چی بگم .تا به حال واسم پیش نیومده.
ویرایش:
الان میرم تست میکنم ببینم چشه . اگه کسی جوابت رو نداد میام بهت میگم.
چی بگم .تا به حال واسم پیش نیومده.
ویرایش:
الان میرم تست میکنم ببینم چشه . اگه کسی جوابت رو نداد میام بهت میگم.
Last edited by silsin; 27-04-2011 at 19:19.
داداش ، این عکس ها کاملا عادی اند. + من در دو عکس هیچ تفاوتیدل نوردهی نمیبینم.لطفا منظورتو بیشتر توضیخ بده بینم چی میگی یا عکسی بذار که نوره توشون فرق کنن !
با تشکر.
ممنون از توجهت!
اما فکر کنم توجه نکردی!
تو عکس پاینی هر تو استاتیک مش ها(که یکیشون رو سلکت کردم که آبی شده و اون یکی رو سلکت نکردم)نور Emissive دارن.
میبینید که جهتشون هم یکی هستش.
اما تو عکس وسطی، اومدم یکی از استاتیک مش ها رو (اونی رو که سلکت کردم و آبی هستش) 90 درجه چرخوندم و هیچ کار دیگه ای نکردم و همینطور که میبینید دیگه نور نداره.
منظورم نورهای قرمز رنگی هست که پایینشون افتاده!
خب یه سایتی پیدا کردم که یه توضیحاتی در موردش داده بود
الان تقریبا فهمیدم چکار میکنه ولی هنوز کاربردش رو نمیدونم.میشه چندتا از کاربرداش رو بفرمایید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با کدوم volume ها می تونیم کیفیت بازی رو افزایش بدیم؟
نمیدنم شما چرا سوالات رو اینقدر خلاصه مینویسی؟
حالا یا کیبورد فارسی نداری یا حال تایپ کردن ندار!
منظورت از کیفیت چیه؟
با post processing میشه یه چیزایی به محیط اضافه کرد که به نظر واقعی تر بیاد(البته یکی از کاربرد هاش اینه)
یه حجم هم بود که در مورد صدا بود که باعث میشد بهتر بشه.اسمشو الان پیدا میکنم، پست رو آپدیت میکنم
آها!یافتم : Reverb Volume
تمام کاربرد هاش رو نمیدونم، اما برای واقعی کردن صداهای توی بازی میشه ازش استفاده کرد
بقیه احجام رو اساتید بگن بهتره!ما همیانا رو بلدیم فعلا
Last edited by honestbud; 28-04-2011 at 10:59.
منظور از BlankInstall چیه ؟
تو این لینک یه توضیحاتی داده که من متوجه نشدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب فکر کنم این کار رو کرده(در واقع از متن اینطوری میشه فهمید و باید دانلود کنی یا از روی روندش بری جلو)
طرف اومده تمام asset ها رو (یعنی متریال ها، استایتک مش ها ، صدا ها و فیزیک ها و ... ) رو پاک کرده که فکر کنم باعث شده که حجمش کمتر بشه.
البته اونوقت دیگه هیچکدوم از asset ها رو ندارید.
دوست عزیز ، بلنک اینستال به نصبی از آنریل میگن که هیچ چیزی (است) از قبل در آن وجود نداشته باشه (از طرف اپیک) که این باعث سبک شدن برنامه میشه.همینطور در این حالت شما در کنترل کامل هستین ! مپ پیشفرض و پیشفزضات دیگه رو خودتون تعیین میکنین !
این چیزی که شما می فرمائید آرزوی کیمیاگران است !
کیفیت بازی شما بستگی به گرافیک مدل ها و نحوه الگوریتم هاست و بهینه سازی و خیلی چیز های دیگه .ولی همونطورکه هانستباد گفت از PP میشه برای ساخت افکت منطقه استفاده کرد.
با تشکر.
کسی نفهمید این مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)