X2 احتمالا چهارشنبه معرفی میشه (اگه معرفی باشه برای گوشی چهارشنبه ست. ولی من چشمم آب نمیخوره!)
از لینک پایینی هم میتونین تمام عکس ها و فیلم های لیک شده از X2 رو ببینین (21.5 مگه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X2 احتمالا چهارشنبه معرفی میشه (اگه معرفی باشه برای گوشی چهارشنبه ست. ولی من چشمم آب نمیخوره!)
از لینک پایینی هم میتونین تمام عکس ها و فیلم های لیک شده از X2 رو ببینین (21.5 مگه)
سونی که تو نمایشگاه IFA بزرگترین غرفه رو خواهد داشت. حالا امیدواریم سونی اریکسون هم تحویل بگیره
Sony Will Have Largest Booth At IFA 2009
تو تاپیک ساتیو این پستو زدم گفتم اینجا هم بزارم برای اطلاع دهی بیشتر
تو White Paper جدید ساتیو که 21 آگوست اومده تاک تایم و استندبای ساتیو رو نوشته
GSMتاک تایمش عالیه ولی استندبایش معمولی!
Talk time (GSM) Up to 11 hours
Up to 4 hours 30 mins (4.5 hours) according to GSM Association
Battery Life Measurement Technique
Standby time (GSM) Up to 360 hours
Up to 300 hours according to GSM Association Battery Life
Measurement Technique
UMTS
Talk time (UMTS) Up to 4 hours 50 mins
Up to 3 hours 30 mins (3.5 hours) according to GSM Association
Battery Life Measurement Technique
Standby time (UMTS) Up to 340 hours
Up to 290 hours according to GSM Association Battery Life
Measurement Technique
Video call time Up to 2 hours 20 mins (2.3 hours)
و جالبه که با اینکه ساتیو هنوز به بازار نیومده چهارتا ورژن یا فریمور براش اومده!! (هر ماه یکی)
May 2009 First released version Rev. 1
June 2009 Second released
version
Rev. 2
July 2009 Third released version Rev. 3
August 2009 Fourth released version Rev. 4
White Paper رو میتونین از اینجا دانلود کنید
/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سونی اریکسون گفته اوایل اکتبر ساتیو تو مغازه ها خواهد بود.
به توسعه دهندگان سیمبین هم گفته که خودتون رو آماده کنید برای اومدن ساتیویا به طور عامیانه SE به توسعه دهندگان گفته : یعنی دلم میخواد وقتی ساتیو اومد براش سنگ تمام بزارینا . باید بترکونین
خود سونی اریکسون هم برای برنامه و بازی های ساتیو برنامه خاصی تو PlayNow Arena داره و از این صوبتا
Calling all Symbian Developers: Expand your market reach with Satio™ and PlayNow™ arena Applications
ورود تاپیک به 300 امین صفحه را به تمام SE دوستان تبریک میگم
چهار شنبه ی همین هفته یا هفته ی بعد؟
شواهد که میگه فردا.
آیا چیزه دیگه هم معرفی میشه؟
لووول
بچه ها این ویدئو رو ببینید جالبه
طرف گرفته ساتیو رو روی هواپیمای مدل سوار کرده . بعد پروازش داده در حالی که ساتیو داره فیلم میگیره
البته طرف کیفیت فیلمبردای اصلی خیلی بهتر از این بوده ولی چون گرفته با Movie Maker تبدیل کرده کیفیت افت کرده.
چه حالی کرده ساتیو
آقا مسئولان سونی تازه اینو فهمیدن. خبر ندارن که توی سونی اریکس.ن چه انفاقاتی میفته
البته برای کسایی که نمیدونن remote ps3 به چه درد میخوره هم خوبه
سونی به تازگی تائید کرده که از موبایل جدید sony erricson یعنی aino میتوان به عنوان کنترل از راه دور برای ps3 استفاده کرد.
این موبایل که اوایل اکتبر امسال به بازار عرضه خواهد شد طبق گفته های یکی از سخنگویان سونی " تجربیات چندرسانه ای یکتا برای طرفداران ps3 به ارمغان خواهد اورد. و این وسیله قابلیت دسترسی و کنترل محتوای ps3 خود را در هر مکان و زمان به انها میدهد."
وی افزود :" این وسیله به شما اجازه ی خاموش و روشن کردن Ps3 , جست و جو و کنترل xmb و دسترسی به اینترنت را در همه ی نقاط دنیا میدهد. همچنین با این وسیله میتوانید به محتوای HD روی ps3 از طریق wi fi کار گذاری شده در دستگاه یا اتصالات 3G دسترسی پیدا کنید."
"شما همچنین با aino قادر به دسترسی به PlayStation Store و چت با دوستانتان از طریق PlayStation Network خواهید بود . شما همچنین میتوانید بازی دلخواه خود را از طریق aino دانلود کنید تا هنگامی که به خانه میرسید بازی شما اماده باشد "
دارم خاب میبینم؟؟؟ یوتوب بازه
!!!
عجب کیفیتی داره این ساتیو ! این حرکت این یارو در راستای فیلم برداری با امنیا اچ دی روی دوچرخه کوهستانه
یه نوع تقلیده ولی خیلی خیلی خیلی باکلاس تره![]()
دمش گرم
تا فردا
نه بابا
كجاش بازه
آدرس اي پي اش رو گذاشتن...
ضمنا اين تبليغ دوچرخه رو من چند سال پيش واسه 95 ديدم
راست میگی از شوقم یادم رفت آدرس رو نیگا کنم
جدآ !!! پس همه تقلید ها برمیگرده به نوکیا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)