تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 320 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یک قدم تا صدمین امتیاز

گل به خودی داوید کورتس ، سه امتیاز دیگر (97) به رئال داد تا به یکی از اهدافش نزدیک تر شود : صد امتیازی شدن . در هفته آینده ، در صورت پیروزی مقابل مایورکا در برنابئو ، رئال به این رکورد امتیازات تاریخی می رسد .
    بارسلونای 10-09 به 99 امتیاز رسیده بود . حالا تیم مورینیو باید آن رکورد را بشکند . با پیروزی دیروز در لوس کارمنس ، رئال مادرید از رکورد پیشین خود که مانوئل پلگرینی با 96 امتیاز گرفته بود ، گذر کرد .
    آخرین بازی تیم مورینیو می تواند از این نظر مهم باشد . تیم می تواند فصلش را با آمار فوق العاده 100 امتیاز تکمیل کند . آنها در خانه فقط یک شکست و دو تساوی داشته اند و باقی را برده اند . در شب دریافت جام مقابل مایورکا ، کسب صدمین اممتیاز می تواند خاطره انگیز باشد .

کریستیانو نبرد را به مسی باخت اما ...
    با 100 امتیاز
    به رکورد زل زد
    سیکوئیترا و مویسس اخراج شدند ، بنیتز با یک بطری به کلوس گومز حمله کرد
    رونالدو: پارسال رکورد فردی امسال رکورد تیمی

زندگی سرخ
    مسی 50 ، رئال مادرید 100 ؟
    مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 06-05-2012 at 13:43.

2. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "فده فرناندز" مَدِ نظر رئال برای خط دفاع!

مرجع خبري رئال-مادريد: فدریکو فرناندز ، مدافع وسط ناپولی مد نظر رئال مادرید قرار گرفته است . به گزارش سایتهای مختلف ، رئال مادرید جویای شرایط این بازیکن آرژانتینی است . مورینیو برای فصل بعد احتمالا آلبیول و کاروالیو را نخواهد داشت و بدین ترتیب می تواند با فده فرناندز جایشان را پر کند . این بازیکن یک فصل است که از کشورش به آرژانتین آمده اما سطح خوبی داشته است . مسئولان ناپولی دوست ندارند او را بفروشند اما قیمتش چیزی در حدود 15 میلیون یوروست.

4. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ژوزه مورینیو، سرمربی تیم رئال مادرید در مصاحبه با روزنامه اسپانیایی ABC به شایعات پیرامون هیگواین پایان داد.

هرچند باشگاه ممکن است نتواند "آنتونیو آدان" را راضی به ماندن در رئال کند و مجبور شود به فکر یک دروازبان ذخیره بیفتد اما قهرمان اسپانیا خیال ندارد هیگواین را به جایی بفرستد.

مورینیو به خبرنگاران گفت: " اون برای چند سال قرارداد خوبی داره. هیگواین از اون تیپ بازیکنا نیست که یه سال پیش اومدن و چیز کمی آیدشون شد، به اندازه همه آیدش شد. "

" ممکنه پیشنهاد های 40، 50 و 60 میلیونی بشه، اما مادرید خیال فروختنش رو نداره. من مشکلی ندارم. دو مهاجم نوک من برای فصل آینده "کریم بنزما" و "گونزالو هیگواین" هستن."

وی همچنین درباره دروازبان آکادمی تیم رئال، "آنتونیو آدان" گفت که وی اعلام کرده ممکن است از این تیم برای بدست آوردن فرصت بیشتر جدا شود. چیزی که وی تحسین کرد. آدان تنها 5 بازی در کل رقابت های این فصل برای رئال انجام داده است.

" اگه مادرید تو بازار دنبال یه دروازبان جدید هست، بخاطر اینه که "آدان" نمیخواد بمونه. کار من اینه که "آدان" رو راضی کنم تا بمونه و حتی از "ایکر" هم کمک خواستم. "آدان" انتخاب دوم ما هست و اگر نتونیم راضیش کنیم تا بمونه، باید دنباله چاره باشیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مصاحبه ی خوزه مورینیو
    سرمربی تیم قهرمان لالیگا
    با آ-ب-ث

- ژوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید ، روز یکشنبه با آ ب ث مصاحبه کرد .مربی پرتغالی به سوالات به سبک خاص خودش پاسخ داد و همه مسائل روز را مورد بحث قرار داد ، از مسئله ماندن ایگواین گرفته تا کفش طلا و نقل و انتقالاتی که باید در تابستان انجام شود .

شخصیت :
    "من یک جوان 49 ساله هستم . بچه ها نیرو ، شخصیت و جاه طلبی من را حس می کنند . کسی که فرمان می دهد باید سرزنده باشد . سختگیر هستم . آدمی هستم که برای آزادی می جنگم . برایم اهمیتی ندارد که حرفم باعث شود که چهار جلسه محروم شوم . چیزی که عادی نیست این است که تصویر "کمال " از خود ارائه دهی آن هم در حالی که در پایان مشخص می شود که هیچ کس کامل نیست . من هیچ گاه تصویر کمال از خود بروز ندادم هر چند که برخی (اشاره به گواردیولا) این کار را می کنند . "

ماندن در رئال مادرید :
    "هیچ مربی نتوانسته بود که در سه لیگ برتر اروپا قهرمان شود . این هدفم بود . دوره ی ماجراجویی من به پایان رسیده و حال به ساحل آرامش رسیدم .این تجربه ای حرفه ای بود که از داشتنش واقعا خرسند هستم . انتظار نمی رود که تنها کسی باشم که به آن می رسم . در عرض ده سال ، ممکن است که مربیان یا بازیکنان دیگری هم باشند که بتوانند به آن برسند . هدفم بردن لالیگا با رئال مادرید بود و پس از آن ، تا همیشه روی یکی از این سه لیگ برتر کار می کنم . اما هنوز دو سال از قراردادم در این جا باقی مانده و من و خانواده ام از ثبات لذت می بریم چرا که همیشه بعد از دو ، سه سال جا به جا می شویم . پس از ادامه دادن در رئال مادرید راضی هستیم . "

روابط با فلورنتینو پرس :
    "فلورنتینو امیدهای من را با پروژه اش و ذهنیتش تلقیق کرد . آنها مرا متقاعد کردند . فلورنتینو گفت که رئال مادرید به من احتیاج داشت . من هم در مقطعی از دوران فوتبالم و پس از قهرمانی چمپیونزلیگ با اینتر ، به رئال مادرید برای دوران فوتبالم نیاز داشتم . اگر مربی رئال مادرید نشوی ، دوران کارت کامل نمی شود . البته مهم فقط مربیگری یا بازی کردن در رئال مادرید نیست ، بلکه موفقیت حائز اهمیت است . مربیگری در رئال مادرید ، مشکل ترین بخش دوران کارم بوده است . "

روابط با مطبوعات :
    "مرا دیکتاتور پرتغالی می دادنستند ، این سنگین ترین حمله ایست که به من شده است . من به حملات شخصی توجهی ندارم . البته وقتی پسرم یا دخترم به من بگوید ببین بابا ، این را در موردت نوشتند واقعا اینطوری هستی؟ نمی دانم چه بگویم . ناراحتم می کند چرا که آنها را ناراحت می کند . آنها فکر می کنند که من هم ناراحت شده ام اما برایشان می گویم که نگران نباشند ، چیزی نشده است . "

سبک :
    "من نتایجم را می بینم . این که تیمم در چلسی چقدر گل زد ، چقدر پیروزی کسب کرد . به غنی بودن دوران کارم در کشورهای مختلف نگاه می کنم . اگر در ایتالیا مثل انگلیس بازی کنی موفق نمی شوی . نمی توان فقط به بازیکنانی اعتماد کرد که بازی را زیبا کنند چرا که ممکن است از نظر فنی خوب باشی اما در مباحث دیگر ناکام بمانی . آن چه که کسب کرده ام ، به خاطر انتقال چنین روحیه ای به بازیکنان است . من بازی زیبای رئال مادرید را دوست دارم . دوست ندارم که به خاطر مالکیت توپ ، از حریف تمجید شود . "

گونزالو ایگوائین:
    " ال پیپیتا با ما می ماند . نمی رود چرا که نیازی به این کار نیست .من نمی خواهم در را به رویش باز کنم ، رئال مادرید هم نمی خواهد . او تا سالها قرارداد دارد . ال پیپیتا بازیکنی است که یک سال پیش دستمزدی کمتر از بقیه می گرفت اما حالا دستمزدش نزدیک بقیه شده است . او می تواند پیشنهادات 40 ، 50 یا 60 میلیونی داشته باشد . هر چه باشد ، برای رئال مادرید فروشی نخواهد بود . فقط مشکل این جاست که انگار باید به افرادی که می خواهند بیرون از این جا باشد اثبات کند که قصد رفتن ندارد."

خرید یک دروازه بان :
    "رئال مادرید به دنبال دروازه بان است چرا که آدان نمی ماند . در تلاشم تا آنتونیو را راضی کنم که بماند . از ایکر هم کمک خواستم . شاید لازم باشد که به او بیشتر بازی دهیم . می شود به او قول داد که در کوپا بیشتر بازی کند چرا که انگیزه اش را برای ماندن تحسین می کنم . حرفش از " عاشق رئال هستم اما می خواهم هر یکشنبه باشم " تبدیل شده به "باید جای کاسیاس را بگیرم" "

فشار روی بازیکنان :
    "ایکر به من گفت :" در طول فصل لحظاتی بودند که فشار زیادی را متحمل شدیم . خودت کنار کشیدی " من به او خندیدم اما فهمیدم که منظورش چیست و او چه چیزی را می خواست تحریک کند . می خواست که کمی سطح فشارها را کنترل کند . پس از باخت به بایرن ، مهربان ترین حالتم را دید که گفتم :" نگران نباشید ، لالیگا را برده ایم ."

تعصب :
    "نمی فهمم که یک مسئول لباس ها یا فیزیوتراپ که سخت تلاش می کند همه چیز را برای بازیهای تیم در هر یکشنبه آماده کند ، رئالی نباشد . مثل ریبوت که پس از فوت اقوامش همچنان در خدمت رئال مادرید بود . آنهایی که اطرافم هستند باید این گونه باشند . "

شاهین :
    "شاهین می ماند . او را در یک پیش فصل کامل با خود ندیده ایم و حالا می بینیم . "
    از عملکردش راضی نیستم ولی بهتر میشود و به تیم کمک میکند.

کریم :
    "کریم خیلی خوب است . بزرگترین مشکلش این دگرگونی او بود . ریبوت در زندگی اجتماعی به او کمک کرد . زیزو هم دیگر کسی بود که به او نزدیک شد . من هم در مورد بازیش سختگیر بودم . نمی توانستم بپذیرم که آن گونه باشد . باید عوض می شد . "

په په :
    "فصل بی رحمانه ای داشت . هر کس جای او بود به انگلیس یا ایتالیا می رفت . بحث در مورد تمدید قراردادش زیاد بود اما همیشه گفت که می خواهد در رئال مادرید بماند . قراردادی که بست می توانست بهتر از این ها باشد . مردم باید ارزش کارش را بدانند . "

نقل و انتقالات
    "باید تغییراتی در ترکیب داشته باشیم . بازیکنانی که این فصل به تیم ملحق شده بودند ، حالا هماهنگ شده اند و راحت تر هستند . از سویی باید ساختار تیم را مستحکم تر کنیم . در این راه باید با مدیر و خوزه آنخل سانچز مشورت بگیریم . "
    تیم در برخی نقاط به ترمیم نیاز دارد و در سایر پست ها بهترین ها را داریم.

توپ طلا :
    "چه کسی بزرگترین لالیگای جهان را برد ؟ کریستیانو . چه کسی چمپیونزلیگ را برد ؟ هیچ کدام . چه کسی لایق توپ طلاست ؟ کریستیانو . "
    سایت گل
    دوره ی ماجراجویی من به پایان رسیده و حال به ساحل آرامش رسیدم .

وای ادبیاتت منو کشته هر وقت یه مصاحبه ازت میخونم به آینده امیدوارم میشم واقعا که تکی

8. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاکا: قرارداد دارم و میخواهم بمانم!

مرجع خبري رئال-مادريد: کاکا در مصاحبه با گلوبو تی وی ، در مورد آینده اش صحبت کرد . بازیکن برزیلی در مورد حسش پس از قهرمانی در لالیگا و پنالتی خراب کردنش مقابل بایرن صحبت کرد و از آرزوهایش گفت . گفت که همچنان تصمیمش ماندن در رئال مادرید است . هافبک رئال مادرید گفت که از قهرمانی در لالیگا با وجود نقش اندکی که در آن داشته خوشحال است و آن را مرحله دیگری از دوران فوتبالش می داند . وی افزود : خیلی زیبا بود هر چند که من نقش مهمی در آن نداشتم . این چیزی بود که به آن عادت نداشتم . هر چند که سعی می کند مثبت نگر باشد و می گوید : با انگیزه بیشتری به کارم ادامه می دهم تا دوباره بازیکن مهمی شوم . در مورد پنالتی بدی که مقابل بایرن زد تا تیم را حذف نزدیک کند گفت : به خاطرش خودم را سرزنش می کنم اما دوران های بد دیگری در دوران فوتبالم داشته ام . مثل باخت در فینال چمپیونزلیگ یا میلان در سال 2005 یا حذف از جام جهانی های 2006 و 2010 . در مورد مورینیو گفت : او به من کمک کرد و فرصت های زیادی داد و افزود که نمی خواهم رئال مادرید را ترک کنم و درباره اینکه مورینیو در مورد آینده اش با او صحبتی نداشته است گفت: نه ، ما هرگز صحبت نکردیم چرا که لالیگا هنوز تمام نشده است . من سه سال قرارداد دارم و از طرف خودم می خواهم ادامه دهم.
    Last edited by Alinho; 07-05-2012 at 16:26.

10. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاکا:مي خواهم در رئال مادريد بمانم

هافبک برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد بر اين باور است که هنوز مي تواند بازيکن تاثيرگذاري براي اين باشگاه باشد و به همين دليل قصد دارد در اين تيم بماند.

کاکا که 30 ساله است در سال 2009 با انعقاد قراردادي به ارزش 56 ميليون پوند از ميلان به رئال پيوست با اين حال در سه سال گذشته فقط 49 بار در ترکيب اصلي اين تيم حضور داشته است.

در ماه ژانويه گزارش هايي به گوش رسيد مبني بر اينکه خوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، آماده است تا اين بازيکن را به يکي از دو تيم پاريسن ژرمن و منچستريونايتد انتقال دهد.

کاکا به روزنامه "گلوبو"گفت: هنوز ليگ به پايان نرسيده و براي همين در اين خصوص صحبتي انجام نشده است. هنوز سه سال ديگر با رئال قرارداد دارم و مي خواهم در اين تيم ادامه دهم.

وي در پايان گفت: مورينيو به من کمک کرده و اين شانس را در اختيارم گذاشته تا بازي کنم. نمي خواهم رئال مادريد را ترک کنم.

12. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

آقای گلی که پرید ولی مسلما با اون ترکیبی که مورینیو فرستاده بود ازین بهتر نمیشد
    بارسا شده بود همه برای یکی ولی تیم ما رونالدو تنها بود (حتی داور هم در آقای گلی مسی سهیم بود)
    عیب نداره بعدشم خود کریس گفت یه جفت کفش طلا خونمون داریم

[/
    گواردیولا:رئال قهرمان شد و دیگه دیره که داورا درست رفتار کنن
    واقعا که...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

واقعا که...
    اگه قرار بود داوری ها درست باشه اون 10 امتیاز نمیشد 4 امتیاز و بازی الکلاسیکو هم
    حساسیت شو از دست میداد چون رئال مادرید چه بازی رو میبرد چه میباخت قهرمان میشد
    درسته که پنالتی الان کاری واسه بارسا نمیکنه ولی واسه مسی که کفش طلا و رکورد های جاودانه رو میاره و خوشحالی افرادی مثل مزدک میرزایی و امثال اون رو میاره
    مورینیو بعد از الکلاسیکو گفت درصد مالکیت توپ مال شما پیروزی مال ما
    حالا هم میگیم کفش طلا و دو تا بازی 4 تا پنالتی واسه شما پیروزی و قهرمانی و رکورد 100 امتیازی(انشاالله) مال ما
    رونالدو هم خوب گفت: پارسال من کفش طلا رو گرفتم بارسا جام رو امسال بزار مسی کفش بگیره رئال مادرید هم به جام قهرمانی برسه
    برای من عنوان تیمی مهمتره

هر چی بود تموم شد
    Last edited by CRIS Joon CR7; 07-05-2012 at 21:40.

15. 15 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روووو رو برم!

17. 9 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو: کاري که من کردم باورکردني نيست

خوزه مورينيو با اشاره به قهرماني هايي که در انگليس، اسپانيا و ايتاليا به دست آورده است، گفت: کاري که من کردم، باورنکردني نيست.

اين مربي 49 ساله پرتغالي، چهارشنبه گذشته رئال مادريد را به سي و دومين قهرماني خود در رقابت هاي ''لاليگا''ي اسپانيا رساند تا اين تيم بعد از سه سال، جام قهرماني را از رقيب سرسختش يعني بارسلونا بگيرد.

مورينيو با اين قهرماني بعد از ''ارنست هاپل'' اتريشي، ''توميسلاو ايويچ'' کروات و ''جيواني تراپاتوني'' از ايتاليا، به چهارمين مربي تبديل شد که در چهار ليگ مختلف، تيمش را قهرمان مي کند.

مورينيو در اين باره به روزنامه اسپانيايي ABC گفت: تا کنون هيچ مربي نتوانسته در سه ليگ بزرگ انگليس، ايتاليا و اسپانيا قهرمان شود. اين يکي از آرزوهاي من بود که چه از نظر حرفه اي و چه از نظر شخصي باورنکردني است.

وي با اشاره به اينکه شکست بارسلونا هدف اولش نبوده است، خاطر نشان کرد: من هم از بارسلونا شکست خورده ام اما از اين شکست به اندازه باخت مقابل بايرن مونيخ در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ناراحت نشدم. ولي قهرماني در لاليگا براي بر هم زدن چرخه قهرماني هاي بارسلونا مهم بود.

مورينيو که تاييد کرده است در فصل آينده هم در رئال مادريد خواهد ماند، گفت: کريم بن زما و گونزالو ايگواين نيز مهاجمان تيم در فصل بعد خواهند بود. تيم به آنها نياز دارد و در هيچ صورتي حتي با پيشنهادهاي 40، 50 و 60 ميليون يورويي با فروش آنها موافقت نخواهد کرد.

اين مربي در مورد آينده حرفه اي خود بعد از رئال مادريد خاتمه داد: به محض اينکه کارش در رئال مادريد تمام شود، به يکي از ليگ هاي برتر دنيا مي رود.

19. 9 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •