مهندس persiandroid گوشي هاي گارنتي دار جعبه سفارش اروپا هستن يا خاور ميانه و بعد گارانتي دار ها سالم هستن؟
.gif)
امروز فردا مي خوام سفارش بدم از اصفهان برام بفرستن چون تو شهر خودمون نيست
عجله دارم
خودم دیروز هرچی تو بوشهر گشتم کره یا حداقل MAD BY SAMi که سفارش اروپا هم باشه پیدا نکردم و بیشتر چینی بود
حتی دو تا از مغازه ها پلمپ گوشیو باز کردن تا ببینن چیه
البته بعضی گارانتی دار ها که از قبل مونده بود ساخت کره بودن و خب گارانتی داراش طور رسمی عرضه شدن و سفارش خاورمیانه هستن البته یه سری گوشی هم بود که رو جعبه کلا عربی نوشته بود جالب اینجاست که یه برچسب روش زده بود که کیس سلیکونی داخلش هست و بارنگ های مختلف و اینا و ما حتی اون جعبه پلمپ رو که هم باز کردیم هیچی توش نبود.. به نظرم اگه میخوای بخری کل بازار رو بگرد تا خیالت راحت باشه شاید پیدا کردی
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
در ضمن یه پست در مورد usb otg این گوشی تو کلوپ سنسیشن نوشته بودم که با خوندن فروم های مختلف متوجه شدم و گفتم شاید اینجا بذارم به دوستان کمک کنه:
آخه اين اصلا ربطي به اوتيجي نداره، آخر کليپ ميگه که ما هر چي کيبورد وصل کرديم به گوشي جواب نداد، و گوشي مثل ان هشت نميتونه کيبورد رو ساپورت کته، اما به صورت وايرلس يه ست کيبورد و موس دل رو به گوشي وصل کرد و گفت به جاش اينطور ميشه! البته نميدونم دقيقا اينارو گفت يا نه! :دي ولي همچين چيزي بود. تو سايت جي اسم آرنا هم نوشته نميشه کيبورد و موس رو با يو اس بي وصل کرد! نوشته آن دي گوي سامسونگ ضعف زيادي تو ساپرت انواع يونيورسال باس داره
و اينکه گفتم که به سنسيشن يه جوي استيک خيلي کامل بيسيم وصل کرده بود داشت باهاش موتو جيپي يا همچين چيزي بازي ميکرد!!!
نه گالکسی اس 2 ضعف نداره این مشکل اندروید 2.3 هست که این قابلیت رو نداره و خود سامسونگ به جینجربرد این قابلیت رو اضافه کرده
حتی گالکسی تب 10.1 هم این قابلیت رو داره و یه سری گوشی های اندرویدی دیگه
قراره تو آیس کریم این قابلیت به صورت نیتو گذاشته بشه که اون موقع هم تعداد دستگاه هایی که ساپورت بکنن این قابلیت رو بیشتر میشه و هم اینکه درایور های بیشتری توی گوشی هست برای ساپورت وسیله های مختلف مثل جوی استیک و غیره
مثلا الان گالکسی اس 2 همه ی موس ها رو نمیشناسه و خب باید صبر کرد تو آپدیت های بعدی
چون بعضی موس ها شرتکات دارن یا میزان مصرف و چیز های دیگشون فرق داره
و خب شما میتونین از موس های کم مصرف یا موس هاب لپ تاپ استفاده کنین
مثلا این مدل موس مشکلی نداره و عالی جواب میده:
fom-1330 - farassoo
و میتونین از کیبرد های کم مصرف 100ma آمپری استفاده کنین البته خروجی گوشی همون 200ma هست
بعضی مواقع هم اضافه کردن دستگاه اول به کابل بعد به گوشی مشگل برای بعضی از موس و کیبوردهای ساپورت نشده حل کرده
و برای هارد های اکسترنال یا وسایل دیگه پر مصرف که منبع تغذیه ندارن میتونین از هاب استفاده کنین
حتی شما میتونین کابل گوشی های دیگه که با usb شارج میشن رو به گوشی بزنین و اون رو شارج کنین
و یا مثلا میتونین گوشی رو به hdtv وصل کنین و با موس و کیبرد باهاش کار کنین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الانم که کابل n8 توبازار 4-5 میشه و یکم اطرافشو سوهان بزنین حله چون SII از نوع microUSB-B هست اما N8 از نوع microUSB-A اما واسه hdmi فعلا نمیشه کاری کرد چون یه برد داره که آیسی SMD داره و الان کابله تو بازار قیمتش حدود 70 هست