تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 421 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    بعضی ها هم میگن :
    "خیلی ممنون ، نخورده نیستیم"
      محتوای مخفی:  
    البته خود من این جواب را نمیپسندم و در جواب تشکر میکنم
    این که زشته تقریبا یه توهین هست
    حداقل بگید ممنون دیگه بود هر چقدر که میخواستیم میل کردیم بنا بر ظرفیتمون

2. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

4 سال یجایی دانشجو بودم اونجا واقعا معنی آداب معاشرت و فرهنگ و فهمیدم....

واقعا فرهنگ و معاشرت چیزیه که به زور نمیشه تزریق کرد به محیطی که فرد توش بزرگ شده خیلی وابسته است....

4. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی یکی از اشنایان درجه 1 شوخی های واقعا کلامی زشتی بری ایجاد خنده جلوی جمع آدم میکنه و حرف های زشتی میگه ، و باعث شکستن و تباهی شخصیت ادم میشه . و از طرفی هم به دلیل نسبت خانوادگی و از طرفی دیگه به خاطر

بودن جنس مخالف و همسر اون طرف کنارش نمیشه جوابی کوبنده داد باید چه گفت ؟ که این اخرین شوخی طرف باشه ؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی یکی از اشنایان درجه 1 شوخی های واقعا کلامی زشتی بری ایجاد خنده جلوی جمع آدم میکنه و حرف های زشتی میگه ، و باعث شکستن و تباهی شخصیت ادم میشه . و از طرفی هم به دلیل نسبت خانوادگی و از طرفی دیگه به خاطر

بودن جنس مخالف و همسر اون طرف کنارش نمیشه جوابی کوبنده داد باید چه گفت ؟ که این اخرین شوخی طرف باشه ؟
    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم شما پسری و طرف مقابل هم یک مردیه که تیکه میندازه؟ همسرش هم نشسته؟

واقعیتش اینه که خیلی بستگی به شرایط و نوع رابطه خانوادگی و ... داره.
    مثلا من اگر داییم حرف نامناسبی بزنه( که نمیزنه) جواب نمیدم. میخندم از کنارش میگذرم
    اگر مثلا پسر خالم باشه جواب سیاستمدارانه و همراه با تیکه متقابل نرم

اگر دورتر باشه خوب بنا به شرایط جواب میدم. اگر تیکه خیلی بدی باشه و مثلا حالت فضولی داشته باشه، خیلی رک و محکم میگم (فکر نمی کنم به شما مربوط باشه)
    شما نوع تیکه رو بگو تا من جوابش رو بگم
    خیلی وقتها نباید وقت رو صرف جواب مبهم و سیاستمدارانه و اینها کرد. باید به طرف فهموند که پاشو از گلیمش درازتر نکنه. اینکه چه کسانی حضور دارن هم اصلا اهمیتی نداره. فحاشی که نمیخوای بکنی

ما ایرانیها خیلی ادعای فرهنگ و ادب داریم. خیلی هامون هم واقعا در حد و اندازه خوبی رعایت می کنیم. ولی بالاخره هستن افرادی که یه دعوا پیش بیاد، ادب و شخیصتشون رو نشون میدن
    اینجور افراد رو باید منزوی کرد

7. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    اگر درست متوجه شده باشم شما پسری و طرف مقابل هم یک مردیه که تیکه میندازه؟ همسرش هم نشسته؟

واقعیتش اینه که خیلی بستگی به شرایط و نوع رابطه خانوادگی و ... داره.
    مثلا من اگر داییم حرف نامناسبی بزنه( که نمیزنه) جواب نمیدم. میخندم از کنارش میگذرم
    اگر مثلا پسر خالم باشه جواب سیاستمدارانه و همراه با تیکه متقابل نرم

اگر دورتر باشه خوب بنا به شرایط جواب میدم. اگر تیکه خیلی بدی باشه و مثلا حالت فضولی داشته باشه، خیلی رک و محکم میگم (فکر نمی کنم به شما مربوط باشه)
    شما نوع تیکه رو بگو تا من جوابش رو بگم
    خیلی وقتها نباید وقت رو صرف جواب مبهم و سیاستمدارانه و اینها کرد. باید به طرف فهموند که پاشو از گلیمش درازتر نکنه. اینکه چه کسانی حضور دارن هم اصلا اهمیتی نداره. فحاشی که نمیخوای بکنی

ما ایرانیها خیلی ادعای فرهنگ و ادب داریم. خیلی هامون هم واقعا در حد و اندازه خوبی رعایت می کنیم. ولی بالاخره هستن افرادی که یه دعوا پیش بیاد، ادب و شخیصتشون رو نشون میدن
    اینجور افراد رو باید منزوی کرد
    دقیقا ، نمیشه اینجا گفت .
    فقط بگید چه عکس العملی انجام بدم .

در آغاز فعالیت CXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اگر عرف جامعه طرفین در احوال پرسی متفاوت بود چه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببنید عمل خیلی مهمه و عکس العمل بر اساس عمل انجام می شه و همون حرف نامناسب ممکنه هر حرفی باشه و هر حرفی هم پاسخ مربوط به خودش رو می طلبه.
    به هر حال چون براتون امکانش نیست که بگین دقیقا چی بوده، به صورت کلی می شه گفت این راه ها رو دارین:
    1- می تونین قیافه بگیرین و نخندین و یه دفعه سکوت کنین که طرف بفهمه از شوخیش خوشتون نیومده.
    2-اگه با طرف راحتین، یه بار تو خلوت مستقیما بهش بگین فلانی این سبک شوخی ها من رو اذیت می کنه. لطفا با من از این شوخی ها نکنین.( البته من لحن رسمیش رو گفتم. شما با هر لحنی که دوس داری می تونی بگی )
    3-شما همون لجظه یه شوخی با دوز کمتر بکنین. مثلا اگه تیکه مستقیم به شما انداختن بگین: بسوزه پدر تجربه. (که یعنی خود شما تجربه قضیه رو داشتی). (در کل هرچی گفتن، یه جور به خودشون ربطش بدین)
    4-در نهایت هجومی ترین کار هم اینه که با همون دوز شما هم بهشون تیکه بندازین. اون هم نه در جواب شوخیشون. بلکه چند دقیقه بعد و وقتی موقعیت مناسب گیر اومد.

خداروشکر تابه حال تو این موقعیت (فامیلی) قرار نگرفتم، ولی اگه قرار بگیرم، معمولا مورد 3 رو انتخاب می کنم. به هرحال شوخی رو با شوخی رد کردن و در عین حال فهموندن منظور به طرف، به نظرم بهترین کاره. (البته اگه شوخی اون شخص توهینی نبوده باشه.)

11. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر سنش خیلی بیشتر از شماست و فامیل نزدیکه من صلاح نمی دونم جواب بدید.یه لبخند تلخ هم کافیه ... بهتره یه بزرگتر باهاش صحبت کنه. مثلا پدر یا مادر شما یا یک شخصی که اینوسط 2 طرف قبولش دارید

ولی اگر از نظر سنی نزدیک هستید، یا فامیل نزدیک محسوب نمیشه، به نظر من جواب مودبانه ولی محکم بدید.
    اگر امروز میگه بشین و چیزی بهش نگی، فردا میگه بتم.. یهو احساس خودمونیش بیشتر میشه

جوابهایی که معمولا میشه داد:
    فکر نمی کنم به شما ربطی داشته باشه
    یکم ادب هم بد نیست!
    تیکه هاتون رو برای خودتون نگه دارید!
    یا به قول دوستمون (بسوزه پدر تجربه - عجب تجربیاتی داشتید)

اینا کلیه. اگر مشخص باشه چی میگه، منم جواب همون رو محکم میدم
    مورد بوده من جواب دادم طرف اصلا تریپ مظلوم نمایی ورداشته که مثلا حرف بدی نزده
    یه وقتها واقعا آدمهای بی ادب دست خودشون نیست. فحش دادن در واقع خودمونی شدنشونه. ممکنه فکر کنن شما هم خوشت میاد چیزی نمیگی!

13. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه موقع باید پیشنهاد یا انتقاد کرد؟

آیا اگر دیدیم دیگری کاری را اشتباه انجام میده یا تصمیم اشتباهی میگیره (در محیط کار توسط همکاران یا رئیس‌مان/ اعضای خانواده‌مان/ دوستان) باید بهش بگوییم یا تا از ما نظر نخواسته نگوییم؟!

15. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چه موقع باید پیشنهاد یا انتقاد کرد؟

آیا اگر دیدیم دیگری کاری را اشتباه انجام میده یا تصمیم اشتباهی میگیره (در محیط کار توسط همکاران یا رئیس‌مان/ اعضای خانواده‌مان/ دوستان) باید بهش بگوییم یا تا از ما نظر نخواسته نگوییم؟!
    در مورد رئیس یا همکار به هیچ عنوان همچین کاری نکنید! حتی اگر ازتون نظر خواستند با احتیاط کامل (اگر نظرتون برخلافشون هست) با لحنی ملایم که : من فکر میکنم شاید اینطوری باشه بهتر جواب بده و جملاتی اینطوری رفتار کنید

در مورد دوستان باید شناخت داشته باشید اگر از اون دسته افراد بسیار حساس هستند بهتره هیچی نگید
    ولی اگر باهاش صمیمی هستید با لحن: فلانی من جای برادرت میخوام بهت بگم فلان کار رو انجام ندی بهتره / من دوستتم خیرتو میخوام راستش فکر میکنم اینکار رو انجام ندی به نفعته حالا باز هرجور خودت صلاح میدونی ولی بهش فکر کن..

ولی در مورد اعضای خانواده راحت باشید (خواهر برادر پدر مادر) هرکدوم که باشن بنظرم حتی ناراحت هم شد بهش بگید چون هزاری هم دلخور بشه بلاخره یجایی میفهمه و تازه تشکر هم میکنه ازتون
    از طرفی خانواده در اولویت بالاتری هست وحتی اگر به قیمت دلخوری تموم بشه گاهی وقتا ارزشش رو داره!

موفق باشید
    Last edited by Atghia; 24-03-2015 at 19:06. دليل: اصلاح

17. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •