فکر کنم نتیجه ها 20 شهریور بیاد !!!
فکر کنم نتیجه ها 20 شهریور بیاد !!!
منظورم تو محدوده نیمه اول مهر میاد نتایجش
دوستان ارشد علمی کاربردی برای همه رشته ها 3سال سابقه کار مرتبط می خواد؟
اره 3سال سابقه کار مرتبط با رشته میخواد
یعنی تمام دانشگاه ها مثل ازاد و سراسری و... همه اینجورن و باید 3 سال سابقه کار داشته باشیم میشه واضح تر بگین یعنی اگه این سه سال رو نداشته باشیم چی میشه؟البته من به حد نرسیدم اما میخوام بدونم.
نه اونا قضیش فرق میکنه احتیاج به سابقه کار نداره و فقط ازمون برای ارشد میدید.تو علمی کاربردی دو عنوان برای ارشد است . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان دانشگاه آزاد کارشناسی حسابداری-حسابرسی میخونم...معافیتم هم 2 هفته دیگه میاد....کارم تمام وقته نمیتونم برم دانشگاه...میخوام بدونم امکانش هست دانشگاهم رو به علمی کاربردی تغییر بدم ؟ آزمون داره ؟ چه جوریه ؟ ممنون میشم اگه بهم کمک کنین![]()
این دانشگاه ما هنوز خبری از انتخاب واحدش نشده امروز 20 ام هست.انتخاب واحد ترم3 ظاهرا سابیده به الک! کلا اثری از انتخاب واحد کل ترم ها نیست!
سلام با عرض حسته نباید با معدل 16.39 دیپلم انیمیشن فنی حرفه ای برای گرایش هنر علمی کاربردی جدول 411 سینما و انیمیشن ثبت نام کردم برا مشهد و تهران و کرج 15 کد رشته میخواستم ببینم امکان قبولی من چه قدر هست شهرم خراسان جنوبی هستم![]()
با معدل چند ؟ کدوم شهری ؟چه رشته ای ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)