من خودم هیچی نریختمکنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن
![]()
من خودم هیچی نریختمکنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن
![]()
چرا قسمت پیغامت بسته شده ؟ آموزش که بعید میدونم خودت بتونی انجام بدی . ولی اینجا رو ببین اگه نتونستی
باید 10 تومن پیاده شی درستش کنن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخونم ببینم چی میشه. یکی از دوستام هم خودش تو کار فروش و تعمیرات کنسول هست. نشد میدم به اون.
+
یه سری یکی از هوادارای بارسا هی تو پیغام خصوصی فحش میداد، منم واسه غیر دوستان بستم![]()
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
دوستان جریان اون دیوار دفاعی هنوز حل نشده! چه وقتی از قبل ضربه میام بازیکن تو دیوار دفاعی رو انتخاب میکنم و کلید مثلث (Y) رو نگه میدارم، چه سعی میکنم دقیقا زمان زدن ضربه Y رو بزنم، در هیچ حالتی نمیپرن!
+
یه سوال دیگه، متد گرفتن توپ تو ضربه پنالتی چیه؟ توپ بقل دست دروازبان هست، اما هیچ حرکتی نمیکنه!
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 4 از خنده -- شدم از وضع Team Play بخش Xbox LIVE . اصلا قابل توصیف نیست باید خودتون برید ببینید که چه وضعیه اونجا !
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
دیگه همین چند تا روش هست دیگه . من خودم معمولا واسه جاهای نزدیک پاس میدم یکی دیگه بزنه !عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
راهی برای انتخاب اون بازیکنی که بهش پاس میدیم تا بزنه نیست علی جان،آخه اونطوری ضربه زدن Power زیاد میخواد و کمتر بازیکنی پیدا میشه با این مهارت.................
بعد از ضربه باید دکمه Y رو بزنی............
+
با آنالوگ راست جهت بده به دروازه بان..............
همین؟ جهت؟ Y نظنم؟ اونم دقیقا لحظه ای که ضربه رو زد
آخه گاهی میزنه بقل گوش دروازه بان، باید خودش بگیره! اما عین ... فقط نگاه میکنه![]()
اسمت چی بود ؟
به نظرم داری یکم اشتباه میکنی ! اگه خطا تو چند قدمی 18 قدم باشه وقتی LT رو نگه داری یه بازیکن میاد کنارت . وقتی با LT دکمه A رو هم بزنی یه پاس میده یه جورایی واست میکاره تا شوت بزنی . من از همین حرکت حتی خیلی هم گل خوردم البته از دوستان !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)