تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 1126 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم
    واست یه پیشنهاد میکنم : کنکور سراسری رو فراموش بکن و فراگیر پیام نور ثبت نام بکن!

البته باید احساس مسئولیت واسه درس خوندن به صورت خود خوان داشته باشی. (چون سیستم پیام نور این طوری هست)

زمان ثبت نام فراگیر پیام نور رو از اخبار سراسری یا سایت سازمان سنجش یا سایت پیام نور پیگیری بکن

مزایای فراگیر هم اینا هستن :

رشتت رو از اول خودت انتخاب میکنی و وقتی امتحان فراگیر میدی فقط دروس مربوط به اون رشته رو مطالعه میکنی + احتمالا یکی دو تا درس عمومی که همه باید پاس بکنن

کتاب هایی که بهت معرفی میکنن تا واسه امتحان فراگیر بخونی در صورت قبولی جز ترم اولت محسوب می شن.

امتحان فراگیر مثل کنکور سراسری رقابتی نیست و حد نصاب نمره هست که باید کسب بکنی. بنابراین رتبه و تراز و این جور قرتی بازی ها نداره! فقط کافیه که تو نمره قبولی رو بگیری و با بقیه کاری نداری.
    Last edited by Squall Leonhart; 04-04-2011 at 11:54.

3. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fateme_rauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاها

پيش فرض امکان مشاهده فرم واریز شهریه در سیستم گلستان پیام نور فعال شد

برای مشاهده فرم واریز شهریه مسیر زیر را در سیستم گلستان دنبال کنید:

آموزش =>گزارش های آموزش => شهریه => لیست ها و آمار ها =>۱۶۳-فرم واریز وجوه شهریه دانشگاه پیام نور

http://pnunews.com/post-735.aspx

5. 2 کاربر از fateme_rauf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

واست یه پیشنهاد میکنم : کنکور سراسری رو فراموش بکن و فراگیر پیام نور ثبت نام بکن!

البته باید احساس مسئولیت واسه درس خوندن به صورت خود خوان داشته باشی. (چون سیستم پیام نور این طوری هست)

زمان ثبت نام فراگیر پیام نور رو از اخبار سراسری یا سایت سازمان سنجش یا سایت پیام نور پیگیری بکن

مزایای فراگیر هم اینا هستن :

رشتت رو از اول خودت انتخاب میکنی و وقتی امتحان فراگیر میدی فقط دروس مربوط به اون رشته رو مطالعه میکنی + احتمالا یکی دو تا درس عمومی که همه باید پاس بکنن

کتاب هایی که بهت معرفی میکنن تا واسه امتحان فراگیر بخونی در صورت قبولی جز ترم اولت محسوب می شن.

امتحان فراگیر مثل کنکور سراسری رقابتی نیست و حد نصاب نمره هست که باید کسب بکنی. بنابراین رتبه و تراز و این جور قرتی بازی ها نداره! فقط کافیه که تو نمره قبولی رو بگیری و با بقیه کاری نداری.
    حد نصاب نمره چنده اونوقت؟داداشم مهندسی برق گرایش مخابرات مرکز تهران زده قبول میشه؟اونم درس نخونه

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من کی گفتم درس نخونی، قبول میشی؟ منظور من این بود که به جای اینکه بشینی حداقل 20 تا کتاب دبیرستان رو بخونی بهتره که 5 تا کتاب دانشگاه رو بخونی که مربوط به رشته ای هست که میخوایی تحصیل بکنی. بعدش اگه قبول بشی اون 5 تا درس هم جز دروس ترم اولت محسوب میشن.

در مورد حد نصاب نمره مطمئن نیستم ولی فکر میکنم 12 باشه. یه نگاهی به سایت سنجش و سایت پیام نور بنداز شاید بتونی دفترچه فراگیر سال قبل رو پیدا بکنی. توش اطلاعات خوبی هست. رشته های همه مراکز رو هم نوشته.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی میدونه فراگیر MBA ارشد سال 90 ثبت نامش کی بود و امتحانش کی هست ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

معاون سازمان سنجش جزئیات سه آزمون اصلی فراگیر دانشگاه پیام نور را تشریح کرد و گفت: آزمون های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 30 اردیبهشت برگزار می شود. به گزارش اخبار پیام نور ، سیدجلال طباطبایی افزود: این سه آزمون در روز 30 اردیبهشت ماه 90 در کلیه مراکز استان با رقابت 246 هزار و 777 نفر برگزار می شود.
    وی افزود: آزمون کارشناسی فراگیر دانشگاه پیام نور صبح جمعه 30 اردیبهشت، در 35 گروه و 50 رشته برگزار می شود و 137 هزار و 20 نفر در این آزمون شرکت کرده اند از میان شرکت کنندگان 65 هزار و 152 نفر زن و 71 هزار و 868 نفر مرد هستند. تعداد سئوالات برایاین آزمون از 120 تا 135 به تناسب رشته ها متغیر است و به همان نسبت مدت پاسخگویی نیز بنا به رشته مورد نظر از 150 تا 210 دقیقه خواهد بود.
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به جزئیات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور گفت: آزمون کارشناسی ارشد نوبت دهم، در 76 کد رشته و با حضور 102 هزار 953 داوطلب برگزار می شود. وی اظهار داشت: از میان شرکت کنندگان در این آزمون، 46 هزار و 275 نفر زن و 56 هزار و 678 نفر مرد هستند که باید تعداد 60 تا 90 سئوال را به تناسب رشته پاسخ دهند. مدت پاسخگویی برای این داوطلبان نیز از 90 تا 180 دقیقه با توجه به رشته مورد نظر متفاوت است.
    طباطبایی درباره آزمون فراگیر کاردانی به کارشناسی در دانشگاه پیام نور نیز گفت: این آزمون در 10 رشته برگزار می شود و 6 هزار و 804 نفر در آن شرکت کرده اند که از میان متقاضیان این آزمون 4 هزار و 46 نفر زن و 2 هزار و 758 نفر مرد هستند. وی خاطرنشان کرد: در این آزمون تعداد سئوالات برای همه رشته ها 90 سئوال است اما زمان پاسخگویی به تناسب رشته ها برای افراد از 105 تا 120 دقیقه متفاوت است.
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: داوطلبان باید توجه داشته باشند که آزمون به صورت چهار گزینه ای است.
    اخبار پیام نور اضافه می کند که در مقطع کارشناسی ارشد در هر کد رشته محل 30 نفر پذیرفته می شوند که 15 نفر از آن به صورت آموزش محور و 15 نفر به صورت آموزشی - پژوهشی خواهد بود. در هر کد رشته محل در مقطع کارشناسی ۳۰ نفر و در مقطع کاردانی به کارشناسی ۴۰ نفر پذیرش می شوند
    منبع:سایت اخبار پیام نور
    Last edited by hamid_diablo; 18-04-2011 at 12:05.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

شرمنده اگر سوالی تکراری هست.
    میخواستم بدونم فراگیر پیام نور کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دارد؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

شرمنده اگر سوالی تکراری هست.
    میخواستم بدونم فراگیر پیام نور کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دارد؟
    بله،يكي از آشناهام امسال كارشناسي ناپيوسته اومد رشته IT

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بر پیام نوری های عزیز
    یه سوال فنی و کاملا تخصصی دارم میخواستم بدونم حد نصاب قبولی توو فراگیر پیام نور چنده ؟
    اگه توو یه درس نمره نیاری قبولی میشی یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •