مطمئنی درست دیدی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
مطمئنی درست دیدی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو منطقه ما فقط دو شرکت شهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صبانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمات میدن به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
برای دانلود-وبگردی- بازی آی پی استاتیک بهتره یا دینامیک؟
سلام
یه چند تا سوال اساسی دارم ممنون میشم توضیح بدین برام
اول اینکه چرا پارس آنلاین انقدر گرونه؟
چرا بعضی آی اس پی ها قیمتاشون با هم فرق داره؟
2- اگه من بخوام سرعت 64 بگیرم مودمی که بهم میدن با سرعت 128 فرق داره؟یعنی نمیتونم مثلا یه ماه 64 استفاده کنم ماه بعدش رو 128 شارژ کنم؟
3- اگه مودم رو از یه شرکت بگیرم چند ماه دیگه نخوام از اون شرکت خدمات بگیرم، از شرکت جدید باید مودم جدید بگیرم؟یعنی با همون موم قبلی نمیشه؟
ممنون از وقتی که میذارین
شهراد من تا حالا استفاده نكردم ولي صبانت خوبه فقط بديش محدوديت حجميشه !سلام
تو منطقه ما فقط دو شرکت شهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صبانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمات میدن به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
برای دانلود-وبگردی- بازی آی پی استاتیک بهتره یا دینامیک؟
پارس آنلاين چون اعتبار داره گرون مي ده و نون اعتبارشو مي خوره به نظر من!سلام
یه چند تا سوال اساسی دارم ممنون میشم توضیح بدین برام
اول اینکه چرا پارس آنلاین انقدر گرونه؟
چرا بعضی آی اس پی ها قیمتاشون با هم فرق داره؟
2- اگه من بخوام سرعت 64 بگیرم مودمی که بهم میدن با سرعت 128 فرق داره؟یعنی نمیتونم مثلا یه ماه 64 استفاده کنم ماه بعدش رو 128 شارژ کنم؟
3- اگه مودم رو از یه شرکت بگیرم چند ماه دیگه نخوام از اون شرکت خدمات بگیرم، از شرکت جدید باید مودم جدید بگیرم؟یعنی با همون موم قبلی نمیشه؟
ممنون از وقتی که میذارین
2. نه هيچ فرقي نداره ...
3. بازم نيازي به مودم جديد نيست ...
حتي مي تونيد مودم رو از بيرون تهيه كنيد چون ارزون تر تموم مي شه ! من خودم از بيرون گرفتم مودمم رو !
من به دوستان خط 512 اسیاتک رو پیشنهاد می کنم با ماهی 40000تومن سرعت عادی اون در روز 47کیلو و در ساعت های خلوت به 58 کلو میرسه
پارس آنلاین پول اسمش رو میخوره.
اونهایی که ارزون میدن بجز آسیاتک و داتک محدودیت حجمی دارند مثل فن آوا و صبا نت.
مودم هیچ فرقی نداره.هر چی دوست داری بگیر و هر سرعتی استفاده کن.
نه دوست عزیز . اصلا خودت میتونی مودم تهیه کنی.این جریان مودم رو شرکتها در آوردند تا مودم هاشون بفروشن.مودم مودم هیچ فرقی نداره
برای استفاده از Vpn مودم باید قابلیت خاصی داشته باشه؟(این سئوال رو باید اینجا می پرسیدم؟؟)
با تشکر
آقا نگفتید راهی هستش که قبل از تغییر خط به فیبر نوری جلوشونو بگیرم تا بعدا نیازی به درخواست تغییر خط نباشه؟
فكر كنم منم همينا رو گفتم !!!!!!!!!!!!!پارس آنلاین پول اسمش رو میخوره.
اونهایی که ارزون میدن بجز آسیاتک و داتک محدودیت حجمی دارند مثل فن آوا و صبا نت.
مودم هیچ فرقی نداره.هر چی دوست داری بگیر و هر سرعتی استفاده کن.
نه دوست عزیز . اصلا خودت میتونی مودم تهیه کنی.این جریان مودم رو شرکتها در آوردند تا مودم هاشون بفروشن.مودم مودم هیچ فرقی نداره
نه نيازي به قابليت خاصي نيست!برای استفاده از Vpn مودم باید قابلیت خاصی داشته باشه؟(این سئوال رو باید اینجا می پرسیدم؟؟)
با تشکر
نه راهي نيست چون كل يه محدوده رو سيم كشي شو عوض مي كنن بايد بگرديد يه اي اس پي پيدا كنيد كه روي فيبر نوري به شما خدمات بده ! كه تعدادشون الان محدوده ! من شنيدم شركت لايز روي فيبر نوري هم خدمات دي اس ال مي ده !آقا نگفتید راهی هستش که قبل از تغییر خط به فیبر نوری جلوشونو بگیرم تا بعدا نیازی به درخواست تغییر خط نباشه؟
شما هم همین ها رو گفتید من دقیق تر گفتن . بعدشم مگه اشکالی داره قبل از شما این تایپیک فعال باشید من فعال بودم میگی نه پستها رو نگاه کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)