از بچه های اینجا کیا گوشیشون پشتش نوشته مجار؟
آیا اونا هم تاحالا به مشکلی برخوردن؟
از بچه های اینجا کیا گوشیشون پشتش نوشته مجار؟
آیا اونا هم تاحالا به مشکلی برخوردن؟
با سلام
یک سوال دارم که می خوام همه کسایی که 5800 دارن جواب بدن
من زنگ زدم به چند جا قیمت گرفتم :
1.مغازه فروشگاه نوکیا ، گفت با گارانتی اصلی نوکیا کیف و پایه نداره 290 هزار تومان
2.نمایندگی اتصالات بود ، گفت با گارانتی اتصالات ، کیف و پایه و قلم اضافی و .. نداره 312 هزار تومان
3.ونک نوکیا بود ، گفت با گارانتی خدمات پارسه ، همه چیز داره به جز پایه و کیف 310 هزار تومان
به نظر شما کدوم بهتره و کدوم رو بخرم
الآن بخرم یا تو ماه رمضون ؟
دوستان اگر شما جای دیگه ای رو میشناسید تو تهران که تمام وسایل جعبه اش کامل کامل هست و گوشی اصل مجارستان هست و یکی از سه ، چهار نمایندگی نوکیا هم گارانتیش کردن ، لطفا تلفن اونجا رو بدید تا من بپرسم و آدرس بگیرم
ممنون میشم جوابم رو بدین
---------------------------------
ویرایش شد. دلیل ویرایش:ندارد
در مورد firmware ورژن v31.0.0.15 کسی خبر داره کی میاد ؟ حرف و حدیث در مورد این ورژن زیاده ! بعضیا میگن میاد بعضیا میگن برای 5800 نمیاد این آپدیت .... قضیه از این قراره که نوکیا در یک کلیپ ویدیویی کوتاه به معرفی نرم افزارNokia Ovi Suite 2.0 Introduction پرداخته که ثانیه ی 57 ام این کلیپ تصویری رو نشون میده که آپدیت v31 برای Nokia 5800 موجوده. تغییرات ظاهری که قرار انجام بشه یکی homescreen جدید و بهبود یافته ست و دیگری قابلیت Kinetic Scrolling ...
لینک کلیپ در یوتیوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل همین برچسبی که الان هست ولی بدون خط!جریان محافظ ال سی دی چیه . یه بر چسب ساده است یا ... ؟؟؟؟؟؟
در هر صورت با پاک کردن خطوط می تونی راحت تر کار کنی!من همینطور با بر چسب کار میکنم ولی از بس با قلم و دست روی صفحه کار کردم که خطهای رو بر چسب داره پاک میشه .
اینم بگم که برچسب خودش زیادی کلفته، چون اصلا برای این طراحی نشده که شما بذاری، بمونه! اگه از برچسب های دیگه استفاده کنی، حساسیت صفحه خیلی بهتر میشه، و کار کردن با گوشی راحت تر!
دوست عزیز فقط کافی بود چند صفحه آخر رو بخونید تا جواب سوالاتون رو پیدا کنید. اینکه تو هر صفحه اینطوری پست می دید درست نیست.
مسلما با گارانتی اصلی یا اتصالات بگیرید بهتره تا متفرقه.
دوستان تو همین دو صفحه پیش نوشتند که تو رمضان قیمتش میاد پایین.
5800 های گارانتی شده نوکیا همگی چینی هستند و هیچ کدوم پک کامل لوازم رو ندارند.
یک ابهامی که در مورد ورژن 31 وجود داره اینه که توی این ویدئویی که پخش شده، نشون می ده که گوشی داره از ورژن 15 به 31 آپدیت می شه. این در صورتیه که ورژن 15 وجود خارجی نداشته و نداره. واسه همین عده ای می گن این ویدئو Fake هست و ورژن 31 هم در کار نیست. ا
باید منتظر بمونیم و با مشکلات ورژن 30 بسازیم... نمی دونم چطور ممکنه مشکلات یک فرم ور از ورژن قبلیش بیشتر باشه![]()
سلام : نوکیا5800 منو فارسی میشه
روی LCD (بدون محافظ) جای انگشت زیاد میمونه؟با محافظ چی؟بدنه ی گوشی چطور؟
روی LCD آره.مخصوصا اگه مثل من پوست چربی داشته باشی.یک دستمال نرم مثل مال عینک مشکلت رو حل میکنه
مگه ورژن 30 بدتر از قبلیه ؟ اینجا کلی تعریف کرده از این نسخه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بدون محافظ روی ال سی دی زیاد اثر انگشت می مونه. با محافظ کمتر. روی بدنه می مونه اما اصلا معلوم نیست.
والا منم اینجور چیزا رو خوندم وآپدیت کردم. البته سرعت تا حدودی بهتر شده اما برای من محسوس نیست. مشکلاتی هم که باهاش دارم مصرف زیاد باتری و قفل کردن کیبورد هنگام تایپ هست برای چند لحظه...
Last edited by signinfo; 16-08-2009 at 00:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)