من شاتل دارم با دانلود نا محدود
سرعت 128
تعرفع 28.900
می ارزه؟
من شاتل دارم با دانلود نا محدود
سرعت 128
تعرفع 28.900
می ارزه؟
شبانه از 3 تا 7 رایگان
در شرایط نرمال سرعت دانلود 120KB
سرعت ممکنه بعضی مواقع کمتر هم بشه
تمام دانلودهای من تو همین ساعات انجام میشه
تو تاپیک شاتل بپرسی فکر کنم دوستان بهتر راهنمایی کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DrXoX; 17-06-2011 at 16:16.
نه می خوام بدونم
من با این شرایط که تو شاتل دارم تو صبا نت با همین شرایط کدوم بهتره
هرکی میدونه لطفا تو خصو صی بگه
مرسی
من هم شاتل دارم و هم صبانت هر دوتا هم 128
شاتل سرعتش 65 تا و صبا سرعتش 265 تا
حالا ببین 10 ساعت شبانه شاتل بهتره
یا 3 ساعت شبانه صبانت!!!!!!!!!!!!!
چه طوری میتونیم از نمایندگی های صبانت شکایت کنیم .... من تازه شارژ کردم 512 تا 1 مگ از نمایندگی امپراطور گرفتم توی سایتش هم قید کرده که تا 1مگ اینم لینکش :
اما حالا که ما شارژ کردیم برای من روی 568 بستن .... آیا این دزدی نیست ، اونم از قبلاکه 1024 رو 1000 حساب میکردن اینم از حالا info کانفینک مودم رو بینید .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پنگام از دوتا سایت معتبر ..... :
صبح ها که دانلود میره رو 15 تا بعدازظهرا خودشو بکشه میشه 30 تا این چه رو دیگه چیکارش کنیم ، دزدی به شیوه دیگر ....
تازشم چندروز پیش ریز مصرفم رو دیدم 1 گیگ هدیه داده بودن که داشتم استفاده میکردم بعد شارژ اصلیم تو رزو بود که حالا نه از اون خبریه و تمام حجم مصرفیم از شارژ اصلیم کم شده ....
همکار صبانت ( [Sabanet - Support ) لطفا کمک کیند ببینیم چیکار کنیم با این همه جفا و دزدی ....
فقط یه توضیح در مورد قطعی هاش بدین که دیگه رسما برم با خودشون بگیرم . اگه از لحاظ قطعی اذیت نمیشم تو روزانه باهاشون قرار داد خواهم بست . برای آنلاین بازی کردن میخوام که شدید یه پینگ ِ خوب میخوام .
همیشه بصورت دیفالت پروفایل کلیه کاربران تهران روی 1024 بسته میشه
مگر اینکه برای کاربری نویز بیش از حد و افت snr خط پیش بیاد که در این موارد از قسمت پشتیبانی پروفایل کاربر را تفییر میدهند و پایین تر میارن تا خط کاربر پایداری بیشتری داشته باشه و چراغ لینک خاموش نشه
دوست عزیز آیا شما قبلا مشکل نویز و چشمک زدن لینک نداشتین ؟
و آیا تا به حال تماسی مبنی بر این مورد با پشتیبانی گرفتین که آنها تغییراتی روی پروفایل شما انجام داده باشن ؟؟
در رابطه با شارژ نیز با دفتر مرکزی فروش به شماره 83852 تماس بگیرید تا این قضیه را بررسی کنند.
قطعی زیاد نداره مگر در موارد خاص
پینگ بدک نیست می تونی تو لینکهایی که دوستان از سرعتشون میذارن ببینی
دوستان یه سولی پیش اومد برام سرعت دانلود تورنت چطوره؟
البته من تورنت باز نیستم ولی خوب بعضی وقتا آدم هوس میکنه تورنت دانلود کنه!!!
کجای تهرانی د شما ؟! پبام نور همون 60 بزورشبانه از 3 تا 7 رایگان
در شرایط نرمال سرعت دانلود 120KB
این نمایندگی کمب تا قسمتی دزد تشریف دارهاز نمایندگی امپراطور گرفتم
این نمایندگیش نزدیک خونه ماست - حضوری رفتم دفترشون - کلی تاکیید کردم که پورت خالی دارین دیگه ... !!!
از اوول دروغ می گفتن - بعد از 1ماه الاف کردن ما ... عجب ... در کل دروغ گو و دزد هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)