چرا با وی پی ان اینقدر سرعت میآد پایین!!؟![]()
چرا با وی پی ان اینقدر سرعت میآد پایین!!؟![]()
به نظر من که اینترنت مخابرات به درد کسایی می خوره که استفاده ای از اینترنت ندارن و استفادشون کمه و به درد ما که استفادمون زیاده نمیخوره
تایید میشه
خوب به سلامتی وی پی ان هم به ..... رفت قبلا با وی پی ان دانلود می کردیم سرعتمون در حد و بعضا بالاتر از سرویس عادی بود که اینم به سلامتی تموم شد پس فردا هم کلا پرت وی پی ان رو میبندن و خیالمون رو کاملا راحت می کنن و ما هم چون مجبوریم ازشون سرویس بگیریم هیچی نمیتونیم بگیم همونجوری که الان پروتکل sstp بسته شده.
دیگه از یوتیو ب هم نمیتونیم فیلم ببینیم از بس سرعت کمه
آره به خدا قبلا یه بازی حداقل تو سرور ایرانی می تونستیم بکنیم حالا با این سرویس جدید اونم ازمون گرفته شد
بله همینطوره منم شبانه داشتم اما وقتی شارژ کردم (که چاره ای هم نداشتم) رفتم رو سرویس جدید و سرویسم شد 512 و شبانه هم پر.
دیروز بخاطر اینکه روز قدس بودش vpnها رو لیمیت کردن..
دوستان قدیمی روزی که ما قراردادمون رو امضا کردیم درسته که چیزی در مورده شبانه نبود ولی چیزی هم در مورد روی قبض اومدن هم نبود تا جایی هم که من یادمه من سرعت128kb/s رو امضا کردم نه سرعت 128kbps رو یعنی مخابرات موظفه به من 128 کیلوبایت در ثانیه اینترنت بده نه 128کیلوبیت و روی قبض هم نیاد چون تو قراردادمون نیست دارم میرم مخابرات بعد هم برم خیابان کازرونی پدرشون رو آهان
سلام دوستان
دوستان یعنی هیچ جایه دیگه نیست که ما ازش اینترنت بگیریم (غیر وایمکس!!)!!؟
خیر سرمون دیروز خواستیم آنلاین بازی کنیم که با این پینگ درپیتش 5 دقیقم نتونستیم بازی کنیم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اينقدر سرعتم پايينه
Last edited by adslali; 27-08-2011 at 10:30.
ميخواستم بپرسم تو قسمت كارت شبكه , dns هر دو كادر پايين را چي ميزنيد
خوب دوستان من امروز مخابرات بودم پدرم زنگ زد به یکی از رفیقاش سفارشم کرد بعد سیر تا پیاز رو برام گفت: گفتش که
Last edited by hamed69it; 27-08-2011 at 15:21.
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
توی میزان ترافیک مصرفی فقط receive حساب میشه یا send هم باهاش حساب میشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)