[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا عکسارو فیلتر میکنه سایت ، بجای ----- ها u p.v a t a n d o w n l o a d بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا عکسارو فیلتر میکنه سایت ، بجای ----- ها u p.v a t a n d o w n l o a d بزارین
من منطورم اینجوری بود!
حالا شما این عکسهایی که گذاشتم رو با مال خودت چک کن ببین دقیقا همین گزینه هاست؟شاید هم ویندوز من فرق داشته
دوستان قیمت این لپ تاپ چنده ؟!!!!
ممنون
راستی نظرتون چیه درباره خریدش ! ارزششو داره ؟!
به خصوص تو اجرای بازی !!!
Last edited by bking; 04-09-2012 at 22:59.
HP Pavilion dv6-6090ee
مگه این مدل سطحش پایینه !!
اخه بودجه حدود 1800000 هست !!
آره همینه فقط اون گزینه آخر Ati ..... رو نداره !
سطحش پایین نیست.ولی خب مدلهای بالاتر HP هستند.سری 61xx و 6cxx و اخریش هم dv6t7000.سعی کن از سری 6cxx بگیری با این بودجه مثل 6c55 یا اگه تونستی 6c65 که این مدل تنها مدل fullhd هست اگه به دردت می خوره.قیمتش شاید یه کم بیشتر باشه.ولی جدیدترند.سری 6000 کمی قدیمی شده.ولی باز خوبه اگه اصرار داری
سلام دوستان
من واسه معماری و کارهای دقیق واسه این لپ تاپ موس بیسیم بگیرم بهتره یا سیمدار؟(بیسم رو خریدم الان ولی تا فردا میشه برم عوضش کنمفاخه بعد خرید که رسیدم خونه یکی از دوستا موسش خراب شد و منم شک کردم و بازش نکردم تا اینجا ازتون راهنمایی بگیرم!!)
فکر کنم a4tech مارک خوبی باشه دیگه؟الان بیسیم 45هست و سیمدار20 تومن
برام مصرف باتری و حساسیت در نگهداری مگرانیی ندارم و برام مهم نیست
فقط میخوام بعد چند وقت مشکل دار نشه،مثلا کند بشه و گیر کنه(تیکه تیکه حرکت کنه و..)
ممنون میشم اونایی که خریدن راهنمایی کنن
(پ.خ:در قسمت مشاوره خرید جوابی ندادند اصلا که اینجا مزاحم شدم!!)
ممنون
Last edited by salar_aziz; 17-09-2012 at 02:24.
a4tech موسهای خوبی داره.من سیمدارش رو دارم.فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد براش
a4tech موسهای خوبی داره.من سیمدارش رو دارم.فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد براش
بلاخره چیکار کنم؟برم عوض کنم سیمدار بخرم؟
دوستان دیگه نظرشون چیه؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)