ميشه يكي اينو دانلود كنه و يه جايه فارسي آپلود بكنش؟ مثلا تو picofile.com
ميشه يكي اينو دانلود كنه و يه جايه فارسي آپلود بكنش؟ مثلا تو picofile.com
ميشه با عكس نشون بدين فايل بيس كجاس؟ الان D:base رو كجا مياره ؟ !! ميشه اين آموزشو توي يه سايت ايراني آپلود كنين !
سلام دوستان
چطورمیتونم خودم کامیون بسازم
لینک نرم افزاری که برای ساخت ماشین گذاشته شده بود نشد دانلودش کنم
دوستان اگه کسی بلده راهنمائی کنید
من اکثرمدها را ریختم تو شاخه مد
چندتاشون اجرا شد
اما وقتی مدهای بیشتری گذاشتم اصلا بازی دیگه اجرا نشد
آدرس فایل بیس رو باید از اینجا مشخص کنی:
آموزش رو هم یه جای دیگه آپلود کردم:
راستی این picofile.com سایت جالبیه ممنون که معرفیش کردی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که توی عکس می بینید دارم روی اسکانیای t&t کار میکنم.
Last edited by nice 2000; 27-04-2012 at 15:20.
چطور میتونی مدل کامیون بسازی؟
سوالت خیلی کلیه: مدل رو میتونی با 3D MAX یا Zmodeler بسازی. بعد اون رو با Zmodeler وارد بازی میکنی.
آموزش رو هم یه جای دیگه آپلود کردم.
درضمن بعضی از مدلها با هم تداخل دارن. یعنی فایلهای داخل پوشه scs با هم هم اسم هستن.
Last edited by nice 2000; 27-04-2012 at 15:31.
اگه بخوایم به کامیون از این چراغای کوچیک چیه اسمش flair اضافه کنیم دقیقا باید چیکار کنیم ؟
صداهای بازی رو نمیشه دست کاری کرد ؟ من اومدم یه فایل صدا از ets رو با gts عوض کردم ولی نشد کار نکرد چطور میشه مود صدا ساخت ؟
Last edited by hamed30; 27-04-2012 at 17:31.
ميدوني که وقتي مدلي رو باز ميکني يه سري مکعب کوچيک که بهش ميگن: Dummy node هست.
بازي از روي اسم اين مکعب متوجه ميشه که به جاي اون تو بازي بايد چي رو بذاره مثلا: جاي چرخ. جاي راننده.جاي چسبيدن تريلر به کاميون. جاي خاک بلند شدن از زير چرخ و همين flare ها که شما ميگين.
يعني فقط با عوض کردن اسم اون مثلا چرخ تبديل به flare ميشه.
به اين پوشه توي فايل بيس برو: unit\hookup تمام دامي نودها اينجا بهش معرفي شدن.اونايي که اولشون با کلمه vehicle شروع ميشه همون فلار هاي ماشين ها هستند.مثلا: vehicle_orangel.sii
وقتي بازش کني اولش نوشته که: SiiNunit: flare_vehicle: flare.vehicle.orangel قسمت flare.vehicle.orangel
همون اسم معرف نود هستش اين اسم رو به نود بده مثلا: light_ol_1 [flare.vehicle.orangel] 1
نکته: وقتي که موس رو روي نود ببری اون فلش آبي رنگ قسمت جلوي نود هست.
: اسم معرف نود بايد توي قلاب باشه.
ميتوني يه بسته فلار دانلود کني و ازشون استفاده کني يا اديتشون کني بهد استفاده کني.
بجز فلارها يه سري آبجکت کوچک هستن که همون لامپ ماشينه که روي لامپه ومتريالش هم ضد نوره.ماشينهاي يورو تراک که توي ژزمن تراک هستن اينطورن مثلا: renault_magnum رو باز کن به بخش head_l_a نگاه کن.ميتوني از اينجور آبجکت ها براي لامپ هات بسازي لامپ ها رو طبيعي تر ميکنه.
راستی منم صداهاش رو تغیر دادم ولی اجرا نشده.
واي خسته شدم!!!![]()
Last edited by nice 2000; 27-04-2012 at 22:40.
سلام آقای نیس
من نرم افزار را دانلود کردم اما اصلا کادر آدرس بیس توش نیست
لطفا کمک کنید بگم باید چکارکنم
خیلی دوست دارم یه ماشین برای خودم ادیت کنم
ممنون میشم کمک کنید
من میخواهم یکی از ماشین های داخل جرمن تراک را ادیت کنم
مثلا یه ولو را
لطفاکمک کنید
مراحلشو برام یکم توضیح بدی ممنونت میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)