تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 416 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان كي ميتونه تاريخ دقيق دوتا بازي رئال و بارسا رو بده هم برگشت هم كوپا
    Nov 29, 2010
    La Liga
    Barcelona 5-0 Real Madrid

Apr 17, 2011
    La Liga
    Real Madrid - Barcelona

Apr 20, 2011
    Copa del Rey
    Barcelona - Real Madrid

سلام

دوستان ال کلاسیکو کی هست؟

رونالدو میرسه؟
    بعد همین بازی های ملی خوب میشه. هر کی ندونه فکر میکنه چند گل و پاس گل جلوی بارسلونا داره!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آبیدال از بیمارستان مرخص شد

اریک آبیدال ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا پس از عمل جراحی ای که بر روی کبدش انجام داد، از بیمارستان مرخص شد

سایت گل- اریک آبیدال، ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا پس از عمل جراحی ای که برای برداشتن تومور کبدش انجام داد، از بیمارستان مرخص شد و اکنون در خانه روزهای بهبودش را پشت سر می گذارد.

او هفته گذشته توموری که بر روی کبدش قرار داشت را طی یک عمل جراحی، برداشت.

این ستاره 31 ساله بعد از حدود 4 هفته به تمرینات تیم بازخواهد گشت.

باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه ای رسمی اعلام کرد:« این بازیکن شب گذشته از بیمارستان مرخص شد و در خانه به استراحت می پردازد. مراحل بهبود بعد از عمل جراحی به خوبی در حال انجام است و هیچ مشکلی وجود ندارد.»

آبیدال در 22 بازی رقابتهای لالیگا در این فصل برای بارسا به میدان رفته و 7 بازی هم در اروپا برگزار کرده. قرارداد او با تیم کاتالان تا سال 2012 اعتبار دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/25

Abidal back home after surgery

The player was discharged from hospital yesterday afternoon and is now resting at home. The post operation process has been satisfactory in all aspects and no complications have occurred.”
    will continue his recovery at home and it is estimated that he will be able to begin physical exercise in four weeks’ time and then later to rejoin the squad training sessions.
    کامل:

کد:
    March 24, 2011

پی نوشت: ها؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    25.03.2011

ABIDAL IS AT HOME

Successful recovering.

May: In four weeks he will be able to do exercise

June: He will be able to join his team mates in trainings

July: He will play during the pre-season

The king of the ball becomes 100. Xavi will go down in the Spanish nationa team’s history by playing his 100th match with the national team. Today he will play along Piqué, Busquets, Iniesta and Villa

Basket Barça: Obliged to win in Athenas.

کد:
    March 25, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    25.03.2011

100

XAVI’S TIME

Barça’s and La Roja’s brain will play today his 100th match

“I’m happy and I feel capable to play many more” assured the midfielder.

A thousand of compliments for the crack

کد:
    March 25, 2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Nov 29, 2010
    La Liga
    Barcelona 5-0 Real Madrid

Apr 17, 2011
    La Liga
    Real Madrid - Barcelona

Apr 20, 2011
    Copa del Rey
    Barcelona - Real Madrid

بعد همین بازی های ملی خوب میشه. هر کی ندونه فکر میکنه چند گل و پاس گل جلوی بارسلونا داره!
    این یه پست رو باید قاب گرفت زد سر در تاپیک که طرفدارای سایر تیمها حساب کار بیاد دستشون...آفرین

طرف تاریخ بازیهایی که در پیشه رو می پرسه آقا تاریخ بازی قبلی رو می زنه و حتما هم باید بزنه 5-0!! چقدر چیپ آخه؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورينيو: "آينده من رئال مادريد است"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

"من احساس ميکنم همه از اينکه در اينجا کار مي کنيم خوشحاليم"

در مراسم معرفي ويدئوي آموزش مربيگري براي کودکان ، خوزه مورينيو با خبرنگاران مصاحبه ايي انجام داد.

"ما در حال حاظر نمي توانيم زياد تمرين کنيم چون ما فقط 5 بازيکن در اختيار داريم. متوقف شدن ليگ براي من زياد است چون من دوست دارم هر هفته بازي داشته باشيم. چيزي که من کم دارم اين است که اکنون نمي توانيم بازي کنيم."

"تعطیلی در 2-3 آوریل چیزی است که تیم ها و فدراسیون تصمیم گرفته اند. ما حرفه ایی ها کاری را که باید انجام بدهیم را انجام میدهیم. ما باید 38 بازی در لیگ انجام بدهیم چه با تعطیلی چه بی تعطیلی. ما بدون هیچ نگرانی و هیجانی منتظر تصمیم نهایی هستیم."

"ما می دانستیم که وقتی کریستیانو رونالدو به پرتغال رفت و از اون آزمایش گرفتند مربی و مسئولان پرتغال به همان نتیجه که ما در مادرید رسیدیم میرسند. این بسیار روشن بود. من امیدوارم که بتواند خودش را برای بازی با تاتنهام آماده کند. ما همه بر این باوریم که او میتواند. او می توانند مانند بازی با لیون بازگردد و به تیم کمک کند."

"گونزالو هیگواین امروز برای اولین بار در بازی تمرینی مقابل کاستیا شرکت کرد. من از او استفاده کردم تا هر دو طرف یازده نفر بشوند. او 60 دقیقه بازی کرد. هر نیمه 30 دقیقه بود. او کاملا آماده نیست ، اما به خوبی میتواند راه برود. من نمیدانم که آیا او برای بازی مقابل اسپورتیگ آماده خواهد شد یا خیر ، اما او به زودی آماده میشود اگر هم نشود ، ما بعدا ازش او استفاده میکنیم. هنوز بازی های مهم زیادی تا پایان فصل مانده است."

"من آرزو دارم روزی به انگلستان بازگردم و هرگز این را مخفی نمی کنم. اما سه سال از قرارداد من باقی مانده است و من دوست دارم که تمام آن را سپری کنم و با کار سختم مسئولان باشگاه ، هواداران و بازیکنان را خوشحال کنم. اگر من بتوانم این کار را انجام بدهم تمام این سه سال را در اینجا خواهم ماند شایدم هم قرارداد جدیدی امضا کنم. فعلا من احساس میکنم که همه ما از اینکه در اینجا کار می کنیم خوشحالیم. رئال مادرید آینده من است."

کد:
    مسابقه تمرینی در برابر رئال مادرید C

هیگواین 60 دقیقه بازی کرد ، دو گل زد و یک پاس گل داد

با غایبین بسیار زیاد به خاطر بازی های ملی ، رئال مادرید دومین جلسه تمرینش را در این هفته در والدبباس انجام داد تا خودش را برای بازی با اسپورتیگ خیخون آماده کند. جسله تمرین پنجشنبه با یک بازی تمرینی در برابر رئال مادرید C همراه بود. گونزالو هیگواین در این بازی دوباره بر رو چمن بازی کرد و چند گل هم زد. گاگو هم جدا از بقیه به تمرین پرداخت و کاکا و رونالدو هم در خانه هایشان ماندند.

آدان ، دودک ، گرانرو ، پدرو لئون ، لاس ، آدبایور و هیگواین در تمام 60 دقیقه از بازی حضور داشتند. در حالی که دودک با مربی دروازه بان ها جداگانه تمرین میکرد ، آدان برای تیم اول درون دروازه قرار گرفت. تانو ، سوارز ، پولِی ، کاپوته و مارک نیز در تیم اول بودند. اولین گل بازی را گونزالو هیگواین به ثمر رساند سپس یک پاس به آدبایور داد تا او گل دوم را بزند. پیش از پایان نیمه اول مارک به اشتباه دروازه تیم خودش را باز کرد تا حساب کار 2-1 شود.

در نیمه دوم اکسپوسیتو جایگزین کاپوتی و دودک جایگزین آدان شد. در این نیمه چهار گل به ثمر رسید. ابتدا اوسکار پلانو بازی را به تساوی کشاند. سپس لوکاس حساب کار را 3-2 کرد. و بعد دوباره هیگواین روی پاس فرناندو گلزنی کرد اما در آخر لوپز از روی نقطه ی پنالتی گلزنی کرد تا بازی با حساب 4-3 به نفع آکادمی پایان یابد.

کد:
    پیراهن طلایی رئال مادرید

پیراهنهای طلایی رئال مادرید برای فصل آینده.رئال مادرید انتظار دارد که سال دوم حضور مورینیو بر روی نیمکت این تیم سرشار از موفقیت باشد و چه چیزی بهتر از پوشیدن پیراهنی با رنگ تیم برنده(طلایی).

پیراهن جدید در سال آینده دارای آستین های سه خطِ راه راه با رنگ طلایی هستند و تنها مسئله ای که باید درباره آن تصمیم بگیرند این است که آیا اسپانسر تیم موافق این طرح خواهد بود یا باید طبق معمول از رنگ سیاه استفاده کنند.

این طرح،آخرین طرح پیشنهادی برای پیراهن رئال مادرید است که در حال حاضر موافقت خود را با طرحهای دقیق و ظریف این پیراهن اعلام کرده اند.همچنین به نظر میرسد که پیراهن دوم تیم همچنان به رنگ سیاه باشد که رنگ طلایی به آن اضافه میشود.

مانند هشتمین قهرمانی
    رئال مادرید خاطره بدی از چنین طرح مشابهی ندارد.آخرین بار که از پیراهنی مشابه این طرح استفاده شد که فصل 1999/2000 برمیگردد که رئال مادرید در آن سال در پاریس،والسنیا را شکست داد.در آن زمان که رئال مادرید هشتمین قهرمانیش در اروپا را به دست آورد پیراهنهای سیاه پوشیده بود اما با خطوط راه راهی که بسیار شبیه به طرح پیراهن فصل آینده است.شاید چیزی بسیار مایل به رنگ زرد اما با طراحی مشابه.

کد:
    از وقتی که مورینیو رفته لیگ بی مزه شده است - هری ردنپ

هری ردنپ 64 ساله به تعریف و تمجید از مورینیو پرداخت...

سرمربی 64 ساله ی تاتنهام ، هری ردنپ طی صحبت هایی عنوان کرد که از وقتی که مورینیو از لیگ انگلیس رفته ، از کیفیت این لیگ کاسته شده است.

هری ردنپ در مصاحبه ای به The Sun گفت:

"شخصیت بزرگ او کاملا با علاقه ای که ما به فوتبال داریم همخوانی داشت.به نظر من از وقتی که مورینیو چلسی و لیگ انگلیس را ترک کرده این لیگ کیفیتش را از دست داده است.اگر قرار باشد روزی برگردد باید با آغوشی باز پذیرای او باشیم."

"احترام زیادی برای مورینیو قائل هستیم. چه کسی واقعا فکر این را میتواند بکند که مورینیو مربی بدی است؟! اگر هم چنین فکری کند یا از روی حسودی است یا اینکه خودش را گول میزند.میتوانم حدس بزنم که مورینیو وارث آلکس فرگوسن خواهد بود."

کد:
    این فصل نباید بدون جام تمام شود - ایکر کاسیاس

ایکر کاسیاس کاپیتان رئال مادرید عنوان کرد تا الان نمره ی آنها 9 از 10 است و اگر میخواهند 10 از 10 بگیرند باید این فصل را با جام تمام کنند.

دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید ، ایکر کاسیاس عنوان کرد که در صورتی تلاش های این فصل رئال مادرید ارزشمند خواهد بود که فصل را با جام تمام کنند.

ایکر کاسیاس در مصاحبه ای به Marca گفت:

"تا الان به عملکردی که در این فصل داشتیم از 10 نمره 9 میدهم اما اگر میخواهیم نمره ی کامل را بگیریم حتما باید این فصل را با جام به پایان برسانیم."

ایکر کاسیاس در مورد رویارویی با تاتنهام در لیگ قهرمانان اروپا هم گفت:

"از آن ها میترسم ، آن ها میلان را حذف کردند و به همین دلیل به آن ها احترام میگذاریم."

کد:
    بارسلونا بهترین است اما من در یوونتوس خواهم ماند - فلیپه ملو

هافبک برزیلی باشگاه یوونتوس ، فلیپه ملو عنوان کرد که بارسلونا بهترین تیم حال حاضر جهان است اما او میخواهد که در یوونتوس به فوتبال خود ادامه دهد.

فلیپه ملو در سال 2009 از باشگاه فیورنتینا به یوونتوس منتقل شد اما در فصل اول حضورش در یووه نتوانست انتظارات را برآورده کند اما با عملکردی که در این فصل از خود به نمایش گذاشته وارد لیست خرید باشگاه های رئال مادرید و سویا شده است.

ملو عنوان کرد که در یوونتوس خوشحال است:

"به نظر من بارسلونا بهترین تیم حال حاضر جهان است اما خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید را خیلی دوست دارم و به همین دلیل معتقدم که رئال مادرید به همراه مورینیو در فصل بعد حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.اینکه تیم های بزرگ به من علاقه مند هستند خیلی خوب است و احساس غرور میکنم اما من الان هم در یک باشگاه بزرگ توپ میزنم و میخواهم در همینجا بمانم."

ملو در مورد مسی هم به سایت رسمی باشگاه یوونتوس گفت:

"فکر میکنم که مسی با فاصله ی خیلی زیاد بهترین بازیکن جهان است ، او میتواند سالی 40 گل به ثمر برساند که کار بسیار بزرگی است."

هم اکنون باشگاه یوونتوس در رده ی هفتم سری آ قرار دارد و برای اینکه بتواند فصل بعد در لیگ اروپا شرکت کند میجنگد.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میتوان تغییر کرد و بنزما هم بهترین مثال برای این تغییر است - بویان کرکیچ

بویان کرکیچ عنوان کرد که تغییر کردن ممکن است و برای گفته ی خودش بنزما را بهترین مثال عنوان کرد...

تغییر ناگهانی کریم بنزما و عملکرد عالی او در چند هفته ی اخیر برای رئال مادرید به بویان کرکیچ اعتماد به نفس داده است.

ستاره ی جوان بارسلونا در مصاحبه ای به Sport گفت:

"عمکلرد اخیر بنزما و بازی های عالی او در چندوقت اخیر به من انگیزه میدهد ، میگفتند که او در ژانویه خواهد رفت اما الان میگویند که یک گلزن تمام عیار است و این به من انگیزه و قدرت میدهد.همیشه گل هایی زده ام و به گل زدن ادامه خواهم داد."

کرکیچ عنوان کرد که میخواهد در بارسلونا بماند:

"هدف من این است که در این فصل بهترین آن چیزی که از دستم بر می آید را برای بارسلونا انجام دهم ، در اواخر فصل قبل سرنوشت من تغییر کرد و بیشتر بازی به من رسید و این فصل هم ممکن این اتفاق دوباره رخ دهد.برای ماندن در بارسا و موفقیت در این باشگاه حاضرم.من از همین الان در بهترین باشگاه جهان بازی میکنم."

کد:
    در های میلان همیشه بر روی کاکا باز است - آلکساندر پاتو

مهاجم باشگاه آث میلان ، آلکساندر پاتو عنوان کرد که دوست دارد همیتی سایق و هموطن خود یعنی کاکا را دوباره در میلان ببیند.

ستاره ی برزیلی باشگاه میلان آلکساندر پاتو عنوان کرد که دیدن دوباره ی کاکا در میلان که گفته میشود از رئال مادرید جدا خواهد شد، بسیار خوشحال خواهد شد.

کاکا فصل قبل به رئال مادرید پیوست و به دلیل مصدومیت های گوناگون و عملکرد فوق العاده ی مسوت اوزیل نتوانست آنطور که باید و شاید انتظارات را در مادرید برآورده کند و گفته میشود که او از رئال مادرید جدا خواهد شد و آلکساندر پاتو همتیمی سابق کاکا در میلان و هموطن او در رابطه با این موضوع به SkySport گفت:

"خیلی دوست دارم که کاکا را دوباره در میلان ببینم ، اگر بخواهد روزی برگردد از او با آغوشی باز پذیرایی خواهیم کرد."

پاتو در این فصل در سری آ توانست در 19 بازی ، 11 گل به ثمر برساند و کاکا هم در رئال مادرید 8 بازی تاکنون انجام داده و توانسته 2 گل به ثمر برساند و 2 پاس گل هم بدهد.

کد:
    نانی امیدوار در پر کردن جای رونالدو در تیم ملی پرتغال

نانی مطمئن است که در مقابل تیم ملی شیلی در روز شنبه خوب ظاهر خواهد شد...

وینگر باشگاه منچستر یونایتد ، نانی مطمئن است به همراه تیم ملی پرتغال در نبود رونالدو میتواند بهترین عملکرد خود را در بازی دوستانه ی شنبه عصر مقابل تیم ملی شیلی به نمایش بگذارد.

نانی 24 ساله به همراه منچستر یونایتد هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان اروپا روز های خوبی را سپری میکند و نشان میدهد که به خوبی توانسته جای رونالدو را در ترکیب شیاطین قرمز پر کند.

رونالدو هم اکنون در مادرید است و به دلیل مصدومیت از ناحیه ی عضله ی همسترینگ پای چپ نمیتواند تیم ملی کشورش را در مقابل تیم های ملی شیلی و فنلاند همراهی کند و نانی مطمئن است که میتواند وظیفه ی سپرده شده به او را به خوبی انجام داده و جای خالی رونالدو را پر کند.

نانی در مصاحبه ای به Fifa.Com گفت:

"من فکر میکنم که در این فصل برای تیم ملی کشورم خوب کار کرده ام و امیدوارم که بهتر از این را هم انجام دهم و الان بهترین زمان برای این کار است."

تیم ملی شیلی حریف تیم ملی پرتغال بعد از باخت 2-1 به تیم ملی اوکراین در ماه دسامبر به این طرف هیچ باختی را تجربه نکرده است.

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر کی ندونه فکر میکنه چند گل و پاس گل جلوی بارسلونا داره!
    براي الكلاسيكو ها بود و نبودش مهم نيست و فكراي ديگه اي ميشه كرد ، ساير بازيها كه خوب كار ميكنه نياز هست.

ويرايش : الكلاسيكوها
    Last edited by Ezel; 25-03-2011 at 19:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرخص شدن ابیدال به اندازه ای خوشحالم کرد که شاید قهرمانی بارسلونا انقدر خوشحالم نکنه....!!!
    با تمام وجود برای این ورزشکار و این ستاره فوتبال اروپا ارزوی سلامتی دارم!!!
    امید وارم مثل گذشته بتونه برگرده به فوتبال و باز هم خوش بدرخشه!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

او هفته گذشته توموری که بر روی کبدش قرار داشت را طی یک عمل جراحی، برداشت.

این ستاره 31 ساله بعد از حدود 4 هفته به تمرینات تیم بازخواهد گشت.
    خب يه تشكر ويژه از خدا
    و يه دست مريزاد به آبيدال كه آمادگيش بر بيماري هم غلبه كرد
    مثله اينكه خوش خيم بوده
    واقعا خوشحال شدم

پي نوشت منم طبيعتا:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لاس: "از اینکه اینجا هستم خوشحالم و می خواهم به رئال کمک کنم تا عناوین مختلف را ببرد"

"آوریل تست خوبی برای ما خواهد بود ، ما می خواهیم چهره خودمان را در برابر بارسلونا عوض کنیم"

لاس بعد از تمرین امروز با مطبوعات به مصاحبه پرداخت. او گفت از اینکه در اینجا است بسیار خوشحال است و میخواهد تمام تلاشش را انجام دهد که رئال مادرید بتواند در فینال کوپا دل ری بارسلونا را شکست دهد.

"ما درباره بازی های بسیار مهمی صحبت میکنیم. آوریل تست خوبی برای ما خواهد بود ، ما می خواهیم چهره خودمان را در برابر بارسلونا عوض کنیم"

"من خوشحالم ، حتی بیشتر از گذشته. من اینجا هیچ مشکلی با هیچکس ندارم و میخواهم به تیمم کمک کنم تا عناوین زیادی را ببرد."

"هیگواین خوب است. او بازیکن خیلی خوبی برای تیم است و من امیدوارم بتواند به زودی به میادین بازگردد. او خیلی خوشحال است و به نظر نمیرسد که دیگر هیچ مشکل فیزیکی داشته باشد."

"ما میتوانیم همه عناوین را ببریم ، ما باید مبارزه کنیم و همین راه را ادامه دهیم."

"من دو سال و نیم است که در اینجا هستم ، پس این طبیعی است که بتوانم اسپانیایی صحبت کنم. من میفهمم که مردم چه می گویند."

کد:
    گرانرو: "ما مورینیو را می خواهیم و او اینجا خوشحال است"

"ما او را متقاعد خواهیم کرد که مدت زیادی با تیم بماند چون امسال ، سال موفقی برای ما و او بوده است"

استبان گرانرو راحب مسائل تیم با خبرنگاران مصاحبه ایی انجام داد.

"هرچی که کاپیتان می گوید درست است. او نمره 9 را برای نمایش ما در نظر می گیرد ، پس ما در مسیر درستی هستیم."

"ما میخواهیم مورینیو بماند. ما همه این را میخواهیم. این یک کشتی است که ما همه باهم سوار آن هستیم و پارو میزنیم ، که مربی آن را هدایت میکند. ما می خواهیم مربی در اینجا خوشحال باشد. ما او را متقاعد می کنیم که مدت زیادی را در این جا بماند چون ما با او سال موفق را پشت سره گذاشته ایم."

"طبق برنامه ها تصمیم گرفته شده که ما در کمتر از یک هفته دو ال کلاسیکو برگزار کنیم. این وظیفه ماست که سعی کنیم هر دو بازی را ببریم. آن بازی ها دو بازی تعیین کننده برای دو عنوان قهرمانی است و ما باید استعداد خود را به همگان نشان دهیم. با این حال هنوز زود است که در مورد بازی با برسلونا حرف بزنیم چون هنوز بازی های تقریبا مهم تر دیگه ایی از بازی با بارسلونا مانده است که باید انجام دهیم."

"24 بازیکن در تیم وجود دارد و مربی است که تصمیم میگیرد چه کسانی بازی کنند. بعضی ها از رسانه ها از درباره بازی کردن یا نکردن من در زمین صحبت میکنند که من با آن موافق نیستم. به نظره در تیم بازیکنان شایسته زیادی حضور دارد. کار من این است که با کار سخت و تمرین خودم را آماده نگه دارم تا هر وقت مربی و تیم به من نیاز پیدا کرد از من استفاده کند. مربی است که بازیکن را انتخاب می کند ، و او همیشه بهترین و صحیح ترین را انتخاب می کند."

"گونزالو هیگواین بعد از عمل جراحیِ بسیار خطرناکش و دوری طولانی مدتش از میادین اکنون فرم فوق العاده ایی دارد. ریکاوریِ سریع او همه مارا شگفت زده کرده است. او از نظر روانی بسیار قوی و آماده است و احساس درد نیز نمی کند. او بازیکن بسیار مهمی است و ما انتظار داریم که او به زودی بازگردد و در باقی فصل به ما کمک کند."

"تعطیلی در 2 و 3 آوریل چیزی است که فدراسیون و باشگاه ها مجبور به انجام آن هستند. رئال مادرید نظرش را بیان کرد و بازیکنان باید آن را اجرا کنند."

"بعضی مواقع سخت است که فکر کنیم ما می توانیم قهرمان لیگ شویم و آن موقع ریکاوری برای بازی بعدی سخت خواهد بود. این حق طبیعی ما است که بتوانیم جمعه بازی کنیم تا برای بازی سه شنبه در اروپا آماده باشیم. اما اگر هر زمانی بازی کنیم ما باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا مثل همیشه باشیم. مورینیو برای ما میجنگد که ما در وضعیت بهتری باشیم. ما هم باید همین کار را انجام دهیم."

کد:
    کاسیاس: "اسپانیا جاه طلب است و میخواهد یورو 2012 را ببرد"

دروازه بان تیم ملی اسپانیا می گوید که اسپانیا هنوز هم جاه طلب است و انگیزه زیادی دارد

ایکر کاسیاس دروازه بان تیم ملی اسپانیا میگوید که اسپانیا قهرمان جهان هنوز هم جاه طلب و با انگیزه است و می خواهد قهرمان یورو 2012 شود.

کاسیاس در مصاحبه با مارکا گفت: "این سخت بود که بعد از بردن جام جهانی 2010 فرم خود را حفظ کنیم ، اما ما هنوز جاه طلب هستیم و انگیزه زیادی برای بردن یورو 2012 داریم."

"ما شروع نا امید کننده ای بعد از جام جهانی داشتیم و نتایج بدی در بازی های دوستانه بدست آوردیم. این دوران طلایی فوتبال اسپانیا است و ما مصمم هستیم که قهرمان یرورو 2012 بشویم. تا حالا هیچ تیمی موفق نشده است که دو بار پشت سره هم قهرمان این رقابت ها شود."

دروازه بان رئال مادرید همچنین گفت می داند که اگه آن ضربه آندرس اینیستا در فینال جام جهانی گل نمی شد همه چیز بسیار سخت می شد و اضافه کرد که همه اسپانیا از این پیروزی بسیار خوشحال هستند و از آن لذت می برند.

"همه این ها ممکن بود اتفاق نیوفتد اگر اون ضربه ی آندرس در فینال گل نمی شد. ما قهرمان جهان هستیم و این بسیار شگفت انگیز است."

کد:
    کانالس: "من در ژانویه می توانستم به انگلیس بروم"

کانالس می گوید پیشنهاد هایی از انگلستان داشته است اما می خواهد در رئال مادرید بماند

سرخیو کانالس هافبک رئال مادرید می گوید که در ژانویه پیشنهاد های قرضی از انگلیس داشته است اما ترجیح داد در رئال مادرید بماند و توانایی های خودش را در تیم اسپانیایی نشان دهد.

کانالس فصل پیش از راسینگ سانتاندر جدا شد و به رئال مادرید پیوست ولی نتوانسته در برنابئو چندان موفق باشد. این بازیکن 20 ساله سعی میکند که مربی اش ژوزه مورینیو را تحت تاثر قرار دهد و پیشنهاد های قرضی از باشگاه های دیگر را نیز رد کرده است.

این بازیکن جوان می گوید که در ژانویه فرصت آن را داشته است که به انگلستان برود اما ترجیح داده پیشنهاد ها را رد کند. او در مصاحبه با مارکا گفت: "من در ژانویه چند گزینه برای رفتن به انگلیس داشتم ، اما من میخواهم و جواب اعتماد مورینیو و باشگاه را بدهم."

"من از اینکه به رئال مادرید آمدم اصلا پشیمان نیستم و می دانم که اولین فصل حضورم در اینجا باید سخت باشد. این اصلا خوب نیست که من در ترکیب حضور ندارم اما من میخواهم خودم را نشان دهم و می دانم که میتوانم اینکار را در زمین انجام دهم."

کانالس تاکنون 7 بار در لالیگا به میدان رفته است که 6 تای آنها به صورت یا ذخیره با بازی رفته است و تاکنون نتوانسته در لیگ گلزنی کند.

کد:
    اوزیل و خدیرا پیشرفت کرده اند...

یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان عنوان کرد که انتقال مسوت اوزیل و سمی خدیرا به رئال مادرید به سود تیم ملی آلمان بوده است...

مسوت اوزیل و سمی خدیرا نقش بسزایی را در نمایش خوب تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی داشتند و باعث شدند که این تیم بتواند به نیمه نهایی رقابت ها راه یابد و در نهایت به عنوان سوم برسد و بعد از نمایش خوبشان در جام جهانی به ترتیب از باشگاه های وردربرمن و اشتوتگارت آلمان راهی رئال مادرید شدند.

برخی از مردم در آلمان میترسیدند که اوزیل و خدیرا دو یاز ارزشمند تیم ملی آلمان با پیوستن به رئال مادرید وقت زیادی را روی نیمکت تیم خوزه مورینیو سپری خواهند کرد اما آن ها توانستند تبدیل به مهره های اصلی تیم خوزه مورینیو شوند به خصوص مسوت اوزیل که عالی ظاهر شده است و توانسته 6 گل در لالیگا به ثمر برساند و تقریبا در همه ی مسابقه ها حضور یابد.

یواخیم لو در مصاحبه ای گفت:

"ما در مادرید بودیم تا دیدار رئال مادرید و لیون در مرحله ی 1/8 لیگ قهرمانان اروپا را تماشا کنیم . ما با مورینیو صحبت کردیم که او بسیار از اوزیل و خدیرا راضی بود."

"او به ما چیز های خوبی گفت و ما میتوانیم ببینیم که رفتن به مادرید هم برای اوزیل و هم برای خدیرا تصمیم خوبی بوده است."

یواخیم لو به نکته اشاره کرد که اوزیل در کار های دفاعی هم پیشرفت کرده و پاسکاری و تحرک اوزیل او را تحت تاثر قرار داده است:

"مسوت همیشه در کار با توپ شگفت انگیز بوده است اما الان در بازی بدون توپ هم فوق العاده شده است."

تیم های ملی آلمان و قزاقستان در مقدماتی یورو 2012 در روز شنبه به دیدار هم خواهند رفت.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •