آره بابا چنین قابلیتی داره بزارش رو bridge
با دو تا کامپیوتر بهش وصل شو
باید دو تا طرح adsl هم داشته باشی کانکشن رو می سازی وصل می شی به همین راحتی
من با همین روش هر شب با سرعت 600kb دانلود می کنم
آره بابا چنین قابلیتی داره بزارش رو bridge
با دو تا کامپیوتر بهش وصل شو
باید دو تا طرح adsl هم داشته باشی کانکشن رو می سازی وصل می شی به همین راحتی
من با همین روش هر شب با سرعت 600kb دانلود می کنم
راستی یه چیزی میگفتن که خطوط فیبر روی ۱.۵ بسته شده من الان از یکی از دوستام یوزر طلاییش را گرفتم راحت با ۲۵۰ دانلود میکرد!!!!!
جواب مارم بدین دیگه !
یک سوال دیگه : جلو طرح طلایی نوشته نصب و تحویل رایگان ! یعنی بفیه طرح ها پول میگیرن ؟
نخیر همینجوری واسه اینکه کاغد شون خالی نمونه چرت و پرت نوشتند.
هیچ هزینه ایی نداره.
نصب و تحویل رایگان![]()
سوالتون مبهمه.
شما بگو چه طرحی داری اول تا دوستان که طرح مشابه با شما رو دارند کمکت کنند.
600 تا ؟ یعنی هر کدوم 300 تا ؟
اون وقت چه طرحی ؟ چون طلایی که بیشتر از 250 تا نمیره !
دوست عزیز جلوی طرح طلایی نوشته 2 مگ یعنی میشه 256 کیلوبایت هر پهنایبادی را که نوشته او رن تقسیم بر ۸ بکنید سرعت بر حسب بایت بهتون داده میشه دلیل تفاوت قیمت هم سرعت هست!
دوستان من با اینترنت مخابرات با نرم افزار هایی مثل یاهو(فقط voice) و واتس اپ مشکل دارم کار نمیکنن ولی با اینترنت ایرانسل خیلی خوب کار میکنه برای شما هم اتفاق افتاده؟
سلام
الان چند روزی هست اینترنتم قطع و وصل میشه . فقظ چراغ انترنت خاموش میشه و بعد از چند دقیقه روشن میشه یا بعصی مواقع مودم رو که خاموش روشن کنم دوباره وصل میشه چراغ adsl همیشه روشن هست فقط چراغ اینترنت خاموش میشه مشکل رو به پشتیبانی گفتم چیزی نمیدونستن گفتن شایددددد از شبکه باشه یا مودمم رو روی حالت bridge بذارم مشکل حل بشه(خواستن یه چیزی بگن)
حالا مشکل من از کجاست؟
یه چیز دیگه هم هست که چراغ اینترنت همیشه چشمک میزنه هر ثانیه 3 بار حتی موقعی که سیستم خاموش هست اول فکر کردم ویروس یا چیزی دیگه هست که اینترنت دزدی میکنه ولی موقعی که سیستم خاموش هست یا مودم کابلش به کارت شبکه کامپیوترم وصل نیست باز هم چشمک میزنه . این مشکل با مشکل قبلی فکر کنم با هم شروع شدن.
این مشکل از کجاست؟
الان از وقتی که این طرح نقره ای رو گرفتم به سرورهای انلاین MW3 برای PS3 وصل نمیشه قبلا 512 نامحدود داشتم راحت وصل میشد کسی ان مشکل رو داشته ؟فکر کنم پینگم افتضاحه
Last edited by f_22; 13-06-2013 at 14:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)