تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 335 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمالا شما داری Uncharted بازی میکنی فک کردی بتلفیلده...
    چه بهتر بود که ما رو راهنمایی میفرمودید بجای تیکه پرانی ...

جالب این که همین سوال رو که پرسیدم دو نفر متناقض جواب دادند ...

یکی میگفت باید سوار ون بشم ... یکی دیگه میگفت باید برم دنیال دو نفر همراهم ... ( درحالیکه اون دو نفر از کنار ون رد میشن )

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

با سلام :
    کسی مشکل فریز شدن بازی رو داره ؟ به چه شکل میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟
    ( توی هر مرحله بعد از 5 دقیقه بازی تصویر ثابت میشه و فقط با ctrl+alt+ del میتونم خارج بشم )
    ram :4
    cpu : AMD- x3 455 processor
    vga : gigabyte hd 4550 1gb ddr3

پچ جدید رو همراه کرک نصب کن+درایور گرافیک رو آپدیت کن
    در ضمن گرافیکت برای این بازی خیلی ضعیفه بر خلاف بقیه ی قطعات که خوبه

3. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

هیچ راهی نداره....جز آندرکلاک کردن ! من با همون فریز یه رب یه رب ....تمومش کردم!
    ایول داره

لا مصب انقدر گرافیک داره ادم حال می کنه

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خدایا این بازی چقد باگ داشت... روی مدال سال پیش و black opsرو سفید کرده بود: دی

اما انصافا عجب گرافیک نازی داشت...فکر نمیکردم نصب اون پک HD اینقدر گرافیک بازی رو ارتقا بده. یه جاهایی دهن آدم وا میموند. افکت ها و جلوه های نوری خیلی زیبا کار شده بودن که حس مستند گونه به بازی داده بودن. اما مثل بازی مدال افکت دید در شبش خیلی بچه گانه به نظر میرسید و من نمیدونم شبیه سازیه یه دید در شب چرا برای Diceیی ها اینقدر مشکله!!! کاری که سازنده های cod چارسال پیش به نحو احسنت انجام دادن.

داستانش هم کلیشه و مقوا بود: دی و تاثیر سری CoD بخصوص Black ops روی داستان سراهای بازی محسوس بود. اما روایت خوبی داشت... روند بازی هم خوب بود و به خوبی در انتهای بازی هیجان و سرعت به بازی تزریق شد.

گیم پلی هم خیلی شبیه به مدال آخری بود و به نظرم اسم بازی رو میذاشتن مدال 2 بهتر بود تا بتل سه...

مراحل هواپیمایی و گراد دادن و تانکش به لحاظ بصری و حس واقعی بودن نقص نداشتن اما هیجان یه بازی شوتر سینمایی رو هم نداشتن.
    اما مراحل تیراندازیه بازی هم سخت بودنشون حال داد هم شلوغ و پر زد و خورد بودنشون. تخریب پذیری هم عالی بود و خیلی چیزها نابود میشدن و هرجایی نمیشد سنگر بگیری...
    ---
    یه تفاوت دشمن ها توی این بازی و مدال سال قبل و سری cod اینه که دشمن ها انیمیشن جالبی واسه مردن ندارن و خیلی حال نمیکنی از کشتن دشمن بجز از نزدیک با وینچستر چون مثلا در cod بسته به جایی که به بدن دشمن تیر میزنی هم خون میزنه بیرون هم بدن طرف واکنش مناسبی نشون میده در پرت شدن یا افتادن. اما یه تفاوت دیگه اینه که توی این بازی دشمنا زیاد به تو نزدیک نبودن و دیدن و کشتنشون به آسونی بازی cod نیست و بعضی وقتها خیلی باید دقت کنی طرفو پیدا کنی و بزنیش و یه ایده جالب هم انداختن نور چراغ قوه هاشون توی چشمت بود که باعث سخت نشونه گیری کردن میشد که اینم از نکات مثبتش بود. در کل بخش کمپین بتل بیشتر شبیه یه شبیه سازه تا یه بازی شوتر سینمایی.
    ---

صداگذاری بازی معرکه بود و خیلی باش حال کردم. هم موزیک ها شاه بودن هم صداهای محیطی و اسلحه ها و وسایل نقلیه. فقط تنها ایرادش صداهای دشمنا بود که خیلی وقتها جملات بی ربطی میگفتن و مثلا طرف میگفت من میرم بالا یا من میرم پایین در صورتی که اون محل نه بالایی داش نه پایینی: دی .
    در کل باید اگفت به dice چون همیشه بازی هاش صداگذاری عالی داشتن. با هدست بازی کردن این بازی یا بهره گیری از یه سیستم صوتی استاندارد باعث میشه خیلی بیشتر توی جو بازی قرار بگیری و لذت وافری از نبردها ببری. ریزترین صداها مثل ریختن پوکه ها روی زمین یا صدای لباس سربازها و پوتین هاشون و... همه به وضوح و به موقع شنیده میشه.

یه ایراد بزرگ بازی هم عربی نوشتن سر در بعضی خیلی از مغازه ها در تهران بود که حرکت خیلی زشتی بود و از EA بعید نیست که این حرکتش عمدی بوده باشه. نوشته ها هم خیلی هاشون از چپ به راست و جدا بود اما از اونجایی که این بازیو واس ما نمیسازن و مخاطب اکثر فیلمها و بازی ها غربی ها هستن این مسئله مهم نیست. مثل این میمونه که توی یه بازی نوشته های چینی یا ژاپنی رو اشتباه بنویسن که خب خیلی ها اصلا نمیفهمن و اهمیتی نمیدن.

---
    از باگ هاش باس بیشتر بگم: دی
    از بدترین باگ هاش یکی جا موندنم پشت در بود! یه سری درو باس میکوبیدن با هم رد میشدیم خودشون از در رد شدن من موندم پشت در بعد یه دقیقه که دیگه میخواستم دوباره از چکپوینت بیام دوباره یکی از یارام از در رد شد بعد درو کوبید باز شد : دی

تو مرحله تانک هم بعد از نابودی مین ها به فاصله ی 5متر از تانکم علامت زدن دکمه B برای سوار شدن به تانک نمایان میشد که دیگه اندش بود. سوار تانک که میشد چون تانک توی جای خودش نبود کلی اینور اونور میکرد تا آخرم گیر میکرد میموند. دوبار از چکپوینت اومدم تا آخرم با سلام صلوات درومد چون بازم سرجاش نبود: دی

دیر یا زود دادن اچیومنت مراحل هم از ضایع کاریای سازنده های بازی بود که نشون میده بازی خیلی عجله ای آماده شده. بعضی وقتها با آغاز مرحله ی جدید اچیو ماموریت قبلی داده میشد بعضی وقتها هم جلوتر از تموم شدن ماموریت و سیاه شدن تصویر.

باگ کلا خیلی داشت و بعضی جاها آبجکتیو رو دیر میداد و سردرگمت میکرد یا چیزهای دیگه....
    ----

در کل بازی خوبی بود و کمپینش به نظرم 8 از 10 مناسبش باشه

6. 12 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هر جا که اون دو نفر دیگه رفتن توهم برو لازم نیست خودت تنهایی بری دنبالش .

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

تموم که نشده هنوز یکی دو مرحله ای فکر کنم مونده .
    دوست عزیز ممنون از راهنمائیت ولی اینجوری که شما میگی نیست!! اولآ که دو نفر نیست یه نفر شده چون یکیشون با آرپیچی کشته شده!! دومآ من دنبال یارم میرم ولی بعد 1 دقیقه میزنه mission failed, he escaped ... خواهشآ کسی که بازی کرده کمکم کنه..
    با تشکر

داره خودمونی میشه bhrouza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

پچ جدید رو همراه کرک نصب کن+درایور گرافیک رو آپدیت کن
    در ضمن گرافیکت برای این بازی خیلی ضعیفه بر خلاف بقیه ی قطعات که خوبه
    ممنون دوستِ عزیز
    لطفا اگه پچ یا آدرسش رو داری بده.
    حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آقای sam fisher نقد خیلی خوبی بود ..مرسی...اما این باگ های زیادی ک میگین ب نظرم مشکل از نسخه هاس...آخه واسه من خیلی کم باگ داش...

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

ایول داره

دیگه آدم (مخصوصا یه گیمر) ب بازی علاقه داشه باشه هرجوره شده بازیش میکنه !

10. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من بیشتر به خاطر صدا گذاریش بازی میکنم

12. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    یه خورده کنجکاو شدم
    این پک HD چیه؟
    میشه لینکشو بذارین؟؟؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیر یا زود دادن اچیومنت مراحل هم از ضایع کاریای سازنده های بازی بود که نشون میده بازی خیلی عجله ای آماده شده.
    انصافآ این رو منم موافقم!
    البته بازی سنگین بوده چه ساخت انیمیشن هاش چه صداگذاری و طراحی آبجکت ها و مراحلش...ولی باز دلیلی نداشت با این عجله و یه سری باگ ها که لطمه زد به عنوان BF3 .

این باگ های زیادی ک میگین ب نظرم مشکل از نسخه هاس...آخه واسه من خیلی کم باگ داش...
    واسه من 2 قسمت باگ مشاهده شد:(البته حرفت درسته و نسخه ها تفاوت دارن)
    -مرحله ای که با راننده روسی داریم تو شهر حرکت می کنیم(متآسفانه بعد از 3 بار رستارت چکپوینت کردن طرف مشاهده شد!)
    -یجا هم که زیر یه پل داشتیم میرفتیم این رفیقمون میرفت تو کاور بعد دیگه حرکت نمی کرد!(اینم با رستارت حل شد)

15. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •