تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 380 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سامان گوران بازیگر نقش عادل فردوسی‌پور در مجموعه نوروزی «خنده‌ بازار» گفت: من یک ویژگی برجسته دارم و آن این است که متقلب خوبی هستم!
    از میان تمام تقلیدهایی که بر رفتار و گفتار عادل فردوسی‌پور مجری محبوب تلویزیون دیده‌ایم حضور سامان گوران در برنامه نوروزی «خنده بازار» که از شبکه سوم پخش شد، بهترین بود.

آقای گوران چطور و با چه تمریناتی توانستید نقش عادل فردوسی‌پور را به زعم برخی بهتر از خود او بازی کنید؟!

کار من تئاتر و از آخرین کارهایم نیز «بوی انار می‌دهد کارها» سیدجواد هاشمی و «یرما» به کارگردانی رضا گوران است. از کودکی زیر نظر سید جواد هاشمی کار تئاتر انجام می‌دهم. به گفته رضا شفیعی‌جم بهترین تیپ ساز هستم و همیشه به من می‌گوید: هر اتفاقی که تو دوست داشته باشی برایت خواهد افتاد.

فقط با مشخص شدن شخصیت با قدرت تقلیدی که دارم در اثر تکرار کردن می‌توانم نقش هرکدام از افراد را بازی کنم. با گوش دادن زیاد حتی شاید بتوانم صدای شما را هم تقلید کنم!

زمان اجرای این نقش نگران واکنش فردوسی‌پور نبودید؟

زمانی من ورزشکار بودم و در تیم فوتبال هنرمندان بازی می‌کردم. عادل دوست من است و فینال بازی تیم هنرمندان در ماه رمضان که فردوسی‌پور در آن بازی می‌کرد را گزارش کردم. برای بچه‌های تئاتر تقلید کار چندان سختی نیست و ما خانوادگی در این زمینه مشکلی نداریم و پسرعمویم رضا گوران نیز از جشنواره تئاتر فجر سیمرغ دارد.

البته شما از نظر فیزیکی و چهره‌تان هم شباهت زیادی به فردوسی‌پور دارید.

این به قوت بخش گریم در کار ما برمی‌گردد و مجری گریم خنده بازار سه روز برای شبیه کردن من به فردوسی‌پور وقت گذاشت. پیش از این سه سال پیش داریوش کاردان تیپی از عادل فردوسی‌پور معرفی کرده بود که تنها شباهت ظاهری به او داشت. اما گریم ما بسیار خوب بود و من در نقش مهران مدیری نیز خوب گریم شده بودم. فردوسی‌پور مهربانی زیادی دارد و در مقابل این امور موضع نمی‌گیرد. ما چندین بار با هم تلفنی نیز صحبت کردیم.

یک خاطره جالب هم اینکه آرش برهانی بعد از بازی استقلال پرسپولیس که باید به برنامه 90 می‌رفت به من زنگ زد و گفت سامان من عادل را که ببینم خنده‌ام می‌گیرد نمی‌توانم با او صحبت کنم!

من برخورد زیادی با فوتبالیست‌ها دارم و اطلاعاتم در این زمینه زیاد است و البته من یک ویژگی دارم و آن اینکه متقلب خوبی هستم!

برای درآوردن تیپ عادل فردوسی‌پور چقدر تمرین کردید؟

دو ماه پیش از ضبط تمرین می‌کردم. برای خود او پیغام تلفنی می‌گذاشتم، با دوستانش صحبت می‌کردم و حتی از کسی که شنای او را در استخر دیده بود نوع شنا کردنش را جویا شده بودم.

زمینه اصلی فعالیت شما چیست؟

تقلید صدا کار اصلی من است و جز من دو نفر دیگر در ایران این کار را انجام می‌دهند. یکی یوسف کرمی و دیگر حسن ریوندی. فیلم سینمایی «سه درجه تب» را نیز این روزها در اکران دارم.

برای آینده چه تصمیمی دارید؟

قرار است در جشن اختتامیه «قهوه تلخ» تیپ بازیگرانش را اجرا کنم.

چیزی هست که بخواهید برای کلام آخر بگویید؟

از مهران مدیری عذرخواهی می‌کنم گرچه سیامک انصاری به من گفت او کار را دیده و خوشش آمده است و من از روی شدت علاقه به او این تقلید را انجام دادم. عوامل «خنده بازار» زحمت زیادی کشیدند و شهاب عباسی کارگردان کار نیز کمک زیادی به من کرد. از شما هم تشکر می‌کنم.
    Last edited by Lady parisa; 27-04-2011 at 12:26.

2. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وي ضمن اعلام لغو اين قرارداد و قراردادهاي مشابه متذكر شد كه به طرفين قرارداد يعني تهيه كننده و بازيگر مورد نظر شديداً تذكر داده شده و در پرونده كاري آنان توبيخ درج مي‌گردد

در پي انتشار اخباري مبني بر قرار داد ميلياردي يك تهيه كننده با يكي از بازيگران سينما، مدير كل ارزشيابي و نظارت بر سينماي حرفه‌اي از لغو اين قرارداد و درج توبيخ در پرونده كاري آنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در پي انتشار اخباري مبني بر قرار داد ميلياردي يك تهيه كننده با يكي از بازيگران سينما، مدير كل ارزشيابي و نظارت بر سينماي حرفه‌اي خبر از لغو اين قرارداد داد.

بنا بر اين گزارش، وي ضمن اعلام لغو اين قرارداد و قراردادهاي مشابه متذكر شد كه به طرفين قرارداد يعني تهيه كننده و بازيگر مورد نظر شديداً تذكر داده شده و در پرونده كاري آنان توبيخ درج مي‌گردد و اين قرارداد كه لغو شده در آينده كاري هر دو طرف از نظر اين اداره كل تأثير كاملاً منفي خواهد داشت.

شايان ذكر است معاونت سينمايي با هر گونه فعاليت مخل امنيت و آرامش صنوف سينمايي برخورد خواهد كرد و قراردادهايي كه به فضاي اعتماد و امنيت شغلي صنوف لطمه بزند از نظر اين اداره كل كاملاً باطل است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by Electronic-Arts; 27-04-2011 at 14:45.

5. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ماجرا داره خیلی جالب میشه
    حالا مدیری میمرد اگه بسته بندی رو کلا عوض میکرد اینجوری هرکس این خلاصه جدید رو ببینه
    ویرش میگره بکنه بخونه زیرش چیه
    شایدم خودش میخواسته داستان سانسور شده لو بره

7. 3 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

ولی دیگه دارن آب میبندن توش
    بلاخره روی این یارو برنامه ریخته بودن دیگه
    الان که حذف شده دوباره باید بشینن یه چی دیگه بنویسن
    تیم نویسنده ش هم خیلی قوی نیس(البته ژوله خوب مینویسه،تک قسمت هایی هم که واسه برره نوشته بود عالی بود)که بخواد مثل بقیه سریال های روتین 90 قسمتی بنویسه.
    قسمت های از پیش ساخته شده (تا پک 10) خیلی بهتر از بعدش که با پخش جلو میره الان بود.
    خلاصه که این قسمتش که چیز خاصی نداشت! صرفا برای جمع کردن پک قبل از عید بود بیشتر تا اینکه داستان جلو بره!
    باشد که پک های دیگه راضی کننده باشه

9. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این نیم مقاله را بخونید دوستان
    کد:
    این را ابان سال قبل نوشتن که میشه 6 -7 ماه قبل ولی اگه یکم در زمان به جلو بریم و طنز دیگه ای که ساخته بود همون ماهواره و این کارای جدیدش را ببینید میبینید که تقریبا درست گفته

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بلاخره مجموعه بیستم هم اومد
    من الان متوجه شدم
    ساعت هم که 4 صبح هست وو باید تا صبح صبر کنیم بریم بگیریم ببینیم چی داره که انقدر بهش گیر داده بودند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این که پک بیستم رو بهش آب بسته بودن من هم موافقم اونم چه آبی بی و سروته ترین بخش این سریال به گمان من همین بخش هست البته من تنها بخش نخستش رو فعلا دیدم که خیلی سرکاری بود وهیچ چیزی نداشت حیف اون داستان اصلی که سانسور شد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تنها نکته جالب توجهش ، پشت صحنه ی مجموعه هست که از این به بعد آخر مجموعه میزارن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تو این پک 20 ام مثل اکثر پک های قبلی فقط جاهایی که بابا شاه هست باحال بود
    حسابی تو همین چند دقیقه که تو قسمت 60 بود خندیدم

پست صحنه ها هم حرکت خوبی بود که اضافه شد

15. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •