تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 300 از 461 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بی خیال شدن کامپیوتر و اینترنت و سریال های تلویزیونی کار سختیه که هر کنکوری انجام نمیده ولی هر کسی هم انجام بده نتیجش رو قطعا میگیره
    اگه دقت کرده باشین دو تا از بچه های همین جا از همون اوایل کار به این نتیجه رسیدن و قطعا مزدش رو هم میگیرن

فقط اگه دیدین شیطون داره گولتون میزنه بهتره کلا کامیوتر یا لپ تابتون رو جمع کنید که دیگه نشه کاری کرد
    3-4 ماه زندگی بدون اینترنت هیچ کس رو نکشته مطمئن باشین

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

4

آرمون رو لطفا رها نکنید فقط نسبت به تراز و رتبه و مخصوصا حرفای دوستاتون بی تفاوت باشید اصلا در مورد آزمون آزمایشی و تراز و رتبه با هیچ کس حرف نزنید که استرس زاس
    به برنامه آزمون نمیرسید درست ولی به بخشی از اون که میرسید برای همون قدر که خوندین ارزش قائل بشین و آزمون رو بدین حالا 100 بودجه بندی رو نخوندین اشکال نداره با آمادگی 60-70 درصد برید سر جلسه چه اشکالی داره؟
    ولی ساعت مطالعه رو ببرید بالاتر و برنامه مطالعاتیتون رو فشرده کنید و عقب موندگی ها رو جبران کنید هنوز راه زیادی در پیشه

درسته
    آفرین
    دقیقا

پ ن: تشکر خشک و خالی برای این پست کم بود!
    خب اين طوری چطوره:
    به بودجه بندی نگاه کنم اگه جزء برنامه خودم هست بخونم اگر نه نخونم و باقی وقت که قابل توجه هم هست به برنامه ريزی خودم بپردازم؟
    اين طوری با آمادگيم برای شرکت در کانون کمتر هست اما آزمون رو ميدم نسبت به نتيجه با توجه به درصدی که خوندم اهميت ميدم و به برنامه خودمم ميرسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    من میخوام برا کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی 91 شرکت کنم یه برنامه ریزی میخوام
    کسی هست منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------

کسی هست رشته اش کاکیتوتر گرایش نرم افزار باشه

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

ببخشید کامپیوتر

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب اين طوری چطوره:
    به بودجه بندی نگاه کنم اگه جزء برنامه خودم هست بخونم اگر نه نخونم و باقی وقت که قابل توجه هم هست به برنامه ريزی خودم بپردازم؟
    اين طوری با آمادگيم برای شرکت در کانون کمتر هست اما آزمون رو ميدم نسبت به نتيجه با توجه به درصدی که خوندم اهميت ميدم و به برنامه خودمم ميرسم
    خوب برنامه خودت نباید تفاوت زیادی با کانون داشته باشه
    اگه خلاصه برنامه خودت رو بگی بهتر میفهمم چی به چیه
    برنامه کانون هم از الان تا آخر اردیبهشت باید پیش 2 باشه درسته؟

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    من میخوام برا کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی 91 شرکت کنم یه برنامه ریزی میخوام
    کسی هست منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------

کسی هست رشته اش کاکیتوتر گرایش نرم افزار باشه

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

ببخشید کامپیوتر

دوست من در تاپیک کاردانی به کارشناسی پست بزارید....

تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

دوستان و اساتيد لطفا" راهنمايی کنيد خيلی برام مهم هست

خوب برنامه خودت نباید تفاوت زیادی با کانون داشته باشه
    اگه خلاصه برنامه خودت رو بگی بهتر میفهمم چی به چیه
    برنامه کانون هم از الان تا آخر اردیبهشت باید پیش 2 باشه درسته؟
    توی اين هفته که پيش يک رو به جز مکانيک و ديناميک و دنباله و سری و دو فصل اول هندسه تحليلی تموم ميکنم کامل کامل
    همه درس ها(اعم از پيش 2 يا پايه) به جز مباحثی که روش تسلط دارم و فول ام رو ميخوام بخونم و تست بزنم حالا چه نخوندم چه تسلط ندارم
    فقط از درس زبان ريدينگ و کلوز رو حذف کردم و از درس عربی معتل و صفت و مضاف و معلوم مجهول رو حذفيدم ريدينگش رو هم خرداد کار ميکنم
    از رياضیجات هم مثلثات رو حذفيدم
    از مکانيک و ديناميک هم ميخوام فقط چيزايی که تا الا" خوندم و تست هايی که زدم رو مسلط بشم
    با حساب کتابی که کردم که نسبتا" دقيق هم هست همه ی اين کار ها رو ميرسم انجام بدم يه چيز ديگه هم هست به نظرم با اين برنامه موتورم بهتر کار ميکنه
    ایول.از الان به بعد ساعت مطالعه خیلیا میاد پایین یکی از دلایلم شاید همین باشه که به برنامه قلم و بقیه موسسات نمی رسن و همچنین استرس ناشی از اون.اقا این اشتباهه از الان به بعد دیگه باید تموم مشکلاتو ریشه یابی و حلشون کرد وگرنه نمی شه اونی که می خوایننننننننننننننن(به خودمم می گم)گور بابا قلم و دارودستش.ما فقط یه ازمون داریم اونم کنکورهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
    خیلیا با قلم پیش رفتنو پیش رفت کردن اون خیلیا همچنان به کارشون ادامه بدن ولی بقیه مثه من که قلم فقط براشون حکم یه پتکو داره بزرانش کناااااااااااار
    من که به شخصه دیگه ازمون قلم نمی دم و فقط 3 تا جامع سنجشو می دم.این از من
    بدم می یاد از کانون اه

من یکی رو می شناسم تو کانون 1 بارم بالا 7000 نشد و کنکور 800 شداینم واسه این که امید بگیرین گفتم
    100 درصد با اين موافقم و در مورد من صدق ميکنه
    Last edited by D_felfelak; 31-03-2012 at 09:42.

9. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان و اساتيد لطفا" راهنمايی کنيد خيلی برام مهم هست

توی اين هفته که پيش يک رو به جز مکانيک و ديناميک و دنباله و سری و دو فصل اول هندسه تحليلی تموم ميکنم کامل کامل
    همه درس ها(اعم از پيش 2 يا پايه) به جز مباحثی که روش تسلط دارم و فول ام رو ميخوام بخونم و تست بزنم حالا چه نخوندم چه تسلط ندارم
    فقط از درس زبان ريدينگ و کلوز رو حذف کردم و از درس عربی معتل و صفت و مضاف و معلوم مجهول رو حذفيدم ريدينگش رو هم خرداد کار ميکنم
    از رياضیجات هم مثلثات رو حذفيدم
    از مکانيک و ديناميک هم ميخوام فقط چيزايی که تا الا" خوندم و تست هايی که زدم رو مسلط بشم
    با حساب کتابی که کردم که نسبتا" دقيق هم هست همه ی اين کار ها رو ميرسم انجام بدم يه چيز ديگه هم هست به نظرم با اين برنامه موتورم بهتر کار ميکنه
    نکته مهم همین تیکه آخر هست که اگه پشتکار اجراش رو هم داشته باشی موفقیتت رو تضمین میکنه

از الان به بعد ترتیب خوندن درسها اهمیتی نداره یعنی مهم نیست که این هفته فیزیک 3 می خونی یا هفته اول اردیبهشت نکات مهم یه سری کلیات هست مثل اینکه یه ضرب اختصاصی نخونی عمومیاها رو ول کنی یا اواخر اردیبهشت رو پیش دو که امتحاناتش رو باید بدی یکم بیشتر وقت بذاری
    رو ریزه کاریها هم من میگم با برنامه آزمون پیش بری مثلا برنامه داری شیمی 2 رو مرور کنی و تست بزنی این تست زدن رو میذاری برای زمانی که قراره آزمونش رو بدی تا بعد آزمون هم ببینی که چقدر تسلط داری و رو کدوم مباحث هنوز مشکل داری

فقط اینایی رو که حذف کردی کلا حذف کردی یا نه؟
    چون تو بخش زبان حیفه. این طوری 15 سوال رو میذاری کنار
    یعنی کلا 40% برات میمونه که همش رو هم بزنی کمه

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آرمون رو لطفا رها نکنید فقط نسبت به تراز و رتبه و مخصوصا حرفای دوستاتون بی تفاوت باشید اصلا در مورد آزمون آزمایشی و تراز و رتبه با هیچ کس حرف نزنید که استرس زاس
    به برنامه آزمون نمیرسید درست ولی به بخشی از اون که میرسید برای همون قدر که خوندین ارزش قائل بشین و آزمون رو بدین حالا 100 بودجه بندی رو نخوندین اشکال نداره با آمادگی 60-70 درصد برید سر جلسه چه اشکالی داره؟
    ولی ساعت مطالعه رو ببرید بالاتر و برنامه مطالعاتیتون رو فشرده کنید و عقب موندگی ها رو جبران کنید هنوز راه زیادی در پیشه

درسته
    آفرین
    دقیقا

پ ن: تشکر خشک و خالی برای این پست کم بود!
    ایول.از الان به بعد ساعت مطالعه خیلیا میاد پایین یکی از دلایلم شاید همین باشه که به برنامه قلم و بقیه موسسات نمی رسن و همچنین استرس ناشی از اون.اقا این اشتباهه از الان به بعد دیگه باید تموم مشکلاتو ریشه یابی و حلشون کرد وگرنه نمی شه اونی که می خوایننننننننننننننن(به خودمم می گم)گور بابا قلم و دارودستش.ما فقط یه ازمون داریم اونم کنکورهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
    خیلیا با قلم پیش رفتنو پیش رفت کردن اون خیلیا همچنان به کارشون ادامه بدن ولی بقیه مثه من که قلم فقط براشون حکم یه پتکو داره بزرانش کناااااااااااار
    من که به شخصه دیگه ازمون قلم نمی دم و فقط 3 تا جامع سنجشو می دم.این از من
    بدم می یاد از کانون اه

من یکی رو می شناسم تو کانون 1 بارم بالا 7000 نشد و کنکور 800 شداینم واسه این که امید بگیرین گفتم

و

ایول به بعضی ها که تصمیم گرفتن نیان دیگه نت نیومدن و سفت و سخت می خونن.مثه esilove...
    همین هومن خودمونوخیلیای دیگه .من که هیچ وقت اراده نداشتم.
    اما
    اون موقع که زل زدی به مانیتور تا کارنامت بالا بیاد(واااااااای فکرش دیوونم می کنه)اینو به سال اولیا که تجربه ندارن می گم
    می گی خدااااااااااااااااااااا جهت حفظ ابرومم که شده ابرومو نبر!!!!!!!!یه هو تو همون 3-4 سانیه تموم 12 سال تحصیلو مشکلاتش میاد جلو چشمات و خدا نکنه نباشه اونی که می خوای.اصلا برا ارامش اون لحظه هم که شده با تموم وجود از این به بعدو بخونین یعنی بخونیم
    همتونو دوس دارم و امیدوارم بهترین روز زندگی هممون اون روزی باشه که همونی که خواستیم قبول شدیم
    harfe akhar be naghl az yeki
    کفشاتونو در ارید و بدوید!

میدونم خسته شدید ولی چشاتونو ببندید و به لحظه ی امدن کارنامه و رتبه ی خوب یا خوشحالی پدر ومادر و...

فکر کنید.

کنکور اومد حالا نتاز کی بتاز!!
    دقیقا!!!
    زیاد به تراز و رتبه های بقیه توجه نکنید و خودتون رو با خودتون مقایسه کنید!من پارسال ترازم بالای 5800 نیومد ولی شدم 2800!!!!بیشتر سعی کنید که برای خودتون و آینده خودتون بخونید.
    درس هایی رو که مسلط هستین رو ول نکنین که یادتون بره و اونایی رو هم که حذف کردین حداقل یه نگاهی روش بندازین که یه چیزایی بلد باشین.آزمون هایی رو که شرکت میکنین حتما تحلیل کنین و ببینین اشکالتون کجا بوده.
    کنکورهای سال قبل رو که حل میکنین،بعد از اینکه تمام شد و تصحیح کردین،نکاتی رو که داخل سوالات استفاده شده رو بیرون بیارید و بنویسید و ببینید که از کجای کتاب درسی بوده حتما و قبل از کنکور بعدی بخونیدش(و میبینین که چقدر از نکات ها دوباره استفاده شده،مخصوصا نکات کنکور خارج کشور!!!!)
    موفق باشید
    Last edited by h0p3; 31-03-2012 at 10:31.

13. 2 کاربر از h0p3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

14 دوستان خواهشا" کمک کنين

نکته مهم همین تیکه آخر هست که اگه پشتکار اجراش رو هم داشته باشی موفقیتت رو تضمین میکنه

از الان به بعد ترتیب خوندن درسها اهمیتی نداره یعنی مهم نیست که این هفته فیزیک 3 می خونی یا هفته اول اردیبهشت نکات مهم یه سری کلیات هست مثل اینکه یه ضرب اختصاصی نخونی عمومیاها رو ول کنی یا اواخر اردیبهشت رو پیش دو که امتحاناتش رو باید بدی یکم بیشتر وقت بذاری
    رو ریزه کاریها هم من میگم با برنامه آزمون پیش بری مثلا برنامه داری شیمی 2 رو مرور کنی و تست بزنی این تست زدن رو میذاری برای زمانی که قراره آزمونش رو بدی تا بعد آزمون هم ببینی که چقدر تسلط داری و رو کدوم مباحث هنوز مشکل داری

فقط اینایی رو که حذف کردی کلا حذف کردی یا نه؟
    چون تو بخش زبان حیفه. این طوری 15 سوال رو میذاری کنار
    یعنی کلا 40% برات میمونه که همش رو هم بزنی کمه

من زبانم در حد المپيک هست تقريبا" صفر حدی ام با اين وضع اگه برسم لغت و گرامر رو قشنگ بخونم شاهکار کردم
    بقيه رو هم که حذفيدم به احتمال قوی نرسم بخونم و باهاش مشکل دارم
    با اين اوصاف بهتر هست من آزمون های کانون رو بدم (با روش پست 2993) يا اينکه با برنامه خودم بخونم?
    من قبلا" هم که خودم برای خودم برنامه ميريختم از پسش بر ميومدم ساعتی هم که نشستم حساب کردم با جزئيات تمام هست يعنی که چقدر جزوه و چقدر تست های جديد و چقدر تست های نشانه دار طول ميکشه هست يعنی تقريبا" مطمئنم که اگر مشکل حادی پيش نياد ميرسم
    يه ماه آخر هم ميخوام روش سه روز يکبار و مرور رو اجرا کنم
    فکر کنم ففط ارزيابی پس از مطالعه و يه وقت مرورم مطالب جديد برام کم نشه
    البته يه چيزم هست چون وقت زيادی تا کنکور نمونده ضريب فراموشی پايين مياد
    از طرفم با توجه به وقت کم با تمرکز بيشتری می درسيم
    Last edited by D_felfelak; 31-03-2012 at 13:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[SIZE=3]
    من زبانم در حد المپيک هست تقريبا" صفر حدی ام با اين وضع اگه برسم لغت و گرامر رو قشنگ بخونم شاهکار کردم
    بقيه رو هم که حذفيدم به احتمال قوی نرسم بخونم و باهاش مشکل دارم/SIZE]
    خوب این یه نقطه ضعف برای شماس که باید از اون ور ماجرا تبدیل به نقطه قوت کنی
    یعنی سعی کنی زمانی رو که در آزمون به خاطر نزدن 15 سوال آخر زبان ( که چون ریدینگ داره وقتگیر هم هست) به دست میاری به بهترین نحو استفاده کنی خلاصه که اگه زبان رو پایین میزنی حداقل یکی از درسای دیگه عمومی رو بالا بزنی
    (بسته به علاقت هر کدوم که قویتری)

برای ادامه برنامت هم هر طور که خودت فکر میکنی درسته بخون
    از الان تا اول خرداد یک ماه و نیم وقته یعنی میشه 3 تا آزمون برای همین خیلی نمی خواد سختگیری کنی
    ولی آزمونها رو بده و سعی کن همونایی رو که خوندی تو آزمون پیاده کنی

16. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •