تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 379 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پیدا کردن لپ تاب ها دیگه برای پی سی تاثیری نداره. یعنی از باز شدن چیت خبری نیست.

تو این ماموریت (Cliffhanger) لپ تاب ها به این ترتیب پیدا میشن:

- بعد جدا شدن از مک تاویش وارد پایگاه که میشین, کنارتون سمت راست یه برج دیده بانیه که بالاش یه لپ تابه.
    - وقتی تو پایگاه به مک تاویش میرسین به عقب برگردین. تو همین مسیر, داخل یک اشیانه دو تا کارگر در حال تعمیر هواپیما هستن. پشت پنجره یه لپ تابه.
    - اما مورد سوم که انصافا جای واقعا سختیه و از دید خودم بدترین لپ تاب ممکنه تو طول بازیه! حین اسنوموبیل سواری در فاصله حدودا 1840 متری یه دسته درخت رو وسط مسیر می بینین که سمت راست جلو درخت ها, یه نرده است. دقیقا بین اون درختها لپ تاب سوم قرار داره که باید از روش عبور کنین. اون موقع شما تو فاصله 1800 متری قرار دارین.
    .................................................. .................................................. ........................
    این سومیه خیلی سخته من هردفعه می خوام از روش رد شم به درختا می خورم یا اصلا از روش رد نمیشم............عجب بابا.این دیگه چهجورشه......... دومی هم تا میرم برش دارم پیدام می کنن و شلوغ پلوغ میشه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این لپ تاپ هاش منو کشته !!! یه کیش تو مرحله ای که با جت اسکی با soap دارید میرید لای درخت ها هست اخه من نمیدونم اینا عجب ادم هایی هستن که لپ تاپ رو اونجا گذاشتن ! ///

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    خدا کنه اینفینیتی وارد مستقل بشه از اکتیویژن شاید هر سال یه مدرن وارفیر داشته باشیم از اون به بعد!
    چه شود ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام
    خدا کنه اینفینیتی وارد مستقل بشه از اکتیویژن شاید هر سال یه مدرن وارفیر داشته باشیم از اون به بعد!
    چه شود ...
    واسه CoD بعدی خبرهایی هست:

Infinity Ward بر روی Modern Warfare 3 کار نخواهد کرد!

یه منبع موثق به سایت VG247 گفته که Infinity Ward بر روی عنوان Modern Warfare 3 کار نخواهد کرد و به جاش بر روی یه پروژه کاملا جدید هستش!!
    شایعات در مورد فرانشیر Call of Duty به سرعت در حال افزایش هستش. در گزارشی که دیروز منتشر شد مدعی شده که Treyarch در حال کار بر روی عنوان جدید از این فرانشیز هستش که جنگ ویتنام رو با تمرکز بر روی داستان به تصویر خواهد کشید!

اطاعات بیشتر در لینک زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشد حدس زد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

میشد حدس زد
    آره من هم با توجه به خبر موجود گفتم!
    یه بار یه درگیری لفظی هم بین سران دو استودیو رخ داده بود!
    نمیدونم چرا جدا نمیشن زود تر!

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا ميدونستيد cod 7 رو دارن از جنگ ويتنام ميسازن
    مثل اينكه activicon از cod 5 كه جنگ جهاني بود و خيلي هارو دل سرد كرد دست ور نداشته دوباره ميخاد با ويتنام امتحانش كنه
    نميدونم تا كي بايد منتظر نسخه جنگ هاي مدرن جديد بمونيم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

رفقا ميدونستيد cod 7 رو دارن از جنگ ويتنام ميسازن
    مثل اينكه activicon از cod 5 كه جنگ جهاني بود و خيلي هارو دل سرد كرد دست ور نداشته دوباره ميخاد با ويتنام امتحانش كنه
    نميدونم تا كي بايد منتظر نسخه جنگ هاي مدرن جديد بمونيم
    جالب اینجاست حتی EA هم فهمید جنگ جهانی دیگه جواب نمیده مدال جدیده رو به فضای امروزی منتقل کرد!
    این تری آرچ هنوز نه!
    بعد جدا شدن اینفینیتی دیگه مهم نیست اصلا با ویتنام و جگ جهانی 1و 2 خودشون رو خفه کنند!

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد جدا شدن اینفینیتی دیگه مهم نیست اصلا با ویتنام و جگ جهانی 1و 2 خودشون رو خفه کنند!
    خوب اگه اینفینیتی جدا شه كه ديگه رو Modern Warfare 3 كار نميكنه اونوقت ما بايد تا آخر عمر بشينيم جنگ جهاني بازي كنيم

داره خودمونی میشه Soap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

این لپ تاپ هاش منو کشته !!! یه کیش تو مرحله ای که با جت اسکی با soap دارید میرید لای درخت ها هست اخه من نمیدونم اینا عجب ادم هایی هستن که لپ تاپ رو اونجا گذاشتن ! ///
    با من كجا اومدي .........................

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

در این قسمت فقط میشه گفت خاک بر سرشون کنن که آخرشم ورشکست میشن اگه دوباره جنگ جهانی بسازن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •