سلام دوستان ، میخواستم بدونم آیا میشه پکیج فن دار را توی یک فضای 1*1.5 بسته نصب کرد ؟
این فضا توی حمومه که با یه در بسته میشه . آیا رطوبت حموم مشکلی برای پکیج ایجاد نمیکنه؟
یه سوال دیگه ؛
کیفیت پکیج آریستون چطوره ؟
سلام دوستان ، میخواستم بدونم آیا میشه پکیج فن دار را توی یک فضای 1*1.5 بسته نصب کرد ؟
این فضا توی حمومه که با یه در بسته میشه . آیا رطوبت حموم مشکلی برای پکیج ایجاد نمیکنه؟
یه سوال دیگه ؛
کیفیت پکیج آریستون چطوره ؟
سلام،
اصولاً نصب داخل محیطهای بسته فقط در حالتی ممکنه که هوای احتراق از بیرون تامین بشه و این کار با استفاده از دودکش دو جداره انجام میشه.
نصب داخل حمام به هر شکل و صورتی خطرساز و ممنوعه.
آریستون پکیج خوبیه ولی با توجه به وضعیت خدمات آشفته طرفش نرید بهتره.
بستگی به بودجتون داره دوست عزیز
در مورد پکیج 24 کیلووات از دستگاههای ایرانی با قیمت 1.300 گرفته تا آلمانی 3.400 تو بازار هست. به نظر من ببینید تو شیراز کدوم برند خدمات بهتری داره. فاکتور مهم دیگه انتظار شما از یک دستگاه پکیج خوبه. هستند مشتریانی که پکیج ایرانی ارزون رو حتی اگه از همون روز اول سرویس بخواد ترجیح میدند به پکیج اروپایی گرون که خدمات درستی نداشته باشه.
موفق باشید.
با سلام خدمت اساتید
منم مثل خیلی از دوستان نمیدونم کدوم برند خوبه ولی چیزی که معلومه فرقی نمیکنه بالاخره یکی خودش خوبه خدمات پس از فروشش ضعیفه یکی میگن خوب نیست خدماتش خوبه خلاصه تصمیم گرفتم بین خارجی و ایرانی پکیج ایرانی بگیرم و بین ایرانیا هم بوتان رو انتخلب کردم یه مقداری صفحات سایت و نظرات دوستان رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم بلکه با راهنمایی شما بتونم تصمیم بگیرم
اپارتمانم طبقه پنجم متراز 90 متر خلاصه پکیج تو تراس میخوره و پشت دیوار حمام قرار دارد
بین مدل های بوتان کدوم خوبه Perla 24RSi دوستان و اساتید نظر خودشون رو بدن ممنون
![]()
چرا تو سایت یه نظر سنجی نمیذارید به نظر من میتونه خیلی کمک کنه
بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون تعمیر کار عزیز![]()
ممنون جناب تورنادو از راهنماییتون
ممنوع
Last edited by poorya 70; 25-06-2015 at 00:28.
با سلام
از اساتید راهنمایی میخواستم
آپارتمان ما از سیستم شوفاژ مشترک استفاده میکنه که بدلیل پرداخت نکردن قبوض گاز توسط همسایه ها مجبور به تفکیک کنتور گاز آپارتمان هستیم و مابقی واحدها هنوز تصمیم به استفاده از شوفاژخانه دارند
میخواستم بدونم آیا میشه با آبگرمکن دیواری شوفاژهای خانه 60 متری رو گرم کرد و البته همزمان بخاری هم روشن باشه و البته در نظر بگیرید برای خانواده کم جمعیتی که آبگرم هم زیاد استفاده نمیشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)