سلامنوشته شده توسط loomina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ادامه حرف دوستمون یکم کامل تر میکنم حرفشون رو.
شما حالت عادی فقط 300 تا قدرت حمل دارید.
این عدد با بالاتر بردن stamina وقتی لول اپ میشید به مقدار 5 تا اضافه میشه.
اگر میخواید ببینید چقدر وسایل دارید tab رو بزنید , گزینه ی items و بعد پایین سمت راست مقداری رو که جا دارید و مقدار وزن وسایلتون رو زده.
سعی کنید هر بار که میرید شهر وسایلی که به دردتون نمیخوره رو مثل weapon های کم قدرت تر و یا زره های کم قدرت تر رو بفروشید.
یا میتونید اگر خونه دارید اون هارو تو خونتون بزارید.
در ضمن همیشه یه potion of strength هم از مغازه alchemy بخرید , که بهتون 30 تا قدرت حمل بیشتر میده برای 300 ثانیه , که اگر کاری نداشته باشید و بخواید برگردید به شهر میتونید راحت تر برگردید و وسایل رو بفروشید.
پس بذارین یه چیز دیگه هم من اضافه کنم!!
یه سنگ جادویی هم هست steed stone که تو شمال غربی solitude هست که اگه اکتیو کنید 100 تا بهتون اضافه میکنه.
درضمن لباس هایی هم که میپوشید سنگینتون نمیکنه یعنی انگار که اصلا اون لباس همراتون نیست!
البته میتونید جادوی fortify carry weight رو هم با enchanter به لباساتون اضافه کنید.
لباس مخصوص thievs gulid هم حدود 20 30 تا اضافه میکنه.
با ring of hircine هم که تو یکی از ماموریت ها بدست میارید هم میشه گرگنما شد که فکر کنم بهتر از گرگنمای companion باشه.یه نکته رو من تصحیح کنم با اجازه.
وقتی عضو میشید میتونید انتخاب کنید که گرگ نما باشید یا نه , ولی اگر گرگنما شدید بعدا تو اخر کوئست ها میتونید اون خون گرگ رو از تنتون خارج کنید.
پس یعنی راه برای برگشت هم هست. ولی چیزی که هست فکر نمیکنم دیگه بعد از خلاص شدن از خون گرگنماتون بشه دوباره گرگنما شد.