کسی که به ما کمک نمیکنه لااقل من یکی رو راهنمایی کنم ...
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم سی پی یو من نیز مانند شما Core Duo E5200 2.5 GHZ هستش . سرعت کمی داشتم در بازی . اعصاب آدم رو خورد میکرد.
کارهایی که کردم تا بازی روان اجرا شد :
1 - سی پی یو رو تا فرکانس 3200 اورکلاک کردم ( خیلی تاثیر داره در جی تی آ )
2- گرافیک خودم رو از Geforce 9400 به 4850 ارتقا دادم .
در هیچ بازی هیچ مشکلی ندارم.
شما سی پی یو رو اورکلاک کن خبرشو بده ...
یکی هم سوالات من رو جواب بده تورو خدا
نه دوست عزیزم مشکل از E نیست . هر کلیدی رو هم که جایگزین کنم بازم میزنه فلان کلید رو بزنید اما کار نمیکنه ، یعنی بعد از فشردن کلید صدای بیپ میاد اما ...
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!! کلید E هم سر جاشه و مشکلی نداره . از کرک رازور استفاده میکنم . مشکل از کرک نیست ؟؟؟
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.من هم از سون استفاده میکنم.
دایرکت 11 رو نمیدونم روش نصبه یا نه ، میگن نصبه . این رو بی خیال
درایور جدید بریز ( بسته به نوع گرافیک - در پست اول هستش - برای ویستا بریز )
دات نت رو هم دانلود کن بریز چون با ورژنی که ویندوز سون داره نمیشه جی تی آ بازی کرد.
کرک و پچ رو نصب کن . اون پچ بعد کرک ببین چی میشه
پچ اورکلاک نمیکنه . اصلا کارش این نیست . شرکت سازنده مشکلات بازی رو در این پچ ها تا حدودی رفع میکنه
پچ رو از سایت رسمی راک استار ( آدرس در صفحه اول گوگل ) دانلود کن و کرک هم که کار میکنه
درون سی دی ات احتمالا کرک باشه
قطعاتت رو هم معرفی کن ببینم مشکل دیگه ای نداری ... ؟
در مورد جویستیک بستگی داره چه مقدار بخوای خرج کنی ...
به نظر من ! برای بازی جی تی آ یه موس و کیبورد خوب خیلی بهتر از جویستیک هست . جوی رو برای این بازی بیخیال شو !
سوالات من رو هم پاسخ بدید :
نه دوست عزیزم مشکل از E نیست . هر کلیدی رو هم که جایگزین کنم بازم میزنه فلان کلید رو بزنید اما کار نمیکنه ، یعنی بعد از فشردن کلید صدای بیپ میاد اما ...
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!! کلید E هم سر جاشه و مشکلی نداره . از کرک رازور استفاده میکنم . مشکل از کرک نیست ؟؟؟
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.