تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 555 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اعلامیه سامسونگ برای معرفی جدیدترین و قوی ترین محصول این شرکت

گروه خبری GSM: گروه تولیدکننده تلفن‌های همراه سامسونگ قصد دارد در تاریخ 29 آگوست در شهر نیویورک آمریکا کنفرانسی را با حضور رسانه‌های خبری برگزار کند تا طی آن یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند این شرکت معرفی شود.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، در دعوتنامه مربوط به این کنفرانس اعلام نشده که کدام یک از محصولات جدید معرفی خواهد شد، اما سامسونگ توضیح داده است که بهترین و قوی‌ترین گوشی هوشمند خود را در معرض دید عموم قرار خواهد داد.

برخی منابع خبری پیش‌بینی کرده‌اند که این گوشی پیشرفته و پرقدرت Galaxy S II خوهد بود. در تصویر مربوط به این کنفرانس نیز نام II آورده شده است که بر این اساس احتمال می‌رود این گوشی Galaxy S II باشد.

منابع خبری پیش‌بینی کرده‌اند که این گوشی هوشمند پردازنده دوهسته‌ای 1.5 گیگاهرتزی، دوربین دیجیتالی 8 مگاپیکسلی، نمایشگر چند-لمسی 4.5 اینچی و ... را در خود جا داده است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، سامسونگ در فصل دوم سال جاری میلادی موفق شد به عنوان دومین تولیدکننده برتر گوشی‌های هوشمند در دنیا برگزیده شود.
    .
    .
    .
    چه میکنه این سامی خبر خوبیه برای من چون اس 2 قدیمی ارزون میشه منم میگیرم.
    شایدم پول اومد دستم اس 2 اپدیت شده گرفتم
    اینو حتما برای کل کل با اپل زده
    نظرتون چیه؟
    دوستدار شما یاشار

2. 3 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان چندتا سوال دارم.
    1_پروفایل ها تو این گوشی کجا هستن؟! همین پروفایل ها که میشه هر کدوم رو مثلا" روی حالت زنگ یا ویبره یا... تنظیم کرد. اصلا" پروفایل داره این گوشی؟
    2_وقتی گوشی رو تو حالت Mass Storage وصل می کنم به PC دوتا درایو میاره که حجمشون صفره و هیچ کدوم رو هم باز نمی کنه! یعنی در واقع اصلا" حالت Mass Storage واسه من نمیاد! باید چیکار کنم؟(از هر 2روش هم برای اتصال توی حالت Mass Storage استفاده کردم)
    3_وقتی که می خوام یه عکس با کیفیت رو توی پشت زمینه گوشی(یا پشت زمینه در حالت قفل) قرار بدم مجبورم یه قسمت از عکس رو توی یه کادر انتخاب کنم و گوشی هم با زوم روی اون قسمت فقط اون تیکه رو واسه پشت زمینه انتخاب می کنه. این خیلی منو اذیت می کنه چون باعث میشه کیفیت عکس افت کنه! توی گوشی قبلی من که Wave بود اصلا" اینطور نبود! راهی وجود داره که بشه کل عکس رو گذاشت پشت زمینه؟!

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مهندس persiandroid گوشي هاي گارنتي دار جعبه سفارش اروپا هستن يا خاور ميانه و بعد گارانتي دار ها سالم هستن؟
    امروز فردا مي خوام سفارش بدم از اصفهان برام بفرستن چون تو شهر خودمون نيست
    عجله دارم

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مهندس persiandroid گوشي هاي گارنتي دار جعبه سفارش اروپا هستن يا خاور ميانه و بعد گارانتي دار ها سالم هستن؟
    عجله دارم
    بابا سفارش اروپا و چین و کره رو ول کنید
    مطمعن باشید همش یکیه و هیچ فرقی نداره ....

6. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

عجله دارم
    خودم دیروز هرچی تو بوشهر گشتم کره یا حداقل MAD BY SAMi که سفارش اروپا هم باشه پیدا نکردم و بیشتر چینی بود
    حتی دو تا از مغازه ها پلمپ گوشیو باز کردن تا ببینن چیه
    البته بعضی گارانتی دار ها که از قبل مونده بود ساخت کره بودن و خب گارانتی داراش طور رسمی عرضه شدن و سفارش خاورمیانه هستن البته یه سری گوشی هم بود که رو جعبه کلا عربی نوشته بود جالب اینجاست که یه برچسب روش زده بود که کیس سلیکونی داخلش هست و بارنگ های مختلف و اینا و ما حتی اون جعبه پلمپ رو که هم باز کردیم هیچی توش نبود.. به نظرم اگه میخوای بخری کل بازار رو بگرد تا خیالت راحت باشه شاید پیدا کردی

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

در ضمن یه پست در مورد usb otg این گوشی تو کلوپ سنسیشن نوشته بودم که با خوندن فروم های مختلف متوجه شدم و گفتم شاید اینجا بذارم به دوستان کمک کنه:

آخه اين اصلا ربطي به اوتيجي نداره، آخر کليپ ميگه که ما هر چي کيبورد وصل کرديم به گوشي جواب نداد، و گوشي مثل ان هشت نميتونه کيبورد رو ساپورت کته، اما به صورت وايرلس يه ست کيبورد و موس دل رو به گوشي وصل کرد و گفت به جاش اينطور ميشه! البته نميدونم دقيقا اينارو گفت يا نه! :دي ولي همچين چيزي بود. تو سايت جي اسم آرنا هم نوشته نميشه کيبورد و موس رو با يو اس بي وصل کرد! نوشته آن دي گوي سامسونگ ضعف زيادي تو ساپرت انواع يونيورسال باس داره
    و اينکه گفتم که به سنسيشن يه جوي استيک خيلي کامل بيسيم وصل کرده بود داشت باهاش موتو جيپي يا همچين چيزي بازي ميکرد!!!
    نه گالکسی اس 2 ضعف نداره این مشکل اندروید 2.3 هست که این قابلیت رو نداره و خود سامسونگ به جینجربرد این قابلیت رو اضافه کرده
    حتی گالکسی تب 10.1 هم این قابلیت رو داره و یه سری گوشی های اندرویدی دیگه
    قراره تو آیس کریم این قابلیت به صورت نیتو گذاشته بشه که اون موقع هم تعداد دستگاه هایی که ساپورت بکنن این قابلیت رو بیشتر میشه و هم اینکه درایور های بیشتری توی گوشی هست برای ساپورت وسیله های مختلف مثل جوی استیک و غیره
    مثلا الان گالکسی اس 2 همه ی موس ها رو نمیشناسه و خب باید صبر کرد تو آپدیت های بعدی
    چون بعضی موس ها شرتکات دارن یا میزان مصرف و چیز های دیگشون فرق داره
    و خب شما میتونین از موس های کم مصرف یا موس هاب لپ تاپ استفاده کنین
    مثلا این مدل موس مشکلی نداره و عالی جواب میده:
    fom-1330 - farassoo
    و میتونین از کیبرد های کم مصرف 100ma آمپری استفاده کنین البته خروجی گوشی همون 200ma هست
    بعضی مواقع هم اضافه کردن دستگاه اول به کابل بعد به گوشی مشگل برای بعضی از موس و کیبوردهای ساپورت نشده حل کرده

و برای هارد های اکسترنال یا وسایل دیگه پر مصرف که منبع تغذیه ندارن میتونین از هاب استفاده کنین
    حتی شما میتونین کابل گوشی های دیگه که با usb شارج میشن رو به گوشی بزنین و اون رو شارج کنین
    و یا مثلا میتونین گوشی رو به hdtv وصل کنین و با موس و کیبرد باهاش کار کنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الانم که کابل n8 توبازار 4-5 میشه و یکم اطرافشو سوهان بزنین حله چون SII از نوع microUSB-B هست اما N8 از نوع microUSB-A اما واسه hdmi فعلا نمیشه کاری کرد چون یه برد داره که آیسی SMD داره و الان کابله تو بازار قیمتش حدود 70 هست
    Last edited by PersiAndroid; 17-08-2011 at 15:29.

8. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره اين گوشي به احتمال كم فردا يا صد در صد شنبه ميرسه دستم اون مغازه اي كه سفارش دادم برام بياره اينجوري گفت ولي انشا ... كه فردا ميرسه بدون گارانتي و سفارش اروپا ولي ساخت كجاش معلوم نيست چون يارو ميگفت كره اي ها بيشتر ليبلن
    دوستان دعا كنيد فردا برسه چون نميتونم ديگه صبر كنم
    قربووون ههمتون

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من بین این انتخاب این گوشی و ایفون موندم !
    به سیستم عامل هیچکدوم هم کار نکردم!
    البته یه سری میگن صبر کن ایفون 5 بیاد نمی دونم چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من بین این انتخاب این گوشی و ایفون موندم !
    به سیستم عامل هیچکدوم هم کار نکردم!
    البته یه سری میگن صبر کن ایفون 5 بیاد نمی دونم چیکار کنم ؟
    صبر كردنا كه من اصلا پيشنهاد نمي كنم چون بعد دو هسته اي سوني اريكسون بعد دو هسته اي 1.5 htc و همينجوري هي مياد

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

خداحافظی سامسونگ، HTC و سونی اریکسون با سیستم عامل اندروید!

26/05/1390
    گروه خبری GSM: کارشناسان معتقدند گوگل با خرید واحد موبایل شرکت موتورولا عملاً شانس حضور در گوشی‌های ساخت شرکت‌های سامسونگ و اچ تی سی را از دست داده است.

به گزارش فارس، گوگل روز گذشته از برنامه خود برای خرید این واحد بزرگ تجاری با پرداخت ۱۲.۵ میلیارد دلار خبر داد. ناظران بازار می‌گویند این اقدام گوگل به مایکروسافت فرصت می‌دهد تا سامسونگ و اچ تی سی را برای استفاده از سیستم عامل ویندوز فون تحت فشار بگذارد.

این شرکت‌ها که پیش از این هم نگران انحصارطلبی تجاری گوگل بوده‌اند ممکن است با این اقدام گوگل وحشت زده شده و استفاده از سیستم عامل آندروید را در تولیداتشان کاهش دهند.

فرانسیسکو جرونیمو تحلیل گر موسسه آی دی سی معتقد است که اگر چه این قرارداد از نظر مالی به نفع موتورولا بوده اما ممکن است در درازمدت به ضرر گوگل تمام شود که رقبا را به شدت ترسانده است.

گوگل با عقد این قرارداد وارد رقابت مستقیم با شرکت‌های بزرگ سازنده گوشی مانند اچ تی سی، سامسونگ و سونی اریکسون شده و به همین علت این شرکت‌ها را به سمت استفاده از تولیدات مایکروسافت سوق می‌دهد که تنها سیستم عامل تولید می‌کند و بازگیر مهمی در حوزه سخت افزارهای همراه نیست.

12. این کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من يك گلگسي ٢ دارم با ايفون ٤ يا ipad2 عوض ميكنم ٠٩٣٢٩١٧١٥١٥
    عوض نکن که ضرر میکنه
    اپل هم شد گوشی؟

14. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

صبر كردنا كه من اصلا پيشنهاد نمي كنم چون بعد دو هسته اي سوني اريكسون بعد دو هسته اي 1.5 htc و همينجوري هي مياد
    از نظر سیست عامل و برنامه کدوم بهتره ؟
    من کسایی رو که ایفون دارند دیدم که توی گوشیشون برای هر چیزی یه برنامه دارن
    اما نمی دونم مشابه اون برای اندروید پیدا میشه یعنی برنامه های کدوم بیشتر و بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •