تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 827 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من که همون پرتابل بدون آداپتور(که با لپ تاپ هرجایی ببرمش) لازم دارم(این میشه همون دسکتی دیگه؟)
    عزیزم دسکتاپی به مدلهای آداپتور برق دار میگن که برای جابه جایی مناسب نیست .
    خوب اون دو مدلی که گفتید چه قیمتی هستند حدودا؟
    معمولا سیگیتها ارزونتر از وسترن هست . حدودا 80 الی 90 هزارتومن قیمت دارن ، دقیق نمیدونم .
    فرمودید دومی قابلیت قفل گذاری نداره یعنی نمیشه روش قفل گذاشت که دست هرکسی بود نتونه بازش کنه.درسته؟خوب پس تو این مورد اولی به دردم میخوره ولی دومی که 320 هست فک کنم ارزونتره و به صرفه تره.
    بلی نرم افزار دومی (سیگیت) قابلیت قفل گذاری نداره و فقط میشه باهاش بکآپ گرفت که به درد نمیخوره . البته میتونین از نرم افزار های دیگه مثل bitlocker و غیره برای قفل گذاری استفاده کنین .

البته در قفل گذاری توسط نرم افزار wd smartware که در داخل هارد وسترن هست باید نهایت دقت رو بکنید که اگر پسورد رو فراموش کنید کلا هاردتون غیر قابل استفاده میشه یعنی حتی نمیتونید فرمتش کنید تا دوباره استفاده کنید . بعبارت دیگه هارد lock شده رو باید ببری بیرون تا توسط دستگاه unlock کنن ، فکر کنم پسوردها در اینجور مدل از هاردها در یه چیپ امنیتی بر روی برد هارد ست میشه .
    320 گیگ هم فکر نکنم به راحتی در بازار پیدا بشه ، من که ندیدم ، تا به حال 500 گیگ به بالا بیشتر تو بازار موجود هست .
    ولی موردییدا نمیشه که اینجوری حساس نباشه و در برابر ضربه مقاوم باشه(آخه من شانس ندارم بخرم فردا بزارمش رو میز ضربه میخوره و خراب میشه!!)
    چرا مدل های ضد ضربه هم هست مثل مدل silicon power مدل armor a80 همانطوری که در پست قبلی هم گفتم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده و از آلومنیوم به ضخامت 2 میلیمتر استفاده شده و در نتیجه از سنگینترین مدلها هست usb3 هم هست . قیمت یکتراش 130 هزارتومنه و فکر میکنم قیمت 500 گیگش حدودا 90 هزار تومنی باشه . درسته که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست اما در یکی از تستها کمی آب به درون باکس نفوذ کرده بود ولی فکر نمیکنم زیاد مهم باشه مگر اینکه بخوای با خودت ببریش حموم
    حالا میگین چیکار کنم بهتره؟قیمت ها رو هم بگید ممنون میشم.
    موردهای دیگه هم بود ذکر کنید.(پس ترجیحا مدلی معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت اگه نبود هم چاره ای نیست،عب نداره)
    انتخاب با خودتون هست ولی من همون وسترن رو توصیه میکنم بهتره که یه کیف هم براش بخرید ، انشاءاله مشکلی هم پیش نمیاد.
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-10-2011 at 22:17.

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیزم دسکتاپی به مدلهای آداپتور برق دار میگن که برای جابه جایی مناسب نیست .

معمولا سیگیتها ارزونتر از وسترن هست . حدودا 80 الی 90 هزارتومن قیمت دارن ، دقیق نمیدونم .

بلی نرم افزار دومی قابلیت قفل گذاری نداره و فقط میشه باهاش بکآپ گرفت که به درد نمیخوره !!!
    البته در قفل گذاری باید نهایت دقت رو بکنید که اگر پسورد رو فراموش کنید کلا هاردتون غیر قابل استفاده میشه یعنی حتی نمیتونید فرمتش کنید تا دوباره استفاده کنید . بعبارت دیگه هارد lock شده رو باید ببری بیرون تا توسط دستگاه unlock کنن ، فکر کنم پسوردها در اینجور مدل از هاردها در یه چیپ امنیتی بر روی برد هارد ست میشه .
    320 گیگ هم فکر نکنم به راحتی در بازار پیدا بشه ، من که ندیدم ، تا به حال 500 گیگ به بالا بیشتر تو بازار موجود هست .

چرا مدل های ضد ضربه هم هست مثل مدل silicon power مدل armor a80 همانطوری که در پست قبلی هم گفتم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده و از آلومنیوم به ضخامت 2 میلیمتر استفاده شده و در نتیجه از سنگینترین مدلها هست usb3 هم هست . قیمت یکتراش 130 هزارتومنه و فکر میکنم قیمت 500 گیگش حدودا 90 هزار تومنی باشه . درسته که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست اما در یکی از تستها کمی آب به درون باکس نفوذ کرده بود ولی فکر نمیکنم زیاد مهم باشه مگر اینکه بخوای با خودت ببریش حموم

انتخاب با خودتون هست ولی من همون وسترن رو توصیه میکنم بهتره که یه کیف هم براش بخرید ، انشاءاله مشکلی هم پیش نمیاد.
    آها خوب پس من همون مدلی رو میخوام که با یو اس بی تغذیه بشه و بشه همه جا برد و مثه فلش به لپ تاپ وصلش کرد.
    پس در آخر همون وسترن 500گیگ رو بخرم دیگه؟مدل دیگه ای بهتر نیست از این؟من چون زیاد آشنایی ندارم،این مارک و مدل بدرد میخوره و حالا که میخایم ازش به عنوان حامل مهمترین چیزها استفاده کنیم مقاومتش خوبه؟خیالم راحت؟(قیمتش چند بود فرمودید؟اسم کاملش چی بود این مدل؟)
    راستی مگه با خودش کیف نداره؟کیفشو از کجا گیر بیارم؟!!
    در آخر توصیه ای ندارید؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها خوب پس من همون مدلی رو میخوام که با یو اس بی تغذیه بشه و بشه همه جا برد و مثه فلش به لپ تاپ وصلش کرد.
    پس در آخر همون وسترن 500گیگ رو بخرم دیگه؟مدل دیگه ای بهتر نیست از این؟من چون زیاد آشنایی ندارم،این مارک و مدل بدرد میخوره و حالا که میخایم ازش به عنوان حامل مهمترین چیزها استفاده کنیم مقاومتش خوبه؟خیالم راحت؟(قیمتش چند بود فرمودید؟اسم کاملش چی بود این مدل؟)
    راستی مگه با خودش کیف نداره؟کیفشو از کجا گیر بیارم؟!!
    در آخر توصیه ای ندارید؟

ممنون
    عزیزم پست بالایی رو یه خورده ویرایش کردم مخصوصا در مورد پسورد گذاری با نرم افزار wd smartware

بلی مدلهای پرتابل مثل فلش هستن و با usb تغذیه میشن .
    مدلی بهتر از My Passport Essential نیست ولی عزیزم بدنه ظریفی داره زود خط و خش میافته و نباید زمین بندازی مخصوصا روی آسفالت یا کاشی !!! نه کیفی هم نداره و باید جداگانه خریداری بشه .
    من خودم هارد سیگیت مدل گوفلکس خریدم 500 گیگ 78 هزارتومن با یه عدد کیف که 7 هزارتومن بود .
    قیمت وسترن هم حدودا 84 تا 90 هزارتومنی هست و اسم دقیقش My Passport Essential هست وبهتره که سایت رو هم نگاه بندازی تا یکمی بیشتر آشنا بشی .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موقع خرید هم دقت کن که مقوای جعبه اش سالم باشه و هیچگونه کوفتگی یا فرو رفتگی نداشته باشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیزم پست بالایی رو یه خورده ویرایش کردم مخصوصا در مورد پسورد گذاری با نرم افزار wd smartware

بلی مدلهای پرتابل مثل فلش هستن و با usb تغذیه میشن .
    مدلی بهتر از My Passport Essential نیست ولی عزیزم بدنه ظریفی داره زود خط و خش میافته و نباید زمین بندازی مخصوصا روی آسفالت یا کاشی !!! نه کیفی هم نداره و باید جداگانه خریداری بشه .
    من خودم هارد سیگیت مدل گوفلکس خریدم 500 گیگ 78 هزارتومن با یه عدد کیف که 7 هزارتومن بود .
    قیمت وسترن هم حدودا 84 تا 90 هزارتومنی هست و اسم دقیقش My Passport Essential هست وبهتره که سایت رو هم نگاه بندازی تا یکمی بیشتر آشنا بشی .
    کد:
    موقع خرید هم دقت کن که مقوای جعبه اش سالم باشه و هیچگونه کوفتگی یا فرو رفتگی نداشته باشه .
    آها ممنون از وقتی که واسه من گذاشتی ولی به خاطر ظریف بودنش دیگه نمیشه بهش به عنوان یه هارد اکسترنال مطمئن که بتونه همه جوره از اطلاعاتت محافظت کنه اعتماد کرد؟اگه آره مدل دیگه ای که بیارزه معرفی میکنی؟(در حقیقت میتونم بپرسم با اینکه ظریفه و به نظر من یه هارد اکسترنال باید محکم باشه و قابل اعتماد چرا ازش به عنوان یه هارد عالی نام میبری؟)

ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها ممنون از وقتی که واسه من گذاشتی ولی به خاطر ظریف بودنش دیگه نمیشه بهش به عنوان یه هارد اکسترنال مطمئن که بتونه همه جوره از اطلاعاتت محافظت کنه اعتماد کرد؟اگه آره مدل دیگه ای که بیارزه معرفی میکنی؟(در حقیقت میتونم بپرسم با اینکه ظریفه و به نظر من یه هارد اکسترنال باید محکم باشه و قابل اعتماد چرا ازش به عنوان یه هارد عالی نام میبری؟)

ممنونم
    عزیزم ، به خاطر کیفیتش هارد وسترن رو بعنوان هارد عالی نام میبرم .
    من خودم هفت تا هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که جمعا 13 ترابایت آرشیو دارم و هیچ مشکلی تا الان نداشتن .
    ولی اگر روی بدنه اش حساسی ، مجبوری مدلهای دیگه ای رو بخری مثل سیلیکون پاور مدل armor a80 که هارد اینترنال سامسونگ داره ولی درباره کیفیتش چیزی نمیدونم عزیزم .

خود کمپانی وسترن هم به ظریف بودن بدنه اش معترفه به همین خاطر یه باکسی طراحی و تولید کرده به اسم Western Digital Nomad Rugged Hard طبق عکس زیر هارد رو داخل باکس میذارن و برای روشن کردن هم نیازی نیست که هارد رو از باکس خارج کرد .

کد:
    متاسفانه نمیدونم آیا در ایران موجوده یا خیر .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ اپل خریدم حالا می خوام یه هارد 100 یا 120 گیگی جامد یا اس اس دی واسش بگیرم
    بهترین مارکی که می شه گرفت چیه که عمر کیفیت و سرعتش از همه بیشتر باشه؟
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم یه هارد اکسترنال دکستاپی ( از همین بزرگا) بخرم
    چه مدلی بگیرم و قیمتاش در چه حدودی هست ؟
    سایتی هست که بشه اینترنتی سفارش داد ؟
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم یه هارد اکسترنال دکستاپی ( از همین بزرگا) بخرم
    چه مدلی بگیرم و قیمتاش در چه حدودی هست ؟
    سایتی هست که بشه اینترنتی سفارش داد ؟
    پیشاپیش ممنون
    سلام
    تنوع مدلهاي دسكتاپي بر خلاف پرتابل در بازار محدود هست و در اين زمينه وسترن حرف اول رو ميزنه .
    مدل پيشنهادي هم My Book Essential هست .
    قيمتش يك ترابايتش حدودا 100 هزارتومن هست .
    کد:

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیزم ، به خاطر کیفیتش هارد وسترن رو بعنوان هارد عالی نام میبرم .
    من خودم هفت تا هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که جمعا 13 ترابایت آرشیو دارم و هیچ مشکلی تا الان نداشتن .
    ولی اگر روی بدنه اش حساسی ، مجبوری مدلهای دیگه ای رو بخری مثل سیلیکون پاور مدل armor a80 که هارد اینترنال سامسونگ داره ولی درباره کیفیتش چیزی نمیدونم عزیزم .

خود کمپانی وسترن هم به ظریف بودن بدنه اش معترفه به همین خاطر یه باکسی طراحی و تولید کرده به اسم Western Digital Nomad Rugged Hard طبق عکس زیر هارد رو داخل باکس میذارن و برای روشن کردن هم نیازی نیست که هارد رو از باکس خارج کرد .

کد:
    متاسفانه نمیدونم آیا در ایران موجوده یا خیر .
    ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای ندارند؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای ندارند؟

ببین عزیزم محافظت از اطلاعات فقط این نیست که هارد بدنه محکم داشته باشه و ضد گلوله باشه مگه قراره هارد رو همش مثل موبایل دستتون بگیرین که بیوفته زمین ؟ همون عمر هارد و امنیت اطلاعات ، نپریدن اطلاعات و ... از همش مهمتر هست که وسترن داره و بعدشم سیگیت. حالا این وسط برندهایی مثل سیلکان پاور و ترسند که اصلا خودشون سازنده هارد نیستن میان و قابهای محکم و ضد ضربه و ... استفاده کردن که هارد داخلون معلوم نیست چی هست ولی جنسش محکم هست و شاید برای کسانی که محتاط نیستن خوب باشه.
    ضمنا هاردهای Adata هم بدنه محکم و طراحی جالبی دارن و کسی ندیدم ازشون ناراضی باشه . یک نگاهی به اونها هم بنداز.

13. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •