با سلام
فکر خوبیه شما هم ادامه بدین
چون جدیدا کاربران لینوکس رو به افزایش هستن <<. البته از اونجایی که فایل های اجرایی لینوکس پسوند run دارن فکر نمیکنم این ویروسا بتونن صدمه ای به یونیکس و لینوکس و مک بزنن . و بیشترشون برای سیستم عامل ویندوز هستن.![]()
با سلام
فکر خوبیه شما هم ادامه بدین
چون جدیدا کاربران لینوکس رو به افزایش هستن <<. البته از اونجایی که فایل های اجرایی لینوکس پسوند run دارن فکر نمیکنم این ویروسا بتونن صدمه ای به یونیکس و لینوکس و مک بزنن . و بیشترشون برای سیستم عامل ویندوز هستن.![]()
Emsisoft دو تا رو شناخت و f-secure چیزی نشناخت !!!
![]()
Last edited by jolan57; 05-05-2011 at 17:54.
سلام.
COMODO یکیشو شناخت: mini-KMS_Activator_v1.3_Office2010_VL_ENG.exe
بقیه رو نشناخت.
این loader_1.exe اصلا اجرا نشد. پیغام Program stopped داد!
با سلام
یکی را پاندا شناخت:
یکی را کومودو شناخت:
ماند یک مورد دیگر که اجرا کردم و از طریق رفتارشناسی کشف شد:
سـلام.
Norton Antivirus 2011
2 تا شناسایی شد.
یه فایل باقی موند اما بعد از اجرا چند تا مخرب استخراج کرد که شناسایی شدن.
شما از کجا خریده کاری کرده بودید ؟
یه شرکتی که اسمش توی اون نمایندگی های غیر اورجینالی که nod32.ir زده هم نیس: ))
دقیقاً هدف من هم از نصب آنتی ویروس رو لینوکس از بین بردن ویروس های ویندوزی که رو فلش هست و گرنه پسوند .exe بدون برنامه win روی لینوکس اجرا نمیشه اگر هم با win اجرا کنم سیستم هیچ آسیبی نمیبینه !![]()
ممنون
میگم مگر دیتا بیس انتی ویروس لینوکس و و ویندوز یکیه؟ فکر نمیکنم از یه الگوریتم پیروی کنند ها!
در هر صورت ممنون
..........................
چون معمولا لینوکس رو رویه ویندوز نصب میکنن من فکر میکنم شما روی ویندوزتون انتی ویروس داشته باشین درسته؟؟ یا رویه لینوکس هم دارین؟
10 نمونه جدید
+ FakeAV
Password = batکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size = 3 MB
با سلام کلا خرید انتی ویروس از سایت هایی که خودشون رو نمایندگی معرفی میکنن کار معقولانه ای نیست
مگر در این صورت به این ادرس نگاه کنید:این ها نماینئدگی های مورد تایید خود کسپر در ایران هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا مثلا اویرا:که ایران رو ساپورت میکنن <اما شرکت هایی مثله نود 32 و سیمانتک که ساپورت رسمی ندارن .بهتره که به صورت انلاین و توسط مستر کارت پی پال ویزا و کارت های بین المللی توسط سایت رسمیشون خریداری شنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و الان هم مطمئن باشید در صورت خرابی محصولتون هیچکس پاسخگو نیست. چون کلا در سایت نود 32 نمایندگی ایران وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)