تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 447 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrhdir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام
    میبخشین من هیچی از مودم adsl سرم نمیشه من الان وایمکس ایرانسل دارم و خیلی سرعتش افتضاحه و حالا هم میخوام اینترنت از شاتل بگیرم تازه خط تلفنمون هم قطع بود تازه وصلش کردیم مودم وایرلس هم میخوام و میخوام وای فایش کل خونه رو قشنگ انتن بده
    حالا من یه شرکت tplink و Dlink و یه asus هم اینجاها دیدم دارین اسمشو میگین اصلا خبر نداشتم ایسوز هم مودم داره!! حالا یه خوبش رو تا نهایت 150 تومن ولی اگه همون 100 تومن حدودا باشه بهتره معرفی کنین خواهشا
    و اینکه اولا تکنولوژی n چی هست؟ بعد وایرلس atheros چیه یکی از دوستان تو همین صفحه گفته
    کلا یه مودم وایرلس خوب چه امکاناتی داشته باشه خوبه؟ چه تکنولوژی های میخوام بهترین و پرسرعت و جدید ترین باشه
    و اینکه یک مودل بهترین مودل adsl رو بگین بی توجه به قیمتش واینکه بهترین شرکت Adsl چیه؟
    یعنی هیچ کی اینجا نمیونه به من جواب بده تورو خدا راهنماییم کنین میخوام فردا پس فردا برم بخرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی هیچ کی اینجا نمیونه به من جواب بده تورو خدا راهنماییم کنین میخوام فردا پس فردا برم بخرم
    اگه صرفا برای شیر کردن اینترنت adsl میخوای زیاد هزینه نکن چون اکثر این مودمها آشغالن ! میتونی با حدودا صد تومن 2750u سفید بخری
    موندم فیرمور جدید برای DSL-2750U h/w:u1 رو از کجا باید گرفت ؟؟!!
    Last edited by leo.unique; 31-01-2014 at 19:34.

3. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrhdir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اگه صرفا برای شیر کردن اینترنت adsl میخوای زیاد هزینه نکن چون اکثر این مودمها آشغالن ! میتونی با حدودا صد تومن 2750u سفید بخری
    موندم فیرمور جدید برای DSL-2750U h/w:u1 رو از کجا باید گرفت ؟؟!!
    نه با وای فای هم میخوام رو گوشی استفاده کنم
    بعد این مدلی که شما گفتین من تو اینترنت یه سرچ زدم میگن انتن دهیه وایفایش کمه و زیاد داغ میکنه و اینکه بعضیا میگفتم مدله جدیدشو بگیر یعنی چی مگه این مدل قدیمی و جدید داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه با وای فای هم میخوام رو گوشی استفاده کنم
    بعد این مدلی که شما گفتین من تو اینترنت یه سرچ زدم میگن انتن دهیه وایفایش کمه و زیاد داغ میکنه و اینکه بعضیا میگفتم مدله جدیدشو بگیر یعنی چی مگه این مدل قدیمی و جدید داره؟
    منظور از مدل جدید همون سفید رنگه !DSL-2750U U1(white casing)
    یافتم ! از اینجا میشه دان کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا میتونی Tp-Link 8968 ورژن 2 هم بگیری که یخورده گرونتره !
    Last edited by leo.unique; 31-01-2014 at 19:55.

6. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظور از مدل جدید همون سفید رنگه !DSL-2750U U1(white casing)
    یافتم ! از اینجا میشه دان کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا میتونی Tp-Link 8968 ورژن 2 هم بگیری که یخورده گرونتره !
    چطوری میشه Tp-Link 8968 ورژن 2 رو از روی جعبه تشخیص داد؟
    نظرتون در مورد tplink 8970 چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چطوری میشه Tp-Link 8968 ورژن 2 رو از روی جعبه تشخیص داد؟
    نظرتون در مورد tplink 8970 چیه ؟
    نمیدونم !
    نظر من : زیاد هزینه کردن برای خرید چنین رادیوهای عاقلانه نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسی خوب الان من چی بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مرسی خوب الان من چی بگیرم
    اگه با هزینه مشکل نداری صد در صد 8970 بگیر. الان اکثر هاردای اکسترنال با پورت lan هم عرضه میشن و اگه مودمت پورت lan 1000 نداشته باشه نمیتونی از سرعت هارد نهایت بهره رو ببری. از جنبه آینده نگری گفتم.
    فرض کن یه هارد سه ترا بایت بخری و با وصل کردن به مودم بهش از طریق گوشی، لپ تاپ، تلویزیون و کامپیوتر همزمان دست رسی داشته باشی، هیجان انگیز نیست؟! به خاطر همین میگم 8970 بردار که lan 1000 داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه با هزینه مشکل نداری صد در صد 8970 بگیر. الان اکثر هاردای اکسترنال با پورت lan هم عرضه میشن و اگه مودمت پورت lan 1000 نداشته باشه نمیتونی از سرعت هارد نهایت بهره رو ببری. از جنبه آینده نگری گفتم.
    فرض کن یه هارد سه ترا بایت بخری و با وصل کردن به مودم بهش از طریق گوشی، لپ تاپ، تلویزیون و کامپیوتر همزمان دست رسی داشته باشی، هیجان انگیز نیست؟! به خاطر همین میگم 8970 بردار که lan 1000 داره.
    تا وقتی خودت با رادیویی کار نکردی صد در صد نگو چون شاید با دیدن تروپوت واقعی وایرلس دیوایس بدجور بخوره توی ذوقش !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تا وقتی خودت با رادیویی کار نکردی صد در صد نگو چون شاید با دیدن تروپوت واقعی وایرلس دیوایس بدجور بخوره توی ذوقش !!
    بد جوری!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •