XBA-1 سی و چهار تومن ارزون شده
XBA-1 سی و چهار تومن ارزون شده
منم همین سوال رو دارم، دوستان تو نت جایی رو سراغ دارید که این مدل رو بفروشه؟
حالا هرچی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن این هدفون عالیه و قیمتش معرکس بازم کسی نمیخره!!! تازه ارزونتر هم شد!
نگران نباش خودم چند وقت پیش یکیشو خریدم.
XBA-4 چنده الان؟
یعنی 130 تومن شده؟کجا بگیرمش
ممنون بابت اطلاع رسانی
من فکر نمی کنم که نیاز به آمپ داشته باشه
خودم که تست می کردم با آیتاچ، فرق با آمپ و بدون آمپش، از لحاظ کیفیت غیر قابل تشخیص بود، البته این رو قدیم ها هم گفته بودم
قدیم ها دنبال این بودم که نظر اونوری ها رو هم بدونم در این مورد، چند وقتیه که این بحث نیاز به آمپ داشتن ex1000 داره تکرار میشه، برای همین فکر می کنم لازمه از چند نفر دیگه نظرشون رو بپرسم
برای همین الأن پیام دادم به چند نفری که می شناسمشون (توی فروم هدفای)، نظر که دادن، میام اعلام می کنم
یعنی از اون دفعۀ اول که قیمتش رو گفتی، دنبال یدونه بهانه می گردم که پاشم برم بخرم
ولی هرچی فکرش رو می کنم، می بینم من نیازی ندارم و استفاده نمیشه
باورم نمیشه با وجود این قیمت، چرا اصلاً کسی میاد اینجا راهنمایی در مورد خرید هدفون می گیره؟توی عنوان تاپیک بزنیم، تا اطلاع ثانوی همه برن سونی xba1 بخرن
Last edited by rave-87; 16-07-2013 at 23:45.
من فقط اینجا رو دیدم که داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده 133 تومن
نمایندگی مرکزی شرکت سونی تو مجتمع پایتخت فقط داره
مدل ورزشیش هم تک وتوک پیدا میشه
مدل های چند ارماتوره نیستش
نظرتون در رابطه با این گزینه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-سری های بالای xba سونی تو نمایندگی ها موجود هست؟
2- بعد از گم شدن ie8 ام . cx271 رو خریدم ولی پس از تست یک ماهه به این نتیجه رسیدم صداش فاجعه اس!!
شاید کمی خنده دار به نظر بیاد ولی کیفیت فیلیپس مدل کریستال از این بالاتره!!! (سورس هم بیشتر آیفون با fiio e01 و کوون با e06)
دنبال خرج کردن نباش،شاید همینی که داری خوب باشه یا یه هدفون ارزون قیمت کافی باشه.
وسیله در خدمت نیازه به خودی خود خرید کردن جنس گرون قیمت بی دلیله
من خودم چند تا هدفون دارم همش با تعمیر سوکت و اتصال سر هدفون و ... چندین سال نگه داشتم اولین هدفون با کیفیتم یه سونی بود از سال 1993 داشتم تا سال 2006 که کلی کاست پلیر وسی دی پلیر ونهایتا یه پلیر کوچک کیرتیو این هدفون رو استفاده کرده بودم
مهم گوش دادن به مسیقی هست خیلی به نظر من دور خودتون رو شلوغ نکنید.
این برند ، برند لوکس اپلیکیشن و لوازم کامپیوتر هست مثلا بهترین موس دنیا به نظر من سالیان سال MX لاجیتک هست ولی این برند موس هایی داره به مراتب ساده تر وخیلی گرون تر
اسم برجسته و قیمت گذاری فوقالعاده بالا و تخصصش هم این نیست من باشم سری گیم AKG یا sennheiser میخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)