ایول.از الان به بعد ساعت مطالعه خیلیا میاد پایین یکی از دلایلم شاید همین باشه که به برنامه قلم و بقیه موسسات نمی رسن و همچنین استرس ناشی از اون.اقا این اشتباهه از الان به بعد دیگه باید تموم مشکلاتو ریشه یابی و حلشون کرد وگرنه نمی شه اونی که می خوایننننننننننننننن(به خودمم می گم)گور بابا قلم و دارودستش.ما فقط یه ازمون داریم اونم کنکورهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
خیلیا با قلم پیش رفتنو پیش رفت کردن اون خیلیا همچنان به کارشون ادامه بدن ولی بقیه مثه من که قلم فقط براشون حکم یه پتکو داره بزرانش کناااااااااااار
من که به شخصه دیگه ازمون قلم نمی دم و فقط 3 تا جامع سنجشو می دم.این از من
بدم می یاد از کانون اه
.gif)
.gif)
من یکی رو می شناسم تو کانون 1 بارم بالا 7000 نشد و کنکور 800 شد
.gif)
اینم واسه این که امید بگیرین گفتم
و
ایول به بعضی ها که تصمیم گرفتن نیان دیگه نت نیومدن و سفت و سخت می خونن.مثه esilove...
همین هومن خودمون
.gif)
وخیلیای دیگه .من که هیچ وقت اراده نداشتم.
اما
اون موقع که زل زدی به مانیتور تا کارنامت بالا بیاد(واااااااای فکرش دیوونم می کنه)اینو به سال اولیا که تجربه ندارن می گم
می گی خدااااااااااااااااااااا جهت حفظ ابرومم که شده ابرومو نبر!!!!!!!!یه هو تو همون 3-4 سانیه تموم 12 سال تحصیلو مشکلاتش میاد جلو چشمات و خدا نکنه نباشه اونی که می خوای.اصلا برا ارامش اون لحظه هم که شده با تموم وجود از این به بعدو بخونین یعنی بخونیم
همتونو دوس دارم و امیدوارم بهترین روز زندگی هممون اون روزی باشه که همونی که خواستیم قبول شدیم
.gif)
.gif)
harfe akhar be naghl az yeki
کفشاتونو در ارید و بدوید!
میدونم خسته شدید ولی چشاتونو ببندید و به لحظه ی امدن کارنامه و رتبه ی خوب یا خوشحالی پدر ومادر و...
فکر کنید.
کنکور اومد حالا نتاز کی بتاز!!