تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 300 از 337 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه masoud_ccna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من میخوام 3 تا سیستم را با هم شبکه کنم، 2 تا ایکس پی و یه ویندوز 7، تمامی کارهای مربوط به آی پی ادرس انجام شده، همچنین فولدر شیرینگ هم انجام دادم،. موردی که هست اینه که میخوام سیستم های ویندوز xp فقط با یک پوشه با هم در ارتباط باشند ولی ویندوز 7 قابلیت مشاهده تمامی پارتیشن ها را داشته باشه. وقتی که در تنظیمات فولدر ویندوز ایکس پی permission تایین می کنم، این پوشه توسط ویندوز 7 اصلا باز نمیشه و Access Denied میده. باید چه کار کنم؟

داره خودمونی میشه mohsensh1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض شبکه بین دسکتاپ و لپ تاپ

سلام دوستان میخاستم ببینم چطوری میشه سیستم دسکتاپ و لپ تاپو با هم شبکه کرد آیا با مودم وایرلس امکان همچین کاری هست؟ چون من سیستم دسکتاپم با کابل شبکه به اینترنت متصله و لپ تاپم با وایرلس پس نمیتونم شبکه بشم میمونه وایرلس اصن میشه همچین کاری کرد ؟ سیستم دسکتاپ ویندوز xp و لپ تاپ 7
    اگه شبکه بشن میتونم فایل هایی که داره با لپ تاپم دانلود میشه ادامشو با سیستم دسکتاپم انجام بدم و لپ تاپمو آف کنم فقط واسه همین کار دانلود میخام .. میخام دانلودایی که با لپ تاپم طولانی میشه رو با سیستم دیگم ادامه بدم باید چیکار کنم idm دارم؟ اگه میشه شبکه کرد لطفا بگین باید چه مدلی شبکه بشم و چه مدلی دانلودارو ادامه بدم؟ با تشکر از همه

در آغاز فعالیت h.dimah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان میخاستم ببینم چطوری میشه سیستم دسکتاپ و لپ تاپو با هم شبکه کرد آیا با مودم وایرلس امکان همچین کاری هست؟ چون من سیستم دسکتاپم با کابل شبکه به اینترنت متصله و لپ تاپم با وایرلس پس نمیتونم شبکه بشم میمونه وایرلس اصن میشه همچین کاری کرد ؟ سیستم دسکتاپ ویندوز xp و لپ تاپ 7
    اگه شبکه بشن میتونم فایل هایی که داره با لپ تاپم دانلود میشه ادامشو با سیستم دسکتاپم انجام بدم و لپ تاپمو آف کنم فقط واسه همین کار دانلود میخام .. میخام دانلودایی که با لپ تاپم طولانی میشه رو با سیستم دیگم ادامه بدم باید چیکار کنم idm دارم؟ اگه میشه شبکه کرد لطفا بگین باید چه مدلی شبکه بشم و چه مدلی دانلودارو ادامه بدم؟ با تشکر از همه
    اگه دسکتاپت به مودم وایرلست با کابل وصل شده و لپ تاپ و دسکتاپ هر دو از یک اینترنت استفاده میکنند ، پس همین الان شما یک شبکه دارید و فقط کافی IP های دو تا سیستمتون بدونی و اطلاعاتتو شیر کنی

4. این کاربر از h.dimah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsensh1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه دسکتاپت به مودم وایرلست با کابل وصل شده و لپ تاپ و دسکتاپ هر دو از یک اینترنت استفاده میکنند ، پس همین الان شما یک شبکه دارید و فقط کافی IP های دو تا سیستمتون بدونی و اطلاعاتتو شیر کنی
    آی پی هاشونو چجوری یکی کنم ؟ چجوری دو تا سیستم همو پیدا کنن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

محسن جان شما شبکه داری ولی طرز استفاده اونو نمیدونی و راحت میتونی توی اینترنت سرچ کنی و پیدا کنی
    من چند تا پیج خوب بهت میگم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه
    یک سوال دارم و امیدوارم به شکل شایسته ای متخصصان شبکه جواب بدن. پیشاپیش هم از همشون تشکر و قدر دانی می کنم.
    و اما سوال:
    من روی 2 تا خط متفاوت تلفن 2 تا adsl از پارس آنلاین دارم و هر دو از 2 صبح تا 7 صبح ترافیک رایگان در اختیار کاربر قرار میدن. لب تاپ هم دارم که هم wi-fi داره و هم lan. چطور می تونم از این 2تا adsl به صورت همزمان استفاده کنم و سرعت دانلودم رو دو برابر کنم. یعنی یکی رو با کابل وصل بشم و دیگری رو با wi-fi ؟
    ممنون میشم اگر واضح توضیح بدین.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فکر کنم یه کار خارق العاده میخوای انجام بدی!!!!
    اگه میخوای دو تا اینترنت به یک سیستم وصل کنی این اصلا امکان پذیر نیست...............

9. این کاربر از h.dimah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان
    توو يك شركت هستيم كه نزديك به 10سيستم با هم از طريق مودم lan تحت شبكه هستند
    بعد 2تا كامپيوتر هستند كه وقتي ميخوايم از كامپيوتر هاي ديگه به فايل هاي share اونا دسترسي پيدا كنيم ، سرعت باز كردن shared document خيلي پايينه و دير باز ميكنه تا حدي كه اون چراغ قوه مياد وسط صفحه ميره اينور و اونور
    منظورم از قسمت my network places
    ويندوز همه ايكس پي

اگه متوجه نشديد بگيد واضح تر توضيح بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان

یه چند روزیه متوجه شدم یکی مودممو hak کرده و داره استفاده می کنه ( می خواست به tv وصل شه که فهمیدم )

حالا می خوام ببینم اگه مودممو عوض کنم یه مودم بهتر بگیرم امکان داره وای فایم سخت تر hak شه یا اصلا hac-k نشه ؟؟؟

مودم خودم tp link td-w8901g

به نظرتون چه مودمی خوبه ؟؟؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شما رمز وایفای رو طولانی و شامل حروف بزرگ و کوچک و اعداد و علایم بزارید امکان نداره دیگه بتونن ه ک ش کنند.

13. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •