تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 354 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

در آغاز فعالیت nimaclip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Bizhan Yord

پيش فرض

دوست من اینجوری نیست که مثلا تو این سایت وقتی یه برنامه تو قسمت گوشی استار معرفی شده حتما بهش بخوره. اینا در مورد بیشتر برنامه ها میان برنامه های جاوا رو تو لیست همه گوشیهایی که از جاوا پشتیبانی میکنن قرار میدن. نمونه خوبش Oxford Concise که رو استار نصب میشه ولی اجرا نمیشه و میگه Java Error. اگر به تو هم همین پیغام رو میده بیخیال اون برنامه شو.

خوب پس من چه برنامه ای نصب کنم ؟؟؟ من تازه این گوشیو گرفتم و تا الان هرچی برنامه جاوا مخصوص این مدل از همون سایت گرفتم وقتی میریزم رو گوشی باز نمیشه ... ببینم اصلا نصب اینا مراحل داره ؟ آخه من کابل usb رو وصل می کنم و میرم تو فایل موبایل و نرم افزاری که گرفتمو پیست می کنم که چند حالت رو با نرم افزارهای مختلف اجرا کردم اول فقط زیپ رو ریختم دیدم نشد ، بعد از حالت زیپ در آوردم و فایلها رو ریختم بازم نشد و برای 3-4 تا نرم افزاری که گرفتم همین مشکل هست ... اگر مراحل نصب خاصی داره راهنماییم کنید و اگر مشکلی نداره مراحل نصبم لطفا یه سایت معرفی کنید من چندتا نرم افزار جاوا بگیرم ببینم اصلا اجرا میشه یا نه ... چون گوشی مشکلی نداره موزیک پخش میکنه ، ویدیو پخش می کنه و سرعت لمسشم عالیه ...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام جناب nima2424
    من نمی دونم کجای سایت سامسونگ تم داره
    میشه راهنمایی کنید
    ممنون
    توی سایت سامسونگ تم نداره! و کلا تم وجود نداره واسه این گوشی مگه با نصب نرم افزاری و تغییر فریمور. هرکسی هم ادعا میکنه که نصب کرده بیاد بگه و نشون بده!
    اگه هم نصب میشه به راحتی نوکیا و سونی اریکسون نیست. مراحل میخواد.

شما میتونی بری توی این سایت که لینکش رو میذارم و هرچی دوست داره از زنگ مبایل تا بازی و برنامه و اس ام اس و ویدیو و ... دانلود کنی و استفاده کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Bizhan Yord

پيش فرض

یه موضوع دیگه ای که متوجه شدم اینه که از سایت opera نرم افزار opera mini رو دانلود کردم با فرمت jad و jar هر دوتاشو رو گوشی ریختم یعنی تو بخش other file گوشی کپی کردم هر بار یکیشونو اما هر بار پیغام میداد که نمیخونه این فایل رو ... با اینکه مخصوص همین مدل از سایت opera دانلود کردم ... قضیه چیه یکی کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خواستم گوشیم رو اپدیت کنم فقط بهم بگید که نحوه اپدیت تو کدوم پست هست چون سرچ تقریبا300 صفحه یه کم وقت گیر.ممنون میشم
    یعنی بین شما کسی خودش گوشی رو آپدیت نکرده که هیچ جوابی به سوال من ندادین.......

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یه موضوع دیگه ای که متوجه شدم اینه که از سایت opera نرم افزار opera mini رو دانلود کردم با فرمت jad و jar هر دوتاشو رو گوشی ریختم یعنی تو بخش other file گوشی کپی کردم هر بار یکیشونو اما هر بار پیغام میداد که نمیخونه این فایل رو ... با اینکه مخصوص همین مدل از سایت opera دانلود کردم ... قضیه چیه یکی کمک کنه
    برای اوپرا مینی این فایل رو دانلود کن ... جدید ترین ورژن هست با زبان فارسی .

کد:
    اگه مدل گوشی و اینا رو خواست همین S5233A رو انتخاب کنید .

نیازی به jad هم نداره این گوشی ... همون jar کافیه .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Bizhan Yord

پيش فرض

برای اوپرا مینی این فایل رو دانلود کن ... جدید ترین ورژن هست با زبان فارسی .

کد:
    اگه مدل گوشی و اینا رو خواست همین S5233A رو انتخاب کنید .

نیازی به jad هم نداره این گوشی ... همون jar کافیه .

نه متاسفانه اینو هم رو گوشی کپی می کنم مثه تمام فایلهای جاوا که کپی کردم پیغام Unsupported file type میده ... هیچکس به سوال من جواب نداد من پرسیدم خوب چرا وقتی فایل جاوا رو کپی می کنم تو بخش other file گوشی همین پیغام میاد حتی تو memory cart هم پوشه درست کردم اونجا ریختم اما بازم همین پیغام میاد ... یکی بگه باید چیکار کنم ؟ من هر برنامه ی جاوا میریزم همین پیغام میاد ... روش نصب خاصی داره ؟ چون من معمولی کپی می کنم فایل رو میریزم تو گوشی اما باز نمیکنه ... یکی بگه باید چیکار کنم ... من اونشب شک کردم شاید این طرف جعبه ی گوشی رو به من اشتباه داده رو جعبه نوشته Gt-S5230 من شک دارم شاید مدل گوشی Tocco Lite باشه لطفا کمکم کنید بتونم برنامه بریزم رو گوشی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاشکی از یه سرویس آپلود با لینک مستقیم استفاده میکردی. من ندیدم!!
    اگه این کار رو هنگام باز کردن محتویات گوشی دریافت میکنی ممکنه گوشیت مشکل داره! نرم افزاری مشکل داره و نیمیگذاره که وارد محتویات اطلاعات و فایلهای داخل گوشی بشی.
    اگه میتونی قبلش برای اطمینان بیشتر روی یه سیستم دیگه تست کن. اگه باز به این مشکل برخورد کردی از این سایت آخرین ورژن PC Studio رو که مخصوص این گوشی هست دانلود کن و باز تست کن. منم یه مشکلاتی داشتم که مجبور به نسب آخرین ورژن این برنامه شدم
    سایت سامسونگ
    کد:
    1-در این سایتی که آدرس دادید،ثبت نام کردم و مراحل زیر را طی کردم:
    خانه > پشتیبانی > نرم افزار و دفترچه راهنما > PC Studio 3.1 >بارگیری رایگان WINDOW XP
    را میزنم،یک پنجره باز می شود و در انجا مدل گوشی را انتخاب میکنم ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیافتد،چیکار باید کرد؟

2- "سرویس آپلود با لینک مستقیم "
    میشه آدرس بدید تا اونجا آپلود کنم؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نه متاسفانه اینو هم رو گوشی کپی می کنم مثه تمام فایلهای جاوا که کپی کردم پیغام Unsupported file type میده ... هیچکس به سوال من جواب نداد من پرسیدم خوب چرا وقتی فایل جاوا رو کپی می کنم تو بخش other file گوشی همین پیغام میاد حتی تو memory cart هم پوشه درست کردم اونجا ریختم اما بازم همین پیغام میاد ... یکی بگه باید چیکار کنم ؟ من هر برنامه ی جاوا میریزم همین پیغام میاد ... روش نصب خاصی داره ؟ چون من معمولی کپی می کنم فایل رو میریزم تو گوشی اما باز نمیکنه ... یکی بگه باید چیکار کنم ... من اونشب شک کردم شاید این طرف جعبه ی گوشی رو به من اشتباه داده رو جعبه نوشته Gt-S5230 من شک دارم شاید مدل گوشی Tocco Lite باشه لطفا کمکم کنید بتونم برنامه بریزم رو گوشی ...
    روشش همینه دیگه . کپی کن ف اجرا کن . خودش نصب میشه . غیر از این روش نداره که .

برا من هم این پیغام می اومد . ولی فقط برای بعضی نرم افزار ها که مثل اینکه مشکل از اون نرم افزار ها بود . اما شما فک کنم فریم ور گوشیت مشکلی داره که هیچی روش نصب نمیشه .

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1-در این سایتی که آدرس دادید،ثبت نام کردم و مراحل زیر را طی کردم:
    خانه > پشتیبانی > نرم افزار و دفترچه راهنما > PC Studio 3.1 >بارگیری رایگان WINDOW XP
    را میزنم،یک پنجره باز می شود و در انجا مدل گوشی را انتخاب میکنم ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیافتد،چیکار باید کرد؟

2- "سرویس آپلود با لینک مستقیم "
    میشه آدرس بدید تا اونجا آپلود کنم؟
    شما وارد بارگیری بشین اینطوری بهتره!
    اصلا نیاز به عوض شدن نیست!!!
    از این لینک برین:

کد:

پایین صفحه نوشته Samsung New Pc Studio .
    اون لینک مستقیم هست بزنی دانلود میشه. البته حجمش زیاده هااا. حدودا 110مگابایت هست!

11. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب milad_4171 بابت راهنمایی هاتون متشکرم،مشکلم با دانلود و نصب برنامه حل شد!
    یه سوال دیگه :
    توی گوشیم چند تا group ساختم ولی توی برنامه pc studio اونها را نشان نمی دهد،چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •