تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 475 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من کی گفتم اندروید بهتر از iOS هست مشکل شما این هست که حرف رو دقیق نمیخونید و دیگران رو به نداشتن اطلاعات کافی متهم میکنید من شاید به اندازه سن شما تجربه گوشی‌بازی داشتم، من نگفتم اندروید بهتره من گفتم "صد در صد Galaxy S4 قدرت سخت افزاری اش دو برابر آیفون 5 هست." به اون کلمه سخت افزاری توجه کنید من نگفتم نرم افزاری، بله درسته iOS روون تره ولی یک سری ضعف هایی هم مثل محدودیت انتقال فایل (تا نسخه 6.1) و یا محدودیت های دیگه ای که همه ازش مطلعیم.

در بحث کابل OTG برای اندروید هم ایمیل شخصی بدید بهتون فروشگاهش رو معرفی کنم. شما به طور واضح گفتید پردازنده iPad Mini و محصولات اپل از نوع Cortex-A9 نیست در حالی که اپل 6 دستگاه با کورتکس-ای9 داده بیرون (آیفون4اس، آیپد 2، آیپد 3، آیپاد تاچ 5، اپل تی‌وی و آیپد مینی) همین که به Cortex-A9 که هسته پردازشی هست میگید چیپ‌ست(!) مشخص میکنه چقدر اطلاعات دارید. دیگر دوستان قضاوت میکنند کی از روی بی‌اطلاعی و نداشتن معلومات کافی سخن میگه.
    من لازم نیس حرفتون رو copy paste کنم شما منظورتونو غیر مستقیم رسوندید و من هم انتقاد کردم عزیز .

به اندازه سن من تجربه بازی با گوشی داشتید ؟ ! یعنی چه ! ؟

دوست عزیز خوب همین دیگه وقتی شما یک وسیله ای دارید که شامل 2 قسمت میشه و اگر 1 قسمتش ضعف داشته باشه طرف دیگر هم نمیتونه عملکرد بالای خودشو نشون بده !

خودوتون میگید تا 6.1 ! الان نسخه beta 7 اومده و به زودی ultimate .

معرفی کنید خوشحال میشم و خیلی ممنون از شما دوست عزیز .

من هم قبول کردم اشتباه کردم چرا میزنید ؟ اما من هیچ وقت حرف از نسل های پردازنده های بکار برده شده در محصولات اپل نزدم و شما مستقیم اومدید گفتید که من اشتباه کردم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیپ پردازشی a7 (توجه کنید به این حرف !)

دوست عزیز هسته پردازشی ؟ جان من از این حرفا نزنید ! میخواید حتما توضیح بدم کل این واحد (cpu) از چه چیز هایی تشکیل شده ؟ عجب !

دوست عزیز قابل توجه شما این هسنه پردازشی که ازش صحبت میکنید روی این تراشه قرار میگیره !

2. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

من یه نگاهی به پست های شما توی این تاپیک انداختم، متاسفانه به جای اینکه بقیه رو بخوای راهنمایی کنی داری بیشتر بحث رو منحرف میکنی. اینجا تاپیک "مشاوره برای خرید تبلت اندروید"ـه، نه اینکه هرکی اومد یه چیزی پرسید آخرش بگیم بله iPad ولی از همشون بهتره!

هر کی میاد اینجا سوال میپرسه حتما قبلش آگاهانه Android رو انتخاب کرده و میخواد در این مورد پرس و جو کنه. مقایسه های بی دلیل Android و iOS هم اینجا یه هیچکس کمکی نمیکنه.

این یه سری از پست های شما تو این تاپیک:

نظر من اینه که یک تبلت اندرویدی با یک موبایل اندرویدی جز بزرگ بودن صفحه نمایش هیچ فرق دیگری ندارن ! پس یادتون باشه اصلا این دو مقوله (تبلت ویندوزی و اندرویدی) رو یکی نکنید .
    بعدش یک چیز دیگر هم میتونم بگم که کلا منصرف بشید از خرید تبلت اندرویدی تا این رنج قیمت (1.800 به بالا) دوستان
    دوست عزیز من پولی که میخوام واسه نکسوس 10 بدم برای خرید آیپد میدم . چون هم قویتره هم سیستم عامل انحصاری داره با تمام برتری هاش نسبت به اندروید !
    دوست عزیز بزارید خیالتون رو راحت کنم تبلت اندرویدی فقط جنبه سرگرمی داره و اصلا برای کار خوب نیس !!!!!!!!!! به هیچ عنوان !!!!
    الان یعنی iPad مناسبه برای "کار" دیگه؟!

این جور بحث ها هیچ کمکی به اون کسی که میخواد "تبلت اندرویدی" بخره نمیکنه. بحث رو منحرف نکنید.

4. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

من یه نگاهی به پست های شما توی این تاپیک انداختم، متاسفانه به جای اینکه بقیه رو بخوای راهنمایی کنی داری بیشتر بحث رو منحرف میکنی. اینجا تاپیک "مشاوره برای خرید تبلت اندروید"ـه، نه اینکه هرکی اومد یه چیزی پرسید آخرش بگیم بله iPad ولی از همشون بهتره!

هر کی میاد اینجا سوال میپرسه حتما قبلش آگاهانه Android رو انتخاب کرده و میخواد در این مورد پرس و جو کنه. مقایسه های بی دلیل Android و iOS هم اینجا یه هیچکس کمکی نمیکنه.

این یه سری از پست های شما تو این تاپیک:

الان یعنی iPad مناسبه برای "کار" دیگه؟!

این جور بحث ها هیچ کمکی به اون کسی که میخواد "تبلت اندرویدی" بخره نمیکنه. بحث رو منحرف نکنید.

دوست عزیز من دارم میگم اصلا محصولات اپل ارزش خریدن نداره بعد شما میاید میگید من به همه گفتم تبلت اندروید نخرید ! یعنی چه ؟ همین 2 صفحه پیش به یکی پیشنهاد تبلت اندروید دادم ! 90 % پستام مربوط به اندرویده ! آقا اگه مشکلی با ما دارید بگید ما بدونیم ! یعنی شما فکر میکنید قصد من از

نظر دادن در این محیط چیه ! متاسفم که اون نوشته های بالای من رو copy کردید در حالی که اصلا پست های اون صفحه رو نخوندید که ببینید من چرا اون حرفا رو زدم !

دوست عزیز به غیر از اون پستی که دادم که مربوط به نکسوس 10 و آیپد 4 میشید بقیشون که شما copy کردید مربوط به تبلت های ویندوزی میشه ! که تمام حرف من این بود که تبلت اندرویدی تا رنج 1.800 به بالا ارزش خرید نداره ! و آدم میتونه با 1.800 تبلت ویندوزی بگیره و روش اندروید هم نصب کنه !

منو بگو که بعد مدتی دوباره اومدم دارم اینجا نظر میدم !

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان اینجا محیطی هست واسه انتقاد بحث , یاد گرفتن , یاد دادن .

یکی میاد انتقاد میکنه باید جواب محکمی واسش داشته باشه و اون وسط میاد یک حرف نادرست میزنه و اعتراف میکنه که اشتباه کرده .

آدم وقتی اشتباه میکنه شهامت قبول کردنش هم باید داشته باشه نه اینکه 2 تا پست بده بعدش ساکت بشینه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

با سلام و ادب
    با توجه به مشخصات مناسب و نسبتاً خوب
    Huawei MediaPad 10 FHD
    لطفاً امکان راهنمایی بنده در ارتباط با این مدل و مدلهای زیر
    ASUS Transformer Infinity TF700T (No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Galaxy Note 10.1 N8000
    ASUS Padfone 2 A68

و قیمت آنها راهنمایی فرمایید و چیزی میخوام که کیفیت، مولتی تاچ، کارایی خوبی، قابل آپدیت و ترجیحاً سیمکارت خور باشه و قیمتش زیاد مهم نیست
    مدل دیگری نیز هست لطفاً راهنمایی فرمایید (آندروئید میخواهم)
    سپاس
    شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینجا محیطی هست واسه انتقاد بحث , یاد گرفتن , یاد دادن .

یکی میاد انتقاد میکنه باید جواب محکمی واسش داشته باشه و اون وسط میاد یک حرف نادرست میزنه و اعتراف میکنه که اشتباه کرده .

آدم وقتی اشتباه میکنه شهامت قبول کردنش هم باید داشته باشه نه اینکه 2 تا پست بده بعدش ساکت بشینه !
    شما اصلاً مشخص نیست چی میگید!! کی اعتراف کرده که اشتباه کرده؟ کی اصلاً اشتباه کرده؟! آیا خودتون نبودید؟ از یک طرف در یک پست میاد میگید اپل بهترینه از طرف دیگه میگید نه مایکروسافت بهترینه یه جا هم میاید میگید اندروید خوبه. بالاخره از دیدگاه شما چی خوبه؟! یک جا میاید میگید آیفون 5 قویتر از گلکسی اس4 هست یک جای دیگر برعکس. سخنان شما پر است از تناقض. حال اون شخصی که حاضر به قبول اشتباهش نیست شمایید همین هم باعث شده حرف هاتون پر از تناقض باشد...

9. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و ادب
    با توجه به مشخصات مناسب و نسبتاً خوب
    Huawei MediaPad 10 FHD
    لطفاً امکان راهنمایی بنده در ارتباط با این مدل و مدلهای زیر
    ASUS Transformer Infinity TF700T (No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Galaxy Note 10.1 N8000
    ASUS Padfone 2 A68

و قیمت آنها راهنمایی فرمایید و چیزی میخوام که کیفیت، مولتی تاچ، کارایی خوبی، قابل آپدیت و ترجیحاً سیمکارت خور باشه و قیمتش زیاد مهم نیست
    مدل دیگری نیز هست لطفاً راهنمایی فرمایید (آندروئید میخواهم)
    سپاس
    شاد باشید
    اگر مشکل بودجه ندارید بهترین انتخاب برای شما Asus Padfone Infinity هست 32 گیگش حدود 3.100 هست هم تبلت هم گوشی هر دو نمایشگراش (گوشی و تبلت) هم Full-HD هستند و بسیار با کیفیت مشخصاً گوشی هم سیمکارت میخوره که موقع اتصال به تبلت به از سیمکارت برای اتصال به اینترنت میتونید بهره ببرید. این مدل، مدل جدیدتر و بروز تر سری Padfone ایسوس هست و مسلماً از Padfone 2 خیلی بهتره.

11. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اگر مشکل بودجه ندارید بهترین انتخاب برای شما Asus Padfone Infinity هست 32 گیگش حدود 3.100 هست هم تبلت هم گوشی هر دو نمایشگراش (گوشی و تبلت) هم Full-HD هستند و بسیار با کیفیت مشخصاً گوشی هم سیمکارت میخوره که موقع اتصال به تبلت به از سیمکارت برای اتصال به اینترنت میتونید بهره ببرید. این مدل، مدل جدیدتر و بروز تر سری Padfone ایسوس هست و مسلماً از Padfone 2 خیلی بهتره.
    با سلام و ادب،
    با سپاس از راهنمایی شما، فقط میدانید تبلتش حتماً باید گوشیش باشه کار کنه یا هر کدام بطور جداگانه نیز کار میکنند
    و اینکه هیچ کدامشون MicroSD نمیخورند؟!!!!
    سپاس
    شاد و برکت باشید

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

Huawei MediaPad 10 FHD
    سلام تو رنج قیمت تبلت بالا گزینه بهتری هم هست؟ بعضی ها گفتن گرافیک بازیش ضعیفه
    مصرف عمومی است

دوربین و کیفیت صفحه مهمه

14. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و ادب،
    با سپاس از راهنمایی شما، فقط میدانید تبلتش حتماً باید گوشیش باشه کار کنه یا هر کدام بطور جداگانه نیز کار میکنند
    و اینکه هیچ کدامشون MicroSD نمیخورند؟!!!!
    سپاس
    شاد و برکت باشید
    سلام متقابل؛

بله پردازنده و گرافیک و تجهیزات ارتباطی همگی در گوشی هستند پس باید برای تبلت حتماً گوشی باشد البته تبلت باتری جداگانه دارد و علاوه بر باتری گوشی باتری تبلت نیز یاری‌رسان هست! و در کل عمر باتری خوبی رو رقم میزنه، تنها قطعات تبلت نمایشگر لمسی اون به علاوه اسپیکرها و باتری هستند بقیه در گوشی اند.

خیر هیچکدوم MicroSD نمیخورند متأسفانه! 32 گیگ کافی نیست برای نرم افزار یا موزیک یا عکس؟! اگر دغدغه شما تماشای فیلم (حجم زیاد فایل های ویدیویی) هست با خرید یک کابل مبدل USB OTG (قیمت حدود 5 تا 15 هزار!)میتوانید انواع فلش مموری، هارد اکسترنال و در کل حافظه های خارجی رو متصل نمایید و فایل های ویدیویی خود رو در یک حافظه خارجی (مثلاً یک فلش) قرار دهید و به راحتی تماشا کنید. کلاً سیستم‌عامل اندروید در صورت داشتن سخت افزار مورد نیاز (داشتن MHL) و همچنین با روت کردن از حافظه های خارجی پشتیبانی میکنه Padfone Infinity که MHL داره فقط میمونه یک خورده دستکاری نرم افزاری (روت کردن اندروید) و کابل USB OTG که هر دو با کمترین زمان و کمترین صرف هزینه ممکن میشوند برای هر دستگاه اندرویدی.

در کل به نظرم اگر دغدغه بودجه نباشه بدون شک بهترین انتخاب میتونه باشه.
    Last edited by Faramarz-1; 12-08-2013 at 18:19.

16. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •