[QUOTE=anjel1985;6661676]میشه بگین چی کار کنم وقتی گوشی رو به کامپیوتر میزنم شارژ نشه؟[/QUOTE
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا! کمک!!!!![]()
[QUOTE=anjel1985;6661676]میشه بگین چی کار کنم وقتی گوشی رو به کامپیوتر میزنم شارژ نشه؟[/QUOTE
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا! کمک!!!!![]()
پک معمولی باید مموری 8گیگ کلاس 4 ، محافظ lcd ، کابل usb ، باطری 1500 Li-Po و شارژر داشته باشه ولی در فول پک این گوشی علاوه بر موارد موجود در پک معمولی ، کابل hdmi و کیف هم داره
Last edited by ramintab; 29-11-2011 at 09:33.
سلام دوستان
بنده وارد برنامه جی میل (که به طور پیشفرض روی همه گوشی های ارک نصب هستش) شدم و اکانتم رو وارد کردم (نام ایمیل و پسورد) حالا هر بار که وارد این برنامه میشم بدون پرسیدن رمز و یوزر وارد ایمیل میشه و حتی اگه اینترنت هم قطع بشم بازم به صورت آفلاین وارد میشه و من نمی خوام ایمیلم رو کسی چک کنه و می خواستم اکانتی که ساختم در برنامه رو پاک کنم به من ارور داد و گفت غیر قابل حذف هستش مگر اینه ریست فکتوری کنید و اگه این کار رو هم انجام بدید تمام اطلاعات گوشی پاک میشه!!! راه حل دیگه چیه لطفا کمک کنید حداقل sing out هم نداره که هر کی بخواد وارد بشه ازش پسورد بخواد!!!!!
از این برنامه لطفاً لینک بدید
بفرمایید
ColorNote V3.6.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب من فکر کنم کلا از گوشیم پاش کردم
برای همین نمیتونم برم و تست کنم
ولی شما میتونین لاگوت کرده و یا با یه ای دی دیگه ساین بشین
موقع وارد کردن یوزر پس فکر کنم تیکی داره که بزنی دیگه پسورد نمیپرسه
این تیکو نباید بزنی
البته یادم نیست دقیقا ولی باید اینجوری باشه
این ایسکریم ساندویچ ظاهرا برای گالاکسی اس اومده آره ؟
دوستم اس ال را اپدیت کرد
ولی میگه از محیطش خوشش نیومده اصلا
تاچ ویز نداره
و یه محیط داره که خوشش نیومده
تو سونی اریکسون هم که ظاهرا از محیط اصلی اندروئید 4 استفاده خواهد شد
با این حساب کمی غم انگیز خواهد بود
واسه اس2 تازه 2.3.6 اومده اونوقت واسه اس ال آیس کریم؟
من دیروز از یکی دوستان یک کابل otg گرفتم و فلشم را بهش وصل کردم ولی گوشی هیچ عکس العملی نشان نداد . تنظیم خاصی داره ؟ البته روی s2 خودش وصل می شد.
سلام
اگه فرق بین arc ,arcs فقط سی پی یو هست همون arc بخرم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)