شما اول از تو Device Manager مدل درایو و شماره Firmware رو در بیارید ، تو اون لینک من Firmware برای درایو ندیدم ، بهتره تو گوگل سرچ کنید همراه با مشخصاتی که گفتم
شما اول از تو Device Manager مدل درایو و شماره Firmware رو در بیارید ، تو اون لینک من Firmware برای درایو ندیدم ، بهتره تو گوگل سرچ کنید همراه با مشخصاتی که گفتم
نه
مثلا بعد از سه چهار ساعت روشن ماندن(کار زیادی ازش نمیکشم) سرعت فنش بسیار زیاد شد و یه صدایی ازش اومد
منم خاموش کردم
سلام. دوستانی که Dell Studio XPS 1340 دارن لطف کنن به من بگن باتریش چند ساعت Standby داره و چند ساعت کار میکنه؟ ماله من 6 Cell هستش و حدود سه ساعت و نیم standby داره و دو ساعت و نیم کار میکنه. این عادیه؟
سلام
آقا یک لب تاپ acer دارم تا update اخره Mcafee رو روش اینستال کردم restart داد بعد دیگه بالا نیومد. بعد از botable ارور میده.همون صفحه آبیهBad Sector)
اون نسخه از مک آفی خراب بوده ! من خودم رو یه سیستم نسخه 2009 توتال رو نصب کردم راحت و بدون مشکل![]()
تو device manager گشتم اما چیزی به اسمFirmware نبود
سلام
یه مشکلی برام پیش اومده امید وارم که دوستان بتونن کمک کنن
لپ تابم 5738zg
موقع کار کردن یهو سی پی یو تا 100 درصد استفاده می شه در حالی که برنامه ای در حال اجرا نیست ویندوز هم 7
ویندوز رو تو safe mod اجرا کردم این مشکل رو نداشت ویروس اسکن هم کردم چیزی پیدا نکرد
چی کا کنم مشکلش چیه
با سلام به دوستان
ویندوز ویستا لپ تاپم (sony fw45) رو عوض کردم و xp 32 بیتی نصب کردم . سرعت سیستم به شدت کم شده به طوری که فتوشاپ رو به سختی باز می کنه . به نظر دوستان علتی داره یا نصب ویندوز غیر اصلی باعث این مشکل شده ؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
اول اینکه باید XP Pro 64bit نصب میکردید روی این مدل
میتونه علت های زیادی داشته باشه ، اگه از همون اول ایراد داشته مشکل از ویندوز و نسخه ویندوز هست
این بستگی به برنامه هایی داره که در پنچره Process هستند و داخل رم اجرا شدند ، مشکلی نیست و عادی هست
برنامه ای در پس زمینه داره فعالیت میکنه و ناگهانی چرخه کاری پردازنده رو استفاده میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)