تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 300 از 372 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

كريستيانو رونالدو: مسي بهتر از من است

ستاره پرتغالي اعتقاد دارد كه علت درخشش مسي، انسجام تيم بارسلوناست.

سايت گل - كريستيانو رونالدو، ستاره تيم رئال مادريد، پذيرفت كه عنوان بهترين بازيكن فوتبال جهان را مسي واگذار كرده است اما گفت كه اين مسئله تنها به اين دليل است كه بارسلونا تيم منسجم تري است.

او در مصاحبه با نشريه ايتاليايي لا استامپا، در پاسخ به سوالي در مورد مسي و اينكه او بهترين بازيكن جهان است، گفت: "شايد، بله. اما اگر بخواهيم صادق باشيم بايد بگويم كه بارسلونا واقعا سبك بازي فوق العاده اي دارد. آنها فصل گذشته شش جام مهم را از آن خود كردند و در حال حاضر نيز در صدر جدول لاليگا قرار دارند. مسي سال گذشته فوق العاده بود و امسال نيز بي نظير است اما تيم نيز به او كمك مي كند. او اكنون بيشتر قدر هم تيمي هايش را مي شناسد."

علي رغم فصل درخشان مسي، رونالدو اعتقاد دارد كه به زودي با درخشش اش، ستاره آرژانتيني را زير سايه قرار مي دهد و كمك مي كند تا رئالي ها جام قهرماني را به دست بياورند. "من فكر مي كنم كه هميشه در سطح بالايي قرار دارم. اگر رئال موفق نشود جامي به دست بياورد، به اين معني است كه من بد بودم. من هر روز سخت كار مي كنم تا پيشرفت كنم. اين اولين فصل حضور من در لاليگا است و ما مي توانيم به عنوان يك تيم، به افتخارات زيادي دست پيدا كنيم. من فكر مي كنم ما مي توانيم در ليگ به قهرماني برسيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/19

قبلا گزارش های بازی خلاف واقعیت شمارو گذاشتم به حساب فراموش کردن بازی ها یا به عبارتی ندیدنشون. اما به نظر میاد علاقه شما به منچستر و بدخواهیتون برای بارسلونا با توجه به وضعیتش باعث همچین نوشته هایی میشه. از نظر شما مربیان بزرگ و بازیکنان حرفه ای که هر هفته مسی رو به عنوان بهترین بازیکن جهان معرفی می کنند هم آماتور هستن؟ ونگر و ... چیزی بیشتر از دریبل فوتبال نمی فهمن؟

حداقل جوری بنویسید که ارزش بحث داشته باشه. آماتور نامیدن تماشاگرا هم شد دلیل؟ شما نمی دونی بهترین بازیکن جهان و اروپا رو به ترتیب مربیان (و کاپیتان های) ملی سراسر دنیا و کارشناس ها تعیین می کنند؟ جامعه ای که فعلا این عنوان رو خوشتون بیاد یا نیاد رسما به مسی داده. صحبتتون در مورد حرکت بدون توپش و نقشش در تاکتیک هم دیگه شاهکاره.

البته بعید می دونم خودتون واقعا همچین تفکری داشته باشید. همین که خود شما پیگیر اثبات برتری رونی به مسی هستید و دائم مسی رو نقد می کنید نشونه است. اگر واقعا باورتون اینه می تونید صبر کنید تا برنده این عنوان که البته شامل عملکرد آیندشون هم میشه معرفی بشه.
    بله....معلومه که بهترین مربیای دنیا به مسی رای میدن...چون هر مربی ای دوست داره که یه کسی مثل مسی رو داشته باشه...داشتم بازیکنی مثل مسی کلی بار از رو دوش مربیایی برمیداره که قدرت مبارزه با مربی های بزرگتر از خودشونو ندارن...و به بازیکن وابسته میشن...هیچ کس یا هیچ مربی ای مثل فرگوسن نمیتونه فوق ستاره ای مثل کریس رو از تیم کنار بذاره و ککشم نگزه...کمتر مربی ای مثل اون میتونن به کار تاکتیکیشون ایمان داشته باشن و خودشونو وابسته به بازیکن نبینن...ولی اکثر همین مربی هایی که میگین دوست دارن که همچین بازیکنی داشته باشن تا همه کار واسشون بکنه و بار رو از دوششون برداره..
    بله...داشتن بازیکنی مثل رونی و بازی گرفتن ازش راحت نیست...چون باید برنامه ریز و صاحب تاکتیک باشی تا بتونی ازش استفاده کنی..مثلا همین رونی زیر دست همین پپ کبیر نصف اینی هم که الان هست نمیشد..چرا...چون واسه همچین مربی هایی سخته که متکی به خودشون باشن و به یه بازیکنی تاکتیک پذیر و برنامه پذیری مثل رونی برنامه و تاکتیک اساسی و مختلف بدن...داشتن رونی لیاقت میخواد!!!!
    حرف من همیشه این بوده:
    مسی بازیکنیه که مربی با توجه به تواناییهاش روش برنامه ریزیمیکنه..ولی مربی به کسی مثل رونی هر نقشی بخواد میتونه بده....
    صحبتتون در مورد حرکت بدون توپش و نقشش در تاکتیک هم دیگه شاهکاره.
    چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همه میدونن که شاید نصف یا کمتر از بازی یه بازیکن تو بازی بدون توپشه که مسی از بس چشم نواز بازی میکنه دیگه ضعفش تو بازی بدون توپش دیده نمیشه؟؟؟
    مسی تو تاکتیکای مختلف چقدر نقش داره؟؟؟اصلا اگه میتونه تو تاکتیک ئفاعی نقشی بازی کنه و خوب؟؟؟قدرت بدنی فاکتور مهمی نیست واسه بازیکن خوبی بودن؟؟؟از نظر سرعتم که رده بندی سریع ترین بازیکنای جهان اینجوریه:
    1)کریس رونالدو
    2)آرین روبن
    3)والکات
    4)رونی
    ...
    ...
    ...
    من فقط میخوام بدونم که چرا همین جناب مسی دریبل زن در مقابل دفاع های غول جزیره که چلسی و من یو دارن کم میاره؟؟؟؟حتی یه بار هم نتونست اورا و فردیناند و ویدیچ رو دریبل کنه...دلتون بههمون مدافعای درپیت لیگ درپیت اسپانیا خوشه...درست مثل رونالدینیو که پیشنهاد من یو رو رد کرد و رفت بارسا...چون میدونست که تو جزیره همچین کارایی چند برابر سخت تره..
    Last edited by majid_potter7; 20-04-2010 at 14:22.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مــــــــــــــــــــــــ ــــــرســـــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــی

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه نظر من رو بخواین توی بهترین بازیکنان حال حاضر :
    1-مسی 2-ژاوی 3-رونی 4-رونالدو
    البته 3 و 4 قابل جابه جای هم هستند
    اما حالا این وسط کی نظر من رو خواست؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سیتی و پیشنهاد 60 میلیون پوندی به تورس / بودجه 150 میلیون پوندی برای خریدهای تابستانی

سران باشگاه منچسترسیتی بی صبرانه منتظر خرید ستاره اسپانیایی لیورپول هستند.

سایت گل - سران باشگاه منچسترسیتی پیشنهادی 60 میلیون پوندی را برای به خدمت گرفتن فرناندو تورس آماده کرده اند. مسئولان این باشگاه از زمانی که از تصمیم تورس برای ترک رختکن آنفیلد مطلع شده اند، بی صبرانه آماده خریداری او هستند.

شیخ منصور، مالک باشگاه سیتی بودجه ای 150 میلیون پوندی را برای خریدهای تابستانی تیمش کناره گذاشته است و به نظر می رسد که نام تورس در صدر لیست خرید این تیم قرار گرفته است.

طبق گزارش منتشره در دیلی استار، دیگر بازیکنانی که ممکن است در ایستلند به تورس بپیوندنند، سسک فابرگاس، زلاتان ایبراهیوویچ و ژروم بواتنگ، مدافع باشگاه هامبورگ است.

ولی طبق اخبار منتشره، تورس اولویت اول سران سیتی در بازار نقل و انتقالات تابستانی است و در حالی که سران این باشگاه مطلع شده اند که این ستاره اسپانیایی در پی فصل ناامید کننده لیورپول در فکر ترک این تیم افتاده، به تلاش خود برای جذب او ادامه می دهند.

این در حالی است که سران باشگاه لیورپول شرایط سختی را پشت سر می گذارند و با ناکامی این تیم در کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا، تورس به احتمال قریب به یقین رختکن آنفیلد را ترک خواهد کرد.

البته سران سیتی امیدهای فراوانی دارند تا تیمشان بتواند با غلبه بر تاتنهام، رده چهارم جدول رقابتهای لیگ برتر را از آن خود کرده و مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند. این در حالی است که تنها 4 دیدار دیگر تا پایان باقی است و سیتی با 2 امتیاز فاصله نسبت به رده چهارم جدول، در جایگاه پنجم قرار گرفته است.

کد:
    2010/4/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد یوونتوس به آرسنال؛ معاوضه فیلیپه ملو با رابین فن پرسی

پیشنهاد یوونتوس به آرسنال؛ معاوضه فیلیپه ملو با رابین فن پرسی

سایت گل - براساس گزارش رسانه های ایتالیایی، مسئولان باشگاه یوونتوس قصد دارند برای به خدمت گرفتن رابین فن پرسی، پیشنهاد معاوضه او را با فیلیپه ملو به باشگاه آرسنال ارائه دهند.

تیم ایتالیایی که فصل کابوس واری را سپری کرده است، قصد دارد در تابستان دست به تغییرات گسترده ای بزند و مهاجم هلندی توپچی ها در صدر فهرست خریدهای تابستانی آنها قرار دارد. براساس گزارش نشریه دیلی میل، آنها اعتقاد دارند که پیشنهاد واگذاری فیلیپه ملو می تواند ونگر را متقاعد سازد تا با این انتقال موافقت کند.

ملو یکی از اهداف اصلی آرسنالی ها در تابستان گذشته بود اما او ترجیح داد که پس از جدایی از فیورنتینا به یووه بپیوندد اما پس از فصلی دشوار با باشگاه تورینی، مسئولان این تیم قصد دارند این بازیکن 26 ساله را به تیم دیگری واگذار کنند.

ونگر ماه گذشته در گفتگویی تایید کرد که ملو همچنان مورد توجه توپچی هاست. "ما هنوز به او فکر می کنیم، او بازیکن بسیار بااستعدادی است."

در این گزارش آمده است که با توجه به نیاز آرسنال به یک دروازه بان مطمئن، ممکن است جیان لوئیجی بوفون نیز به عنوان بخشی از قرارداد استفاده شود، هرچند این دروازه بان ملی پوش بارها جدایی اش از یووه را تکذیب کرده است.

کد:
    2010/4/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رائول در فکر بازنشستگی نیست؛ کاپیتان در آستانه جدایی؟ / نظر او درباره پیروزی اینتر مقابل بارسلونا

رائول در فکر بازنشستگی نیست؛ کاپیتان در آستانه جدایی؟

کاپیتان اسطوره ای رئال در مورد آینده اش با رسانه ها صحبت کرد.

سایت گل - در مصاحبه ای که امروز در روزنامه اسپانیایی آس به چاپ رسید، رائول در مورد یک سال باقی مانده قراردادش با رئال و آینده حرفه ای اش صحبت کرد.

او گفت: "در حال حاضر من به بازنشستگی فکر نمی کنم. امیدوارم تا پایان قرادادم در رئال بمانم اما باید ببینیم که در انتهای فصل چه رخ خواهد داد. من می خواهم همچنان به بازی کردن ادامه دهم."

او که در اغلب بازی های این فصل به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت در پاسخ به این سوال که آیا در رئال خواهد ماند یا خیر، تنها گفت که همچنان می خواهد بازی کند.

او همچنین در مورد رقابت قهرمانی لالیگا صحبت کرد و گفت که رئال نسبت به فصل گذشته از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار است زیرا اکنون تنها یک امتیاز با بارسا فاصله دارند.

"سرنوشت قهرمانی در دست ما نیست اما اکنون احتمال قهرمانی ما خیلی بیشتر است. ما نمی توانیم مرتکب اشتباهی شویم و در یکی از دیدارها سه امتیاز را به دست نیاوریم ، به این امید که بارسلونا دچار لغزش شود."

رائول همچنین در مورد پیروزی اینتر در مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اظهار نظر کرد و گفت که ژوزه مورینیو را نمی شناسد اما شیوه بازی تیم او در مقابل کاتالان ها را تحسین می کند.

"اگر تنها یک تیم وجود داشته باشد که بتواند به بازی بازگردد، آن تیم بارسلوناست اما اینتر بازی رفت را برده و می داند که چگونه در مقابل آنها بازی کند بنابر این آنها کار راحتی نخواهند داشت."

کد:
    2010/4/22

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من که اصلا نمیتونم رائول رو تو لباس تیم دیگه ببینم!
    امیدوارم سران باشگاه مثل هیرو و سالگادو و ... باهاش برخورد نکنن!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من که اصلا نمیتونم رائول رو تو لباس تیم دیگه ببینم!
    امیدوارم سران باشگاه مثل هیرو و سالگادو و ... باهاش برخورد نکنن!
    رائول نماد باشگاه-ه رئال و حتی با وجود بزرگی کسایی مثه هیرو، به نظرم خیلی سرتر از اوناس..
    اما مشکل اینه که پست رائول مهاجمه و الان رئال کم مهاجم نداره که از نظر سنی هم، همه کمتر از رائول هستن!
    اگه مثلا دفاع بود رائول، میتونست مثه مالدینی تا اخر تویه رئال بمونه..
    به شخصه امیدوارم رائول در رئال بازیش رو تموم کنه اما فکر نکنم این اتفاق بیوفته!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخیییی از بی جامی خسته شده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض بایرن مونیخ بدنبال آلوارو آربلوا

باشگاه آلمانی قصد دارد مدافع رئال را به خدمت بگیرد.

سایت گل- به گزارش نشریه کاده نا سر، بایرن مونیخ، یکی از شانس های قهرمانی این فصل لیگ قهرمانان، قصد دارد در تابستان پیش رو آلوارو آربلوا، مدافع تیم رئال مادرید را به خدمت بگیرد.

بایرنی ها در دیدارهای این فصل در خط دفاعی بسیار متزلزل ظاهر شده و به همین دلیل قصد دارند در تابستان یک مدافع باکیفیت را به خدمت بگیرند. گفته می شود که آربلوا یکی از اهداف بایرنی ها در فصل نقل و انتقالات است.

این مدافع27 ساله در تابستان گذشته از لیورپول به رئال پیوست و در این فصل تاکنون در 27 بازی برای کهکشانی ها به میدان رفته است. او در چند ماه گذشته یکی از بازیکنان باثبات رئال بوده است.

بایرنی ها برای به خدمت گرفتن آربلوا باید با باشگاه یوونتوس رقابت کنند. این مدافع در حال حاضر تا سال 2014 با رئال قرار دارد و باید دید که رئالی ها حاضر به جدایی این مدافع هستند یا خیر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •