شما باید اول فایل دانلودیتون رو اول با برنامه winrar و زدن کلیک راست بر روی فایل دانلود ی رو گزینه ی extract here رو بزنی سپس چند تا فایل ظاهر میشه که اونیکه از همه حجمش بیشتره اونو تو گوشیت کپی کن و سپس نصبش کنم فرمتش باید apk باشه
شما باید اول فایل دانلودیتون رو اول با برنامه winrar و زدن کلیک راست بر روی فایل دانلود ی رو گزینه ی extract here رو بزنی سپس چند تا فایل ظاهر میشه که اونیکه از همه حجمش بیشتره اونو تو گوشیت کپی کن و سپس نصبش کنم فرمتش باید apk باشه
فرشید عزیز
angry bird رو لز یه جای دیگه دانلود کن من دانلود کردم فقط فایل apk داره
شما فایل زیپو بریز تو گوشیت با فایل منجر rename کن پسوندشو apk کن درست میشه
اون عکس همون استخراج شده فایل دانلودی هستش.
از تاپیک زیر گرفتم.
خودش انگار .apk هستش
خودم دوباره پسوندشو .apk کنم بعد بریزم فکر کنم درست میشه!!!؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=483203
سلام دوست من اقا فرشید شما فایل apk اصلی رو بازش کردی یه مرحله برگرد عقب و سپس اونو بریز تو گوشیت اصلا نباید اینجا بیای زیادی اکستراکت کردی دوست من اینها همش محتویات داخل apk هستن
دوستان کسی راهی داره واسه انتقال برنامه ها به مموری دیگه تو حافظه نصب نشه؟یه پست بود خوندم اما نوشته بود باید روت بشه منم تا حالا روت نکردم گوشی تازه گرفتن سر در نمیارم
Last edited by silabs; 04-11-2011 at 18:49.
دوست عزیز بهترین راه شما اینه که بری تو این سایت و گوشیت رو رووت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد از رووت یه رام کاستوم رو گوشیت نصب کنی
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
سلام بچه ها گوشیم خراب شده زمانی که روشنش میکنم و موقع اومدن سونی اریکسون دیگه گیر میکنه و روشن نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید بعد از نصب cwm اینجوری شده؟
آقا یعنی بعد از روت گوشیم بالا نمیاد؟رام کاستوم شده چیه دیگه...یکی یه آموزش بذاره لطفا که تکه تکه نباشه
دوست من اون قسمت پایین مال گوشیه خودمه شما برو تو قسمت رووت این سایت خودتت همه چیزو میفهمی تازه بعد از روت هیچ مشکلی برای گوشیت پیش نمیاد تو میتونی بعد از رووت از طریق برنامه ایکس ریکاوری که تو سایت پایینی هست رو گوشیت نسخه غیر رسمی یا همون رام نصب کنی که مزایای بیشتری نسبت به ورژن حالایی موجود رو گوشیت داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
سلام بچه ها گوشیم خراب شده زمانی که روشنش میکنم و موقع اومدن سونی اریکسون دیگه گیر میکنه و روشن نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید بعد از نصب cwm اینجوری شده؟ ایکس ریکاوری هم بالا نمیاره کمک
Last edited by adel.alizadeh1994; 04-11-2011 at 19:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)