مدل 64100 ال جی رو کافی دیدم. قیمتش هم حدود 4 تومن. مدلهایی که شما گفتین برای نشان دادن فیلم مزیت خاصی دارن که 64100 نداره؟
مدل 64100 ال جی رو کافی دیدم. قیمتش هم حدود 4 تومن. مدلهایی که شما گفتین برای نشان دادن فیلم مزیت خاصی دارن که 64100 نداره؟
با قول یکی از دوستان فک کنم این مدل 64100 من درآوردی باشه
گذشته از شوخی فکر کنم 64100 مثل 67100 پنل 100 هرتز داشته باشه ولی 76100 خوب پنل 200 هرتزی داره که به مراتب برای تصاویر سه بعدی مناسب تره.
دوستان کسی راجبه ارتباط با بلوتوث با تلویزیون LG SMART رو داره مدل تلویزیون بنده 32LM66900 هست کلیه اتصلات وایرلسی رو انجام دادم ولی بلوتوث رو نتونستم ضمنا هیچ گزینه بلوتوث روی تلویزیون ندیدم ولی بلوتوث داره
اگه عینکتون اکتیوه برای لتصال عینک و تلویزیونه
دوستان کسی کد بلوتوث LG SMART 32LM66900 رو داره؟ ضمنا چهار تا صفر جواب نمیده.
دوستان چرا تلوزیون سری LM از طریق USB نمیشه Firmware را آپدیت کرد ؟
من طبق آموزس میخوام تلوزیونمون رو که مدل LM 96000 هست را آپدیت کنم ولی وقتی فلش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته من دقیقا طبق آموزش سایت ال جی این کار کردم ولی نمیشه
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
بچه ها بهترین تنظیم عمق برای دیدن فیلم سه بعدی توی تلویزیون ال جی چی هست؟از من بهم ریخته
آقا خداوکیلی یکی بیاد این پخش زیر نویس و توی تلوزیون های اسمارت ال جی توضیح بده.من توی پوشه فیلم زیرنویسشو با فرمت srt قرار میدم بعد هر دو تا شو کپی میکنم توی فلش مموری بعد وصل میکنم به تلوزیون اما نه زیرنویس شناساییش میکنه نه اتوماتیک پخش میکنه.لطفا کمکم کنید .ورژن نرم افزار تلوزیون هم 4.10.9 هست تازه آپگرید کردم![]()
![]()
مدل؟
براحتی باید پخش کنه فقط زیر نویس باید هم نام فایل نیم فیلم باشه.
هر دو مقدار رو بذاز روی وسط....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)