافه کرد: الان که در خدمت شما هستم یکی از قضات حکم توقیف اموال مرا صادر کرده است. من یک فقره چک به یک بازیکن داده بودم که آن را برگشت زد و حکم توقیف اموال مرا گرفت. البته آنها چیزی از اموال من پیدا نمی‌کنند، هر چقدر بگردند فقط اموات گیرشان می‌آید، همچنین به یک دادسرای دیگر احضار شده‌ام که دو هفته پیش رویانیان به آنجا رفته بود.

وی در پاسخ به این پرسش که چکار کردید نکونام 600 تا 700 میلیون تومان از مبلغ خود را بخشید؟، عنوان کرد: چون رویانیان کنار من نشسته است این را نمی‌گویم تا یاد نگیرد با بازیکنانش چطور برخورد کند، البته این را بگویم 90 درصد بازیکنان استقلال بین 90 تا 100 درصد مطالبات سال گذشته خود را دریافت کرده‌اند. ما یکبار قبلا 37 هزار دلار از رویانیان قرض کردیم که یک فرد برای دریافت آن ما را بیچاره کرده بود.

فتح‌الله‌زاده با بیان اینکه طرح‌های اقتصادی خوبی برای باشگاه استقلال دارد، تاکید کرد: باشگاه استقلال را تنها پنج سال به ما بدهند و در این مدت هیچ پولی از آنها نمی‌خواهیم، هر کار اقتصادی که می‌خواهیم انجام بدهیم، جلوی آن را می‌گیرند.

وی ادامه داد: سال گذشته طرح سیمکارت را می‌خواستیم به اجرا دربیاوریم که پدرم را درآوردند و گفتند قلابی است اما سیمکارت‌های خارجی را براحتی همه جا می‌فروشند. این طرح سیمکارت 1000 میلیارد تومان سود برای باشگاه داشت و آن را به یک بنگاه بزرگ اقتصادی تبدیل می‌کنند. متاسفانه دست و بال ما را می‌بندند و می‌گویند پرواز کن.

مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین خطاب به مجری برنامه ورزش و مردم عنوان کرد: ما با پرسپولیسی‌ها و رویانیان در زمین رقیب هستیم ولی بیرون از آنجا با یکدیگر رفاقت داریم. شما ناراحت هستید که بازیکن پرسپولیس را گرفته‌ایم؟

وی در مورد اینکه پرویز مظلومی نسبت به صدور چک‌های بی‌محلش ابراز گلایه کرده است، یادآور شد: من گفته بودم در حال ترک صدر کردن چک بی‌محل هستم و سعی می‌کنم چک بی‌محل صادر نکنم. مظلومی یکی از کسانی‌ است که همیشه شرمنده او هستم. ان‌شاء‌الله هر چه زودتر بدهی او را پرداخت خواهم کرد.

فتح‌الله‌زاده در مورد طرح خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تاکید کرد: دولت سالانه 5 تا 10 میلیارد تومان به این دو باشگاه کمک می‌کند. بعد از 10 سال این رقم به 100 میلیارد تومان می‌رسد که همه آن هزینه شده است. آنها یک بار 100 میلیارد را یک‌جا به ما پرداخت کنند و بعد از 10 سال این پول را پس بگیرند تا ما بتوانیم از این پول بهره برداری اقتصادی برای باشگاه انجام دهیم.

وی در این خصوص ادامه داد: من سردمدار خصوصی‌سازی در ایران هستم زیرا نخستین مرتبه این موضوع را بنده مطرح کردم ولی می‌بینیم که در مورد خصوصی‌سازی باشگاه‌ها بصورت برعکس عمل می‌شود. آنها اول باید استقلال و پرسپولیس را خصوصی کنند چرا که این دو باشگاه به مرحله سوددهی رسیده‌اند اما به سراغ تیم‌هایی مانند استقلال اهواز، ملوان، راه‌آهن و ... رفتند در حالیکه آنها عقبه و پشتوانه 30 میلیون هوادار را ندارند که باعث شده به مرحله سود دهی نرسند.

مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به کمپ اختصاصی این باشگاه اظهار داشت: این کمپی که در اختیار باشگاه استقلال گذاشته‌اند، دستکم 150 میلیارد تومان قیمت دارد. برای من سخت‌ است که با اینهمه هزینه تنها در این کمپ تمرین کنیم. اگر این کمپ را به ما می‌دانند، آن را می‌فروختم یا آن را به بازار تبدیل به یک بازار بزرگ تجاری می‌کردم تا برای باشگاه سوددهی داشته باشد.

وی صحبت‌هایش در این خصوص را اینگونه ادامه داد: همچنین با بخشی از این پول، در کیلومتر 20 جاده کرج، یک مجموعه تمرینی با امکانات کامل احداث می‌کردم. ما آدم‌های علمی و اهل کتاب هستیم، به همین خاطر برنامه‌های‌مان هم علمی است. من در ترکیه مذاکرات خوبی برای احداث ورزشگاه اختصاصی 35 هزار نفری داشتم اما این مسئله به هیچ سرانجامی نرسید، درحالیکه آنها به ما اعلام کردند این ورزشگاه را در مدت کوتاه به ما تحویل می‌دهند، ورزشگاهی که از همه نظر برای ما درآمدزایی دارد.

فتح‌الله‌زاده در واکنش به انتقاد خسرو ابراهیمی مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اظهار داشت: ایشان هم مانند ما بی‌پول هستند. برخی دوستان با شعور مردم بازی نکنند زیرا وقتی ما و پرسپولیس یک میلیارد و 100 میلیون تومان پیشنهاد می‌کنیم و بازیکن می‌گوید کم است، آن بازیکن که به یک تیم شهرستانی می‌رود، آیا پول کمتری در آن تیم دریافت می‌کند؟.

وی افزود: من به بازیکنی 700 میلیون تومان پیشنهاد دادم اما همین بازیکن از یک تیم شهرستانی یک میلیارد و 400 میلیون تومان دریافت کرده است که 600 میلیون تومان آن بصورت نقدی در حسابش واریز شده است. اینها مشکلاتی است که ما با برخی از تیم‌ها شهرستانی داریم.

مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین به نکته جالبی هم اشاره کرد: در روزنامه نگاری هم چنین مشکلاتی را داشتیم که به وزیر ارشاد هم آن را اطلاع دادیم که با توجه به تعداد صفحات و گرانی قیمت کاغذ، روزنامه خود را به قیمت پایانی می‌فروشند که این مسئله رقابت را در بازار به هم می‌ریزد.

12. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اخبار کوتاه از آبی پوشان در اوکراین:صرف ناهار استقلالی ها در رستوران بیرون از هتل

اعضای تیم استقلال با تشخیص کادرفنی امروز ناهار را بیرون از هتل صرف کردند.
    کادرفنی تیم فوتبال استقلال تشخیص داده اند که اعضای این تیم در محل هتل کونتینتال غذا صرف نکنند و تمامی وعده های غذایی خارج از هتل خورده شود.
    از همین رو امروز آبی پوشان ناهار را در یکی از رستوران های بیرون هتل که متعلق به یکی از دوستان امیر قلعه نویی بود، صرف کردند.
    قرار است از فردا استقلالی ها در مکانی که سفارت ایران در نظر گرفته و هماهنگ شده وعده های غذایی خود را صرف کنند.
    ظاهرا استقلالی ها به خاظر صرف غذاهای حلال این تصمیم را گرفته اند.

FB

14. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

16. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض نظری: امیدوارم کسی را از حضورم در استقلال پشیمان نکنم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم کسی را از حضورم در این تیم پشیمان نکنم.

سایت باشگاه استقلال، محمدمهدی نظری، هافبک هجومی استقلال که در اردوی اوکراین به سر می‌برد در گفت‌وگو با این سایت از آخرین شرایط خود گفت:

*از آخرین شرایط اردو بگو؟

- خدا را شکر همه چیز خوب است. تازه ‌اردوی خود را شروع کرده و امیدواریم بتوانیم در این یک هفته بهترین تمرینات را پشت سر بگذاریم.

*آمادگی خودتان چه‌طور است؟

- تاکنون شرایط فشرده‌ای را سپری کرده‌ام و احساس می‌کنم کادر فنی هم از نحوه تمریناتم رضایت دارد، البته من برای کامل شدن باز هم تلاش خواهم کرد. چون تازه ابتدای راه هستم.

*بازی با دینامو کیف را چگونه ارزیابی می‌کنی؟

- واقعا این بازی یک محک خوب برای کل تیم است هرچند نتیجه چندان مهم نیست و هدف از بازی دوستانه، سنجیدن مقدار آمادگی است.

*در مقابل منتخب کرج هم به پیروزی رسیدید و شما هم به میدان رفتید.

- این اولین تجربه من با پیراهن استقلال بود و سعی کردم با تمام قوا بازی کنم و کادر فنی از کارم رضایت داشته باشد. امیدوارم بتوانم در سال جاری وظایفم را به نحو احسن انجام دهم.

*چه صحبتی با هواداران استقلال داری؟

- امیدوارم بتوانم مزد اعتماد آنها را داده و با بازی‌های خوب خودم باعث خوشحالی‌شان شوم و نیز کسی را از حضورم در استقلال پشیمان نکنم.

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

من بیش از اینکه حسی نسبت به بازگشت نیکبخت داشته باشم حس عجیبی نسبت به جو فعلی این تاپیک دارم !!

خبر های ( گاها بی سرو ته - فونت نامناسب - بدون منبع - کاملا از روی غرض! ) این تاپیک رو پر کرده .
    تاپیکی که روزی بهترین تاپیک انجمن فوتبال داخلی از نظر محتوا بود و الان ...؟! )
    فکر می کنم بندگان خدا مدیران و ناظران هم کاری نمی تونن از نظر قانونی بکنن به نظرم تنها راهش اینه که خود ما کاربرا جلوی این رویه رو بگیرم .

اینگونه پیش بره انگیز ه ای برای کابران قدیمی و کسانی که مطلب های مفید و حتی خبرهای خوب و زیبا و قشنگ می گذاشتند باقی نمی مونه .

اگر روزی این تاپیک به روال سابق برگشت به ما هم خبر بدید تا دوباره در کنار دوستان خوبم درباره تیم محبوبمون صحبت کنیم . مرسی

الحق که سخن حق جواب نداردبعضیا معلوم نیست با خودشون چند چندن چه برسه استقلال و تاپیک و فرومو بچه ها !!

حدود 2 3 ماهی هست اصلا این تاپیک به فنا رفته کلا ! هر چی سعی کردیم یه سمت و سویی بهش بدیم نشد دیگه خسته شدم گفتم ولش کن ... اما دلمون نمیاد کهبازم اومدیم شاید یه فرجی بشه بتونیم اینجارو مثل قبل کنیم . ریشه ی یه سری حرفها و کاربرای غیر مفید کنده شه و تاپیک مفید باشه . چند ماه پیش من رفتم تاپیک پرسپولیسیا بهشون گیر دادم که این چه وضعه تاپیک همش از داور میگید یه کم بار فنیه تاپیکتونو ببرید بالا بد نیست حالا باید بیام به بچه های خودمون بگم که آخه این چه وضعشه ؟

ناراحت نشن بعضیا اما خبر خبر خبر ... کپی پیست کپی پیست این شد فعالیت ؟ این شد تاپیک فنی ؟ یا جملات پیج های فیس بوک رو کپی کردن . یا گیر دادن به زمین و زمان ... قبلا 2 تا بحث فنی میشد امیر , حجت , یوسف , وحید و بچه های دیگه میومدن 2 تا نظر میدادن نقل میگرفتیم گفتگو میکردیم این وسطه یه چیزی گیر همه میومد . شده سر یه بحث که راه مینداختم 4 5 صفحه میرفتیم جلو و جو خیلی دوستانه و صمیمانه بود آخرشم تموم میشد و بحث دیگه رو ارزیابی میکردیم همه هم با هم دوست بودیم آخرش اما الان ... یه سریا اومدن جو این تاپیک رو بهم زدن بقیه کاربرا حتی رمق اومدن به اینجا رو دیگه ندارن . همین امیر اصلا دیگه پست نمیده . یوسف که خیلی وقته نیومده وحید که فکر کنم دیگه ماهی یه بار بیاد تاپیک حجتم که میگه دیگه نمیام منم دیگه واقعا رمق پست دادن ندارم !!

تا یه چیزی میگیم همه میپرن به هم اون میگه جباری کیه غلط کرده اون میگه قلعه نوعی کیه .. خورده اون میگه مجیدی چرا سر تمرین نیست اون یکی میگه ... یعنی یه نفر که نظر میده چند نفر میان میپرن بهش و فقط جو کل کل و دعوا دارن و اینکه فقط حرف ما درسته و آخرشم ناظرین میاد پستو پاک میکنن ! چه وضعشه بابا لااقل با خودمون دیگه آشتی باشیم

مطمئن باشید قبل از اینکه کاربری بیاد این تاپیک خودش اول میره سایت گل و ورزش 3 و خبر آنلاین !! مطمئن باشید . پس لزوم نداره هر خبریو بذارید . مهمتریناشو بذارید یا حداقل میخواید همشو بذارید پستتونو ویرایش کنید مثل 30vil که یهو 3 4 تا خبر با هم میذاره نه اینکه هر یه پست رو یه خبر بذارید . جملات فیس بوکی هم ایراد نداره منم میذارم اما زیرش مثل ناصر جان یه پ . ن یه چیزی بذارید جای بحثی باشه از این کپی پیستا بیاید بیرون یکم تاپیک بار فنی پیدا کنه بابا !

بعضی از دوستان هم فقط تو کار تشکرن . دستتون درد نکنه ها ما نوکر شما هم هستیماما خوب بابا این کیبورد این تاپیک وقتی یه بحثی هست شما هم شرکت کنید نظر بدید حرف بزنید هاست انجمن پر نمیشه که

امیدوارم این حرفها توی بعضیا تاثیر داشته باشه ( به خدا دریغ از 1% تاثیر الان یکی میاد به ما میپره )

حجت جان شما هم فعالیتتو شروع کن نمیام و اینا نداریم همه میرید اینجوری میشه دیگه

================================================== =======================

در مورد نقل و انتقالات اخیر نظر ندادم ...

امیر جان دیدی گفتم واسه ناامیدی زوده ؟ یادته چقدر حرص میخوردی بازیکنا خروجی رو لیست کردی ؟ الان چند تاشون خط خوردن ؟ منتظری که موندی شد جواد که میمونه جباری هم من مطمئنم میمونه وقتی قلعه نوعی میخوادش یعنی میمونه . رحمتی هم که ثبت کرد . دیگه چی میخوای ؟ تازه تیموریان هم مونده شاید بگیریم فقط یه حمودی و اشجاری رفتن و تکلیف ساموئل هنوز مشخص نیست همین . دیدی اینهمه نگرانی نداشت ؟

اما خرید نیکبخت . اونایی که منو میشناسن میدونن چقدر از بازیکنایی مثل انصاریان بائو و نیکبخت متنفرم . خیلیم متنفرم . اما حالا اومده توی تیم . الان جز بازیکنای ماست . یکی از بچه ها حرف خوبی زد بلایی که نیم فصل اول پارسال سر هاشم بدبخت دراوردیم سر این در نیاریم !! درسته بی غیرته درسته واقعاااااا بی تعصبه اما الان توی تیمه و مطمئن باشید اوج فوتبالش رو نشون میده تا خودشو ثابت کنه . حالا اوج فوتبالش ببینیم در چه حده یکم فرصت بدیم جا بیفته و خودشو پیدا کنه شاید واقعا یه مهره ی اساسی برامون شد ! ولی خدایی اسم نیکبخت کنار اسم مجیدی چقدر خنده دارهبخندید ولی فحش ندید بهش گناه دارهالبته توی ایران اسم هر بازیکنی جلوی تعصب فرهاد مجیدی خنده داره

این عکس تمرین فرهاد هم بدجور میسوزونه بدجور یعنی این دست انداختن فرهاد روی گردن امیر و این بغل کردناشونو این حرکتا واقعاااااااااا یه سریا رو میسوزونه

حسرت ............ فرهاد و قلعه نوعیه

خوب خاطره انگیز ترین حرکت از هفت مقدس برای شما کدومه ؟

برای من همه ی موارد . منو تو این شرایط قرار ندید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •