سایت گل- لیونل مسی، مهاجم بارسا، تایید کرد که از بردن توپ طلای 2011 متعجب نشده است.
این ستاره آرژانتینی که در رقابت برای به دست آوردن عنوان بهترین بازیکن سال 2011، کریس رونالدو و ژاوی را پشت سر گذاشت و برای سومین سال پیاپی برنده توپ طلا شد، اعلام کرد که از بردن این جایزه به اندازه بار اول احساساتی شده است.
او در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" البته به اندازه سال قبل از بردن این جایزه سورپرایز نشدم. می دانستم که شانس بالایی برای بردن توپ طلا دارم و آرام بودم.
بسیار خوشحالم و احساس غرور می کنم،همان احساسی که در دو بار اول داشتم. این سومین باری بود که این جایزه را بردم اما باز هم احساساتی شدم. توپ طلا جایزه بسیار معتبری است و همه بازیکنان به دنبال به دست آوردن آن هستند.
کمی از فاصله زیادم با دو نفر بعدی تعجب کردم. کریس رونالدو وژاوی هم می توانستند برنده این جایزه شوند."
مسی همچنین این ادعا را که او به جای گواردیولا، تاثیرگذارترین چهره بارساست، به شدت رد کرد.
" این واقعا بی معنی است؛ یک بی احترامی کامل به گواردیولا. او با بارسا به همه چیز رسید و نقش اساسی در موفقیت های بارسا داشت. من هم مثل سایرین، یکی از بازیکنان بارسا هستم. گواردیولاست که تصمیم نهایی را می گیرد. من تاثیری در این زمینه ندارم."
مسی همچنین اعلام کرد دوست دارد در سال 2014 بار دیگر توپ طلا را ببرد زیرا این به معنای قهرمانی آرژانتین در جام جهانی است.
" بردن توپ طلا در سال 2014 بزرگترین آرزوی من است زیرا این به آن معناست آرژانتین در جام جهانی قهرمان شده است. به همین دلیل از دست دادن توپ طلا در دو سال آینده اهمیت زیادی برایم ندارد."
احتمال غیبت پدرو در ال کلاسیکو
این مهاجم جوان در دیدار برگشت تیمش در مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری مقابل اوساسونا از ابتدا به میدان رف اما در دقیقه 68 به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد.
سایت گل- به گزارش نشریه ال موندو دپورتیوو، پدرو، مهاجم بارسا، در دیدار شب گذشته تیمش مقابل اوساسونا از ناحیه ران دچار مصدومیت شد و احتمالا چند بازی پیش روی تیمش را از دست خواهد داد.
این مهاجم جوان در دیدار برگشت تیمش در مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری مقابل اوساسونا از ابتدا به میدان رف اما در دقیقه 68 به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد.
هنوز مشخص نیست این ملی پوش اسپانیایی چه مدت از میادین دور خواهد بود اما او مطمئنا دیدار تیمش مقابل رئال بتیس در لالیگا که یکشنبه آینده برگزار می شود را از دست خواهد داد و حضورش در دیدار مقابل رئال در کوپا دل ری نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
او امروز تحت معاینات بیشتر قرار خواهد گرفت تا میزان دقیق مصدومیتش مشخص شود.
ماکسول: حضور دربارسلونا ،درس فوتبال بود
ستاره برزیلی با جدایی از تیم کاتالان به پاری سن ژرمن منتقل شد
سایت گل-ماکسول ستاره برزیلی دنیای فوتبال بازیکن جدید باشگاه پاری سن ژرمن است.
ماکسول در جریان مراسم معارفه اش در باشگاه ثروتمند شهر پاریس گفت:« من پاری سن ژرمن را به خاطر اشتیاق فراوانش برای کسب جام قهرمانی و رشد و پیشرفت تحسین می کنم. من هم به قصد رشد به اینجا آآمدم.»
ماکسول 30 ساله قراردادی 3 ساله و نیمه را با پاری سن ژرمن به امضا رساند تا بعد از اینتر و بارسلونا ، ادامه فوتبالش درسطح اول فوتبال اروپا را در پاری سن ژرمن دنبال کند.
او درمورد دوران حضورش در بارسلونا گفت:« من دوستان زیادی در بارسلونا دارم و درآنجا نکات زیادی یادگرفتم. دوره ای را پشت سرگذاشتم که در آن نکات فراوانی آموختم و درس فوتبال گرفتم. سطح فوتبال کنونی بارسلونا خیلی بالاست.»
این ستاره برزیلی معتقد است که سفیر پیاده سازی فلسفه فوتبال بارسلونا در پاری سن ژرمن نیست:« سعی می کنم تا خودم را با آنچه مربی جدیدم از من می خواهد تطبیق دهم.او نشان داده که می داند تا چطور به جامهای قهرمانی برسد. توقع من این است که دراینجا به پیروزی و قهرمانی های متعدد برسم. نکات بیشتری یاد بگیریم.نکات مثبتی را به تیم منتقل کنم .»
او درمورد کارلو آنچلوتی مربی جدیدش گفت:« همیشه افتخار بزرگی است که با مربیان بزرگ کار کنی. آنچلوتی ثابت کرده که شیوه برد و رسیدن به قهرمانی را بلد است واین انگیزه زیادی برای آمدن او به پاری سن ژرمن بود.»
درجریان مراسم معارفه ماکسول، لئوناردوی برزیلی، مدیر فنی باشگاه پاری سن ژرمن هم حضور داشت. او در صحبتهایی اعلام کرد که زمانی که مربی میلان بوده تلاش زیادی انجام داده بود تا ماکسول را به خدمت بگیرد.
لئوناردو در تمجید از ماکسول گفت:« ماکسول بازیکنی 30 ساله با کارنامه ورزشی درخشانی است. او می تواند نکات مثبتی را که دردنیای فوتبال امروز خیلی مهم هستند به تیم ما بیاورد.»