حالا چرا HP ؟
چرا 1558 دل نمیگیری ؟
حالا چرا HP ؟
چرا 1558 دل نمیگیری ؟
این مدل لپ تاپ یکی از بهترینهای بازار ایرانه.نه بخاطر اینکه خودم دارم بلکه فکر کنم نظر همه دوستان همین باشه.من که خیلی ازش راضیم واقعآ عالیه.اگر میخوای تو این رنج قیمت هزینه کنی تو خرید این مدل شک نکن.اینم مشخصات کامل:
Asus Pro64jq-Jx028v
CPU Intel® Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache level 3
RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
LED 16" HD ColorShine
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730, 1G GDDR3 VRAM DX11
HDD 640GB.5400rpm
DVD RW Super Multi Double Layer
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Last edited by Vaioman; 09-05-2010 at 19:10.
این لپ تاپ خودت قیمتش چنده؟
یکم سنگین نیست؟
خدمات پشتیبانیش و گارانتیش چطوره؟
عزیزم،جواب سوالم ندادی
گرافیک gt 230M قویتره یا gt 320M ؟
1.490.000 امرتات.اگه منظور قیمتشه که خیلی عالیه اونم با این کانفیگ،اگه منظورت وزنشه که خب این مدل 16 اینچه و به نظر من که متعادله.گارانتی امرتات یکی از گارانتیهای خیلی خوب و معتبره و خدماتشم خوبه.در ضمن کی شما سوال پرسیدی و من جواب ندادم.از دو مدل کارت گرافیکی هم که گفتی 230M خیلی قویتره اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند.اینم لینکهاشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من معذرت میخوام.گشتم سوال شما رو پیدا کردم.همونطور که گفتم 320 کارت گرافیک نسبتآ ضعیفیه و اصلآ مناسب گیم نیست اما 230 کارت گرافیک خوبیه،خیلی عالی نیست ولی اکثر گیمهای موجود رو جواب میده.تقریبآ با هم خیلی تفاوت دارند.![]()
مرسی،ممنمونتم
سوالم تو چند تا پست قبل تر پرسیده بودم
اگه 230 قویتره، پس چرا تو مدل 2300،gt 320M استفاده شده ولی در 2170 که مدل پایین تری هستش gt 230M مورد استفاده قرار گرفته؟
تو برند hp شما چیو پیشنهاد می کنی؟می خوام باهاش همه کار کنم
راستی،دوسته گلم، اسم شریفتو میگی آشنا شیم؟
ممنون . منم قصد دارم اين مدلو بگيرم . در مورد داغ شدنش و صداي فن و ... مخصوصا در سکوت کامل بگو.لطفا يه تست کن با برنامه هاي گرافيکي سنگين و نتيجشو بهم بگو . من شب تا دير وقت بيدارم و کار ميکنم . ممنون ميشم دوست عزيز . البته اگر زحمتي نيست .
راستي کيبوردت فارسي هست ؟ سازگار هم فارسي داره ؟
فکر کنم يه خورده سنگينه . البته زياد جابجايي ندارم ...
من فکر می کنم 320 قوی تره
يکي از دوستاي من تو فرانسه هست و مدل HP Pavilion dv6-1340eo رو گرفته بود . هنوز 2 هفته بيشتر نداشته که گفت فرستادم سرويس . ازش پرسيدم مگه چش بوده . گفت داغ ميکرده و صداي فنش زياد بوده . اونا هم مادربرد و فن رو عوض کردن . ميگه الان بهتر شده . نميدونم چرا مشکل داغ شدن hp زياد گزارش ميشه . منم ميخواستم hp بگيرم ولي با اين اوصاف پشيمون شدم . هر کي از اين برند ريويو نوشته داغ شدن حتما جز عيبهاشه ..
يه تجربه بود خواستم بدونيد . اينم لينکه محصول . دوستم خريده 1000 يورو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2300 مدل بالاتر از 2170 نیست و من اصلآ HP رو پیشنهاد نمیکنم.دلیلش هم اینه که HP در 3 ساله گذشته بیشترین امار خرابی رو بین برندها داره و خریدش با ریسک زیادی همراهه.در ضمن علیرضا هستم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)