عزیزم دسکتاپی به مدلهای آداپتور برق دار میگن که برای جابه جایی مناسب نیست .
معمولا سیگیتها ارزونتر از وسترن هست . حدودا 80 الی 90 هزارتومن قیمت دارن ، دقیق نمیدونم .
بلی نرم افزار دومی قابلیت قفل گذاری نداره و فقط میشه باهاش بکآپ گرفت که به درد نمیخوره !!!
البته در قفل گذاری باید نهایت دقت رو بکنید که اگر پسورد رو فراموش کنید کلا هاردتون غیر قابل استفاده میشه یعنی حتی نمیتونید فرمتش کنید تا دوباره استفاده کنید . بعبارت دیگه هارد lock شده رو باید ببری بیرون تا توسط دستگاه unlock کنن ، فکر کنم پسوردها در اینجور مدل از هاردها در یه چیپ امنیتی بر روی برد هارد ست میشه .
320 گیگ هم فکر نکنم به راحتی در بازار پیدا بشه ، من که ندیدم ، تا به حال 500 گیگ به بالا بیشتر تو بازار موجود هست .
چرا مدل های ضد ضربه هم هست مثل مدل silicon power مدل armor a80 همانطوری که در پست قبلی هم گفتم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده و از آلومنیوم به ضخامت 2 میلیمتر استفاده شده و در نتیجه از سنگینترین مدلها هست usb3 هم هست . قیمت یکتراش 130 هزارتومنه و فکر میکنم قیمت 500 گیگش حدودا 90 هزار تومنی باشه . درسته که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست اما در یکی از تستها کمی آب به درون باکس نفوذ کرده بود ولی فکر نمیکنم زیاد مهم باشه مگر اینکه بخوای با خودت ببریش حموم
انتخاب با خودتون هست ولی من همون وسترن رو توصیه میکنم بهتره که یه کیف هم براش بخرید ، انشاءاله مشکلی هم پیش نمیاد.