یعنی هیچ کی اینجا نمیونه به من جواب بده تورو خدا راهنماییم کنین میخوام فردا پس فردا برم بخرم
یعنی هیچ کی اینجا نمیونه به من جواب بده تورو خدا راهنماییم کنین میخوام فردا پس فردا برم بخرم
اگه صرفا برای شیر کردن اینترنت adsl میخوای زیاد هزینه نکن چون اکثر این مودمها آشغالن ! میتونی با حدودا صد تومن 2750u سفید بخری
موندم فیرمور جدید برای DSL-2750U h/w:u1 رو از کجا باید گرفت ؟؟!!![]()
Last edited by leo.unique; 31-01-2014 at 19:34.
نه با وای فای هم میخوام رو گوشی استفاده کنم
بعد این مدلی که شما گفتین من تو اینترنت یه سرچ زدم میگن انتن دهیه وایفایش کمه و زیاد داغ میکنه و اینکه بعضیا میگفتم مدله جدیدشو بگیر یعنی چی مگه این مدل قدیمی و جدید داره؟
منظور از مدل جدید همون سفید رنگه !DSL-2750U U1(white casing)
یافتم ! از اینجا میشه دان کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میتونی Tp-Link 8968 ورژن 2 هم بگیری که یخورده گرونتره !
Last edited by leo.unique; 31-01-2014 at 19:55.
چطوری میشه Tp-Link 8968 ورژن 2 رو از روی جعبه تشخیص داد؟
نظرتون در مورد tplink 8970 چیه ؟
نمیدونم !
نظر من : زیاد هزینه کردن برای خرید چنین رادیوهای عاقلانه نیست![]()
مرسی خوب الان من چی بگیرم![]()
اگه با هزینه مشکل نداری صد در صد 8970 بگیر. الان اکثر هاردای اکسترنال با پورت lan هم عرضه میشن و اگه مودمت پورت lan 1000 نداشته باشه نمیتونی از سرعت هارد نهایت بهره رو ببری. از جنبه آینده نگری گفتم.
فرض کن یه هارد سه ترا بایت بخری و با وصل کردن به مودم بهش از طریق گوشی، لپ تاپ، تلویزیون و کامپیوتر همزمان دست رسی داشته باشی، هیجان انگیز نیست؟! به خاطر همین میگم 8970 بردار که lan 1000 داره.
تا وقتی خودت با رادیویی کار نکردی صد در صد نگو چون شاید با دیدن تروپوت واقعی وایرلس دیوایس بدجور بخوره توی ذوقش !!![]()
بد جوری!؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)