سلام ماشین من چراغ داشبوردش در حالت عادی خاموشه وقتی در داشبورد رو هم بارز میکنی روشن نیست.
قک کنم وقتی چراغای ماشین روشن باشه اونم روشن میشه ولی نباید یک سره روشن باشه.
امتجان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
سلام ماشین من چراغ داشبوردش در حالت عادی خاموشه وقتی در داشبورد رو هم بارز میکنی روشن نیست.
قک کنم وقتی چراغای ماشین روشن باشه اونم روشن میشه ولی نباید یک سره روشن باشه.
امتجان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
همون طور که گفتم ماشین در حالت عادی چراغ داشبوردش خاموشه حتی در موقع باز بودن درب داشبوردهنگامیکه چراغ های جلو رو روشن میکنید درب داشبورد روشن هست و بایستن درب چراغ خاموش میشه و یک سره روشن نیست.
سلام بچه ها. کسی میدونه ایا میشه این آپشن که سرعت بالای 120 رو ماشین آلارم بده فعال کرد؟
آره الان چک کردم همینجوریه که شما میگی چراغش هم سالم بود باید چراغ ماشین روشن باشه تا با باز کردن داشبورد چراغش روشن بشه عجیبه که 4 ساله ماشینو دارم تابحال به این موضوع توجه نکرده بودم ولی خیلی مسخره اس ماشین خاموش هم که باشه باید با باز کردن داشبورد به نظرم چراغش روشن بشه.
خوبه
برای من همیشه روشنه! وقتی چراغ ها روشنه
مصرف کدوم بیشتره؟ نگفتید
مه شکن / چراغ بزرگ
خوب این که همیشه روشن باشه وقتی چرا ؛ا روشنه خوب نست. احتمالا یک مشکلی داره.
برای اینکه بفهمی کدوم بیشتر بار میکشه برو پیش باطری ساز مه شکن و چرا غاتو روشن کن ببین کدوم بیشتر بار میکشه. به همین سادگی![]()
لوگان همچین سیستمی نداره به صورت پیشفرض... گمونم نمایندگی بتونن براتون درست کنن روی هرسرعتی که دلتون بخواد.. یه سری دستکاری توی کیت
سرعت شمار نیاز داره.. فقط هم با خود نمایندگی در میون بزارید چون جاهای دیگه اگه کیلومتر شمار رو باز کنن ممکنه دیگه نتونن جمعش کنن !
سلام دوستان.
این نوار دور موتور رو کسی گزاشته برا ماشین.
اینی که میگن از ورود آبو خاک به موتور جلوگیری میکنه راست میگن یا الکیه.
اگه حرفشون درست باشه من میخوام بخرم.
کسی نصب کرده ای نوا رو؟
من گذاشتم.بد نیستش البته قیمتی هم نداره .به نظرم بذارید بهتره ولی واجب نیست مستحبه!ولی نمد زیر کاپوت رو بذار چیز خیلی خوبیه.![]()
سلام دوستان...یکی از اهالی فن ماشین گفت که اگه رو تندر دزدگیر وصل کنین ممکنه مشکل براش بیاد و از این حرفا....شما تایید میکنین؟
بعد این ایمولایزر چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)