تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 376 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ینس لمن به آرسنال پیوست!

ینس لمن امروز با امضای قراردادی تا پایان فصل به آرسنال پیوست....

ینس لمن آلمانی که سابقه بیش از 650 بازی باشگاهی را در کارنامه خود دارد ، پس از مذاکراتی که با آرسن ونگر داشت تصمیم گرفت تا از بازنشستگی در آمده و آرسنال را که در درون دروازه با بحران مصدومیت مواجه است ، یاری دهد.

آرسن ونگر در این رابطه گفت : " ینس لمن خرید کوتاه مدتی بزرگ و مهمی برای ماست و در این مقطع حیاتی از فصل ، مهره با ارزشی برای ما خواهد بود. او در طول این مدت خود را بسیار آماده نگاه داشته است و کیفیت بالای خود را در اختیار آلمونیا قرار خواهد داد. ینس به خوبی باشگاه را می شناسد ، تجربه بسیاری دارد و در طول مدتی که در کنار ما خواهد بود ، تاثیر بسیار مثبتی را در رختکن خواهد گذاشت."

دروازبان اسبق تیم ملی آلمان ابتدا در ماه جولای سال 2003 از بورسیا دورتموند به آرسنال پیوست و 199 بازی را برای توپچی ها انجام داد.

در طول این مدت ، در فصل 2003 - 2004 که آرسنال فصلی بدون شکست را سپری کرد ، لمن در تمام بازی های فصل حضور داشت و نقشی اینکار ناپذیر را در این موفقیت چشمگیر ایفا کرد و در پایان نیز جایزه دستکش طلایی لیگ برتر انگلیس به وی اهدا شد.

علاوه بر کسب قهرمانی لیگ در سال 2004 ، وی موفق شد در همین سال جام خیریه را نیز فتح کند و در سال 2005 نیز موفق شد به همراه آرسنال فاتح جام حذفی شود ، جایی که با مهار پنالتی مشهور پل اسکولز ، آرسنال را در فینال مقابل منچستر یونایتد چیره ساخت.

پیش از پیوستن او در سال 2003 به آرسنال ، او موفق شده بود که در سال 2002 همراه با بورسیا دورتموند فاتح بوندس لیگا شود و در سال 1997 نیز همراه با شالکه جام یوفا را فتح کرد. همچنین در سال 1998 نیز او حضور کوتاه مدتی را در آث میلان داشت.

لمن برای یک دهه عضو ثابت تیم ملی آلمان بود و 61 بازی را برای کشورش انجام داد. پیش از اینکه وی در سال 2008 از فوتبال ملی کناره گیری کند ، او یکی از اعضای تیم ملی آلمان در جام های جهانی 1998 ، 2002 و 2006 بود و همچنین این تیم را در جام ملتهای اروپا در سال های 2000 ، 2004 و 2008 نیز هراهی کرد.

پس از اینکه قرار داد کوتاه مدت وی تکمیل شد ، او گفت: " از بازگشت دوباره به آرسنال بسیار هیجان زده ام. من از پایان فصل پیش تاکنون خود را آماده نگاه داشته ام و آماده ام تا در هر زمانی به تیم کمک کنم. من خاطرات بزرگ زیادی را از حضور قبلی خود در آرسنال دارم و آرسنال همیشه در قلب من جای دارد. این بازگشت اتفاق بسیار ویژه ای بود. من نمی توانم برای کار کردن مجدد با تیم منتظر بمانم . من مشتاقانه آماده ام تا آنجا که در توان دارم در داخل و خارج از مستطیل سبز به تیم کمک کنم. "

لمن در این هفته با تیم تمرین کرده است و برای بازی روز شنبه مقابل وست برومویچ آلبیون آماده خواهد بود.

Arsenal.ir

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ینس لمن به آرسنال پیوست!
    اره! همین یکی دو ساعت پیش خبرش رو تو espn خوندم! کف کردم!
    معلومه آرسنال نمیخواد EPL رو از دست بده!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تبریک میگم به هوادارن منچستر و چلسی به خاطره صعودشون
    ممنون از شما

جای آرسنال با این تیم خوبش تو این مرحله خالیه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

تبریک میگم به هوادارن منچستر و چلسی به خاطره صعودشون
    ممنون از شما دوست عزیز....
    فقط ینس لمن یه مقدار پیر نشده؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرار نیست که دروازبان اصلی باشه
    فقط بکاپ آلومونیا میمونه مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی بیفته و اونم مصدوم بشه
    درباره پیر بودنش هم تفاوت سنیش با فن در سار 11ماهه که فکر نمیکنم زیاد باشه
    بعدشم اگه از لحاظ آمادگی بدنی منظورتونه که اونجا مثل ایران نیست که تا یکی بازنشسته میشه تمریناشو بزاره کنار و شکم بیاره و نتونه دیگه هیچکاری بکنه.
    اگه لمن آمادگی بدنی نداشت که ونگر متقاعد نمیشد برای قرارداد بستن باهاش

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

قرار نیست که دروازبان اصلی باشه
    فقط بکاپ آلومونیا میمونه مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی بیفته و اونم مصدوم بشه
    درباره پیر بودنش هم تفاوت سنیش با فن در سار 11ماهه که فکر نمیکنم زیاد باشه
    بعدشم اگه از لحاظ آمادگی بدنی منظورتونه که اونجا مثل ایران نیست که تا یکی بازنشسته میشه تمریناشو بزاره کنار و شکم بیاره و نتونه دیگه هیچکاری بکنه.
    اگه لمن آمادگی بدنی نداشت که ونگر متقاعد نمیشد برای قرارداد بستن باهاش
    به هر حال چند مدت از مسابقات دور بوده....ولی فکر میکنم بتونه ارسنال رو کمک بکنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لیورپول از EL هم حذف شد! کلا خسته نباشه!! باز دم فولهام فصل پیش گرم! لیورپول بنیتس هیچی هم نداشت تو رقابت های اروپایی محکم بازی می کرد...
    سیتی هم حذف شد! واسه سیتی صادقانه بگم! یه خورده ناراحت شدم... حقش نبود با این همه مهره و تو زمین خودش حذف بشه! (بالوتلی هم که یه ذره امید سیتی رو نابود کرد) ولی چیزی که راجع به سیتی مشخصه اینه که نمیشه یه شبه ره صد ساله رو با خرید های گزاف طی کرد...

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آره سنش بالاست یه مدت هم هست بازی نکرده ولی اومدنش واسه تیم بمب روحیه ست.
    اینکه یه باتجربه تو این تیم جوون باشه خیلی خوبه مخصوصا لمن که از بازکنای تیم شکست ناپذیره.
    حدااقل تو رختکن یه دوتا داد سره اینا برنه آدم شن.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سیتی هم حذف شد! واسه سیتی صادقانه بگم! یه خورده ناراحت شدم... حقش نبود با این همه مهره و تو زمین خودش حذف بشه! (بالوتلی هم که یه ذره امید سیتی رو نابود کرد) ولی چیزی که راجع به سیتی مشخصه اینه که نمیشه یه شبه ره صد ساله رو با خرید های گزاف طی کرد...
    بالوتلی چیکار کرده ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقه 36 از بازی اخراج شدش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •